merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum daha doğrusu bu siteyi çok takip ediyordum. üyeliğimde uzun zaman oldu ama hiç konu katılımında bulunmadım.. ben 10 aylık evliyim ve bebek istiyorum aslında biraz acemilikte var ve kimsem yokherşeyi araştırarak kendim öğrenerek yapmaya çalışıyorum.. bu konularda fikirlerinizi ve desteklerini bekliyorum.. Rabbim inşAllah en yakın zamanda isteyen herkese nasip eder
Walla canım durum hiç farklı değil sende bebek istiyorsun bizdeayrıca ne kadar güzel hayatta tökezleyip ona çelmeyi sen atmışsın ,mutlu Mesut bir evliliğin ve güzel iki kızın var vee onlara kardeş istiyorsun çok hoş:))))benim annem tekrar evlenmedi hayatı tekrar sevemedi.. hayata bağlılığını ve ona karşı güçlü duruşunu taktir ettim:))
İvit cidden negatif çıktı Baby:)) bende şaşırdım çünkü kanda 20 üstüne çıkınca görünmeye başlıyor idrar testinde silik fln.6.2 yi silik gösterdi benim idrar testi:))) yaa bende onu merak ediyorum 2. Oldu bu. 3ay önce de 6.87 çıktı 2gün sonra 1.2 idi.Belki de tutunamıyor. İlginç geliyor bana da.henüz bir doktor seçemedim ya ben artık Pazartesi bi doktora gidip hem tahlil fln yaptıracağım hemde bu durumu soracağım inşallah.allah zorluk vermesin kimseye herkesin işini kolaylaştırsın inşallah
günaydın hanımlar...nasılsınız bakalım bugün?38s hayırlı haberlerini bekliyoruz bugün :)
günaydın canımayy sağol canım da bende adeti bekliyorum resmen ama yinede hayırlısı diyelim
Günaydın hanımlarrrrr,
Canım senin BAT bugündü değil mi? Rabbim inşallah hepimizin yüzüne gülerde en kısa zamanda evlatlarımızı kucağımıza alırız
Test yapmayacak mısın bugün ?
Günaydın kızlar :)
ee canım nasılsın ?
çok şükür tatlım iyiyim mesai dlduruyorum :) sen nasılsın varmı gelen giden bişey :) inşallah yoktur
kolay gelsin tatlım bende iyiyim çok şükür. şimdilik yok bişey:))
ay hadi inşallah canım benim bana olmadı sana olsun inşallah:) p.tesi yeni batı söylerim artık hayırlısıyla
pek ümit yok bende ya her an olacak gibiyim vallaolmazsa diğer aya inşallah
Bizimde 3. denememiz bu ay.. bakalım batım 21 nisan çok sabırsızlanıyorum ama burda sen gibi hamile olanları okudukça çok mutlu oluyorum.. inşallah bizlerede nasip olur hayırlısıyla
Canim bu arada ben gorumceme doktor sormustum senin icin, cerrahpasada bi doktor onermisti ama erkek oldugu icin istemezsin diye dusunmustum. Sana yakin hastanelerdeki doktorlarin isimlerini googleda aratirsan daha once gidenlerin yorumlari cikiyor. Oyle bir seyler dusunebilirsin.
kolay gelsin tatlım bende iyiyim çok şükür. şimdilik yok bişey:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?