Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım Hoşgeldin aramıza.hiç merak etme burada arkadaşlık ve dayanışmadan başka birşey yok zaten:) istediğin her konuyu sorabilirsin hepimiz yardımcı olmaya çalışırız)

Çok teşekkür ederim canım. Kızım için ayakta kalmaya mecburdum. Sonrasında da RABBİM çektiğim bütün sıkıntıların mükafatını verdi çok şükür. zamanında yaşadığım bütün kötü günlerin ardından güzel günler gelmeye başladı. Rabbim kimseye acı, dert, keder vermesin, kimsenin yuvasını, huzurunu bozmasın inşallah. Tabi her bebiş isteyenlere de evlada hasret bırakmadan hayırlısından evlatlar nasip etsin

Canim bu arada ben gorumceme doktor sormustum senin icin, cerrahpasada bi doktor onermisti ama erkek oldugu icin istemezsin diye dusunmustum. Sana yakin hastanelerdeki doktorlarin isimlerini googleda aratirsan daha once gidenlerin yorumlari cikiyor. Oyle bir seyler dusunebilirsin.

günaydın hanımlar...nasılsınız bakalım bugün?38s hayırlı haberlerini bekliyoruz bugün :)

günaydın hanımlar...nasılsınız bakalım bugün?38s hayırlı haberlerini bekliyoruz bugün :)

günaydın canım ayy sağol canım da bende adeti bekliyorum resmen ama yinede hayırlısı diyelim

kızlar herkese günaydın hepinizi kocaman öpüyorum

günaydın canım ayy sağol canım da bende adeti bekliyorum resmen ama yinede hayırlısı diyelim

Günaydın hanımlarrrrr,

Canım senin BAT bugündü değil mi? Rabbim inşallah hepimizin yüzüne gülerde en kısa zamanda evlatlarımızı kucağımıza alırız
Test yapmayacak mısın bugün ?

Günaydın hanımlarrrrr,

Canım senin BAT bugündü değil mi? Rabbim inşallah hepimizin yüzüne gülerde en kısa zamanda evlatlarımızı kucağımıza alırız
Test yapmayacak mısın bugün ?

evet canım bugün ama adet belirtilerim var dün belim felaket ağrıdı yatamadın resmen. test yapmayı düşünmüyorum canım inşallah dediğin gibi alırız bebişlerimizi kucaklarımıza

pek ümit yok bende ya her an olacak gibiyim valla olmazsa diğer aya inşallah

hayırlısı canım ya ama ben artık 7. aya gircem denemede... adet olup bitince sıkı bir doktor kontrolüne girmem lazım hiç yapmadım bunu

Bizimde 3. denememiz bu ay.. bakalım batım 21 nisan çok sabırsızlanıyorum ama burda sen gibi hamile olanları okudukça çok mutlu oluyorum.. inşallah bizlerede nasip olur hayırlısıyla

Tsekur ederim canim insallah bebegin seninledir insalalh tez vakitte alirsiniz kucaginiza :) belirtilerin varmi ?

Canlarım benim bat dündü ama hala gelen giden yok. Dün kan testinde de hemşire negatif deyince açıkçası ha geldi ha gelecek diye bekliyorum ama sinirlerim bozuldu artık. niye olur sizce??? ya da acaba kan testinde negatif çıksa da hamile olabilir miyim?

Canım benim doğru tahmin etmişsin:)) kadın varken erkek doktora gitmem için çok önemli bir şey olması lazım. Yine de çoook teşekkür ederim beni düşündüğün için.bi arkadaşın tavsiyesi ile gidecek bi doktor buldum bakalım.

kolay gelsin tatlım bende iyiyim çok şükür. şimdilik yok bişey:))

Canımcımmmm hadi hayırlısı gelen giden yok demişsin inşallah da olmaz bizde şenlik yaparız burada.sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberini inşallah..çatlamayım da meraktan:)))))bu arada adet oldum sonraki bat ımı söyleyeceğim hesaplayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…