2013-1991=22 benim bildiğim matematik hesabı buayy eşimi de yaşlı çıkarıyorum böyle
o da aslında 89 doğumlu ama aralık22 evde doğmuş diye kimliğini 1 ocak diye almışlar malum yaşıtlarından küçük olucak askerlik sorun olur falan diye :) 90lıyım dediğinde hayır diyorum 89lu 24 yaşında yaşlı diyorum...ama ispatla dediğinde kalakalıyorumhahaha ama çok eğleniyoruz yaş konusunda
Ay aynen fazla yas yok aramizda. Ekleyebilirsin olablir. Yas takintisi olmsn ya genciz dha ama gencken bi bebek shibi olmak bi baska gzeldir allah hepimize nasip etsn
Ancient Chinese Gender Predictor kızlar burda ilk sıraya kendi doğum tarihinizi alt sıraya da satınıza 14 gün ekleyip yazıyosunuz cinsiyet tahmini yapıyobenim erkek çıktı
slm bn geldım bebegım buyumus ve kalbı cok hızlkı atıyıodu 8 haftalık olmuş bebeısım darısı tum ısteyenlere olsunn
canım benim bebeğim küçükmüş...geç döllenmeymiş...yani doğum ocağa kaldı gibi gebelik takvimine göre 7+4 ama 6+5 im şuan kesye göre...
hayırlısı olsun canım benım bebıs baya bı gorundu bugun AllHIN ıznıyle 8 haftalık dedı doktor tam
ayy ne güzel yaa benim ufak bi beyazlık göründü iğne ucu kadar kocaa kesede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?