vallahı hazıranda hamıle kaldım ozamanlar ılkınde kese seklıne bakım solıyım sıze butun herseyı sakladım
canım tarihi de biraz zorlarsan hatırlarsın belki:26:
baktım ılk hamılelıgımde kese genellıkle yuvarlak canım tarıhı hatırlayamadım ozaman köye gıtmıstık aklım karısık
selam bayanlar 2 gündür yoktum
şehir dışındaydım.dün adet günümdü
daha olmadım ama karın ağrısı çekiyorum.
ha geldi ha gelecek.testte yaptım sonuç
negatif.hayırlısı.adet gelmeden umudu kesmek yok ama
karın ağrısı geliyorum bekle diyor resmen
sanırım geelik takvimi uğur getirmedi
hoşgeldin bebeğim nerdesin sen bakim
selam bayanlar 2 gündür yoktum
şehir dışındaydım.dün adet günümdü
daha olmadım ama karın ağrısı çekiyorum.
ha geldi ha gelecek.testte yaptım sonuç
negatif.hayırlısı.adet gelmeden umudu kesmek yok ama
karın ağrısı geliyorum bekle diyor resmen
sanırım geelik takvimi uğur getirmedi
bu bile yeter canımya ben biçok yerden aynı şeyi duydum canım kız bebeklerin kese yuvarlak olurmuş genelde diye...erkek bebeklerin belli bi şekli olmazmış fasulye şeklinde elips şeklinde vs değişirmiş...bi de saçma hurafeler var ya onları da okudum çoğu erkek olduğunu gösteriyo...bi de bu kese şekline bakınca da erkek gibi duruyo hadi bakalım hayırlısı...:119:
Geldim canım son iş günümdü ya fazladan çalıştırdılar:))) nasılsınız muhabbetinizi arttırsın Allah.bushy bebişim pek tatlı görünüyor Allah bağışlansın anneciğine şimdiden:))) Canesra cım senin bebişinin kalp atışlarının duyulmasına da çok sevindim darısı bize:)))
Geldim canım son iş günümdü ya fazladan çalıştırdılar:))) nasılsınız muhabbetinizi arttırsın Allah.bushy bebişim pek tatlı görünüyor Allah bağışlansın anneciğine şimdiden:))) Canesra cım senin bebişinin kalp atışlarının duyulmasına da çok sevindim darısı bize:)))
sağlıklı olsunda o yeter bitanem ya.. kardeşimin bebişi var son aya kadar hep kız dediler erkek oldu
slm tatlım nasılsın?
ayy hadi bakalım inşallah gelmez de hamiiş olursun
evet umudumuz hala var tatlım bu takvim uğur getirecek sana en kısa zamanda inşallah
şiddetli karın ağrısı adetimi beklediğim hafta bende de vardı canım...biriki hafta sürüyo o adetin gelicekmiş gibi olup duruyo sürekli sabırla bekle yada ne beklicen ya git sağlık ocağına kan testi yaptır
evet canım ya bildiğin karın ağrısı 3 gündür var.
afedersin tuvalat ağrısı gibi ama tuvaletim yok.
bazende kasık ağrısına çeviriyor.hasteneye gidemem
gelezse taaaaa salı gidebilirim.insallah bebiştir.
senin kaın ağrın nasıldı.benim hiç böyle olmazdı.bir farklılık var bene
ama işte çözemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?