Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy acaba canesra diğer hamileliğindeki satını hatırlıyo mudur ona hesaplatalım bakalım doğru çıkacak mı:))

ya bi de kese şekline göre de cinsiyet tahminleri var %90 doğru çıkıyomuş...kese yuvarlaksa kız,elips yada fasulye yada belli bi şekli yoksa erkekmiş...yükliim mi kese fotomuzu teyzesi...3 gün önceki

ya bi de kese şekline göre de cinsiyet tahminleri var %90 doğru çıkıyomuş...kese yuvarlaksa kız,elips yada fasulye yada belli bi şekli yoksa erkekmiş...yükliim mi kese fotomuzu teyzesi...3 gün önceki

aaa kız neler varmışta haberimiz yokmuş ya:13:
evet canım yükle göreyim ya kız nasıl heyecanlandım sorma gitsin

işte o soldaki şekli garip olan yani kız çocuğunda deikleri gibi tam yuvarlak olmayan kesemiz kesenin altında belli belirsiz bi beyazlık var doktor işaretledi o da bebişim :)

ayy minicik yaa kurban olurum ben onu verene ya şuna bak annesi

annesi o an pıtpıtpıtları duymaya çalışırken pek izleyemedi şimdi evin baş köşesinde çerçevede resmimiz :) size de uğur getirsin ilham kaynağı olsun diye yükliim dedim teyzeleri :) hadi kuzen istiyoruz biz.... yoksa 2-3 sene sonra tutturur kardeş diye!!

ayy inşallah getirir tatlım yaa valla iyi yapmışsın bende çerçeveye koyardım hemen:13:
ne güzel olur demi ya beraber büyürler artık

Son düzenleme:
o nasıl oluyo canım ? belli bi msj sayısı mı lazım yoksa ayarlarda mı

msj la alakası yokmuş tatlım kullanıcı kontrol paneline gir, ayarlardan seçenekleri düzenle, çeşitli seçenekler standart olanı seç

vallahı hazıranda hamıle kaldım ozamanlar ılkınde kese seklıne bakım solıyım sıze butun herseyı sakladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…