Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

işte o matematiği 28 mayısta yapalım haklı çıkarsın o zaman 22 oluyorum ablacım:)))
kız çook cadısın sen varyaaaa

Ay aynen fazla yas yok aramizda. Ekleyebilirsin olablir. Yas takintisi olmsn ya genciz dha ama gencken bi bebek shibi olmak bi baska gzeldir allah hepimize nasip etsn

Ay aynen fazla yas yok aramizda. Ekleyebilirsin olablir. Yas takintisi olmsn ya genciz dha ama gencken bi bebek shibi olmak bi baska gzeldir allah hepimize nasip etsn

tamam ekleyeyim batını da yazar mısın peki?
amin canım inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın

Ewt gldi ama ne agri vr ne bise hicbir belrti yok adet olcma dair ins olmam ..d bebiskitom olur ya bkalm yarin ola hayraola

slm bn geldım bebegım buyumus ve kalbı cok hızlkı atıyıodu 8 haftalık olmuş bebeısım darısı tum ısteyenlere olsunn

slm bn geldım bebegım buyumus ve kalbı cok hızlkı atıyıodu 8 haftalık olmuş bebeısım darısı tum ısteyenlere olsunn

canım benim bebeğim küçükmüş...geç döllenmeymiş...yani doğum ocağa kaldı gibi gebelik takvimine göre 7+4 ama 6+5 im şuan kesye göre...

canım benim bebeğim küçükmüş...geç döllenmeymiş...yani doğum ocağa kaldı gibi gebelik takvimine göre 7+4 ama 6+5 im şuan kesye göre...

hayırlısı olsun canım benım bebıs baya bı gorundu bugun AllHIN ıznıyle 8 haftalık dedı doktor tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…