Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar forumda biraz araştırma yaptım. adet gününde kan testi negatif çıkıp sonradan hamiş olduğunu öğrenenler var. yani geç döllenmeden dolayı. ben hala adet olmadım. kafam çok karışık. ne yapayım? bugün tekrar kan testi yaptırayım mı sizce? ayrıca bu ay folik asitimi de çok düzenli kullandım.

Son düzenleme:
kızlar bugün yoğunum biraz giremiyorum pek. hasta filan olursam yazarım. desteğiniz için sağolun canlarım. iyi ki varsınız sizi seviyorum

canım belki geç döllenme vardır..birkaç güne kadar olmazsan tekrar kan testi yaptır..hamile değilim diyede ilaç felan kullanma..hatta bu sitede biri vardı..ne kanda ne idrarda hamile olmadığı çıkıyordu meğer hamileymiş..reglden bir hafta sonra belli olmuştu..buna benzer konular var bir bak istersen..

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...up-sonradan-pozitif-olan-var-miiiiiiiiii.html

Son düzenleme:
kızlar mrh
uzun zamandır yoktum aranızda
bu ayda tutmadı adet başladı başlayacak

mrb canım nasılsın ya gerçekten bayağı bi zaman oldu:))

iyiyim sağol ben çalıştığım için pek zamanım olmuyor açıkçası
14 şubatta adet oldum enson nisan da doktor adet söktürüü ile 6 nisan da adet oldum
şimdi tekrar adet olcam heralde 2 gündür kahve akıntım başladı

Son düzenleme:

hmm anladım tatlım evet listede de şubat yazıyordu. canım 6 nisanda oldum diyosun nasıl şimdi adet olacaksın arası çok kısa değil mi?

kızlar dün kanda b-hcg 0.120 çıkmıştı. dayanamadım bugün de yaptırdım yine aynı sonuç ((( ama işin kötü tarafı hala regl olmadım ((( kafam çok karışık. sonuç bugün de aynı çıkınca umudumu kaybettim. bir günde bi değişiklik olmaz mı? yoksa hala bi umut var mı?

canım mevsimsel olarak mı değişiklik gösteriyo acaba. bu ay olmazsa diğer aya inşallah ya güzelim kafana çok takma lütfen

biri beni durdursuuuuuuuuuuunnnn...adetime 9 gün var ama benim test yapasım var:)

kız durrrr yavaşşşşşşşşşşşşşşşş daha çok erken negatif çıkar ya büyük ihtimal sonra üzülürsün

canım mevsimsel olarak mı değişiklik gösteriyo acaba. bu ay olmazsa diğer aya inşallah ya güzelim kafana çok takma lütfen

canım normalde bildim bileli tam gününde gelirdi. şu iki aydır beni çok şaşırtıyo. bir de bi arkadaşın yazısında okumuştum. gecikmeler başladıysa hamilelik yakın falan diye. bir de birisi daha söylemişti kimyasal gebelik olduysa arkasından normal olur artık diye. o yüzden meraklı ve sabırsızım.

canım sonuçta kimyasal da olsa bi gebelik bu. o yüzden vücudunda da bi değişiklik olacaktır muhtemelen bir iki ay gecikmelerin normal sayılır tatlım

bişe sorucam..yumurtlama günümü tam olarak bilemiyorumya adet iice yaklaşana kadar çalışmalara devam etmeli mi sence?

canım ovulasyon gününü hesaplarsan yumurtlama gününü anlarsın. ya da kendi kendine de anlayabilirsin. sakıncası yok tatlım edebilirsin

hmm anladım tatlım evet listede de şubat yazıyordu. canım 6 nisanda oldum diyosun nasıl şimdi adet olacaksın arası çok kısa değil mi?

ama hatırlarsan benim adetlerim düzensizdi
o yüzden benim belirsizliği daha kötü
alıştım buna ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…