Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin bebeğim nerdesin sen bakim

Son düzenleme:
baktım ılk hamılelıgımde kese genellıkle yuvarlak canım tarıhı hatırlayamadım ozaman köye gıtmıstık aklım karısık

baktım ılk hamılelıgımde kese genellıkle yuvarlak canım tarıhı hatırlayamadım ozaman köye gıtmıstık aklım karısık

ayy canım hatırlasaydın bi bakardık ya neyse olsun canım çook sağol senide yorduk hamiş halinle

selam bayanlar 2 gündür yoktum
şehir dışındaydım.dün adet günümdü
daha olmadım ama karın ağrısı çekiyorum.
ha geldi ha gelecek.testte yaptım sonuç
negatif.hayırlısı.adet gelmeden umudu kesmek yok ama
karın ağrısı geliyorum bekle diyor resmen
sanırım geelik takvimi uğur getirmedi

bu bile yeter canım ya ben biçok yerden aynı şeyi duydum canım kız bebeklerin kese yuvarlak olurmuş genelde diye...erkek bebeklerin belli bi şekli olmazmış fasulye şeklinde elips şeklinde vs değişirmiş...bi de saçma hurafeler var ya onları da okudum çoğu erkek olduğunu gösteriyo...bi de bu kese şekline bakınca da erkek gibi duruyo hadi bakalım hayırlısı...:119:

slm tatlım nasılsın?
ayy hadi bakalım inşallah gelmez de hamiiş olursun
evet umudumuz hala var tatlım bu takvim uğur getirecek sana en kısa zamanda inşallah

hoşgeldin bebeğim nerdesin sen bakim

Geldim canım son iş günümdü ya fazladan çalıştırdılar:))) nasılsınız muhabbetinizi arttırsın Allah.bushy bebişim pek tatlı görünüyor Allah bağışlansın anneciğine şimdiden:))) Canesra cım senin bebişinin kalp atışlarının duyulmasına da çok sevindim darısı bize:)))

şiddetli karın ağrısı adetimi beklediğim hafta bende de vardı canım...biriki hafta sürüyo o adetin gelicekmiş gibi olup duruyo sürekli sabırla bekle yada ne beklicen ya git sağlık ocağına kan testi yaptır

sağlıklı olsunda o yeter bitanem ya.. kardeşimin bebişi var son aya kadar hep kız dediler erkek oldu

saol canım benım ınsallah hersey ıstedıgınız gıbı olur

ayy kıyamam ben sana çook mu yoruldun gel bi tane öpim
sağol bebeğim inşallah her zaman böyle tatlı muhabbetlerimiz olacak
galiba ben burda yaşlanacağım

tatlişkom tabii ki de sağlıklısını versin rabbim hepimize ama Allah var ya ben kendimi bildim bileli erkke çocuk isterdim eşim kız isterdi beni de kız fikrine o alıştırdı zaten...ama ne bileyim şimdi bunlar da böyle çıkınca pek bi mutlu oldum gibi sankiiii
sağlıklı olsunda o yeter bitanem ya.. kardeşimin bebişi var son aya kadar hep kız dediler erkek oldu

slm tatlım nasılsın?
ayy hadi bakalım inşallah gelmez de hamiiş olursun
evet umudumuz hala var tatlım bu takvim uğur getirecek sana en kısa zamanda inşallah

insallah kuzum ya.heimizin yüzü güler.

evet canım ya bildiğin karın ağrısı 3 gündür var.
afedersin tuvalat ağrısı gibi ama tuvaletim yok.
bazende kasık ağrısına çeviriyor.hasteneye gidemem
gelezse taaaaa salı gidebilirim.insallah bebiştir.
senin kaın ağrın nasıldı.benim hiç böyle olmazdı.bir farklılık var bene
ama işte çözemiyorum.

bak güzelim kasıklara ara ara nadiren sızı girdi bikaç gün...sonrasında karın ağrısı ama felaket adet ağrısının aynısı ama yataktan kalkamıcaaan derecede yoğun...ayrıca bende adetim gelmeden önce idrar testi yaptım çıkmadı.adetimden bir gün önce kan verdim hcg 313 çıktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…