tatlişkom tabii ki de sağlıklısını versin rabbim hepimize ama Allah var ya ben kendimi bildim bileli erkke çocuk isterdim eşim kız isterdi beni de kız fikrine o alıştırdı zaten...ama ne bileyim şimdi bunlar da böyle çıkınca pek bi mutlu oldum gibi sankiiii
ayy kıyamam ben sana çook mu yoruldun gel bi tane öpim
sağol bebeğim inşallah her zaman böyle tatlı muhabbetlerimiz olacak
galiba ben burda yaşlanacağım
bak güzelim kasıklara ara ara nadiren sızı girdi bikaç gün...sonrasında karın ağrısı ama felaket adet ağrısının aynısı ama yataktan kalkamıcaaan derecede yoğun...ayrıca bende adetim gelmeden önce idrar testi yaptım çıkmadı.adetimden bir gün önce kan verdim hcg 313 çıktı :)
Geliiimm de bi öper geçer arkadaşım:)))walla yorulmuşum sabahtan beri:) muhabbet hep olsun hep olsun çok olsun aman sabahlar olmasın:))) yaşlanmak yok ama burada hep genç kalacağız inşallah:) yaa hamilemiyim bilmem ama bu ay ki adet belirtilerim diğer bütün adet belirtilerinden çooook farklı göğüslerimde dokunamazdım hiç ağrımıyor karnım son an ağrımaya başlardı 3 gündür ara ara adet ağrısı gibi geliyor aha geliyo diyorum geçiyor..dün yada bügündü bat I'm dünü atlattım bakalım bu günü anlatabilecek miyim:)))))
kızlar ben çıkıyorum biraz uzanıp dinleniim efedersiniz ama içerden şeyime doğru bi sızı oluyo anlamadım neyin nesi.:18:..nazar mı oldu çok çabuk toplarım ben nazarı..neyse hadi kendinize çok çok iyi bakın
sabahlar olsun kız ben gece giremem
ayy inşallah bebeğim ya bugünde geçer hem ne kaldı ki yarın olmasına
benimde kasıklarıma ara ara sancı giriyor ama çok azıcık bişey sonra hemen geçiyo
Evet canım pardon ben onu unuttum geceler olmasın demeliyim:)) bakalım ne olacak yarın:) Hmm bu ay onu bende yaşadım ama bakalım hayırlısı hakkımızdasildim mesajları canımmm şimdi gördüm kusura bakma canım
hehehe tamam bebeğim önemli değil:128: hayırlısı olsun tatlım ya inşallah olur diye dua edip duruyorum:93:
Allah'ın temiz kalbinin dualarını kabul eder inşallah.len deli olcam hasta olcam gibi ağrıyor karnım aha geliyo derken geçiyor ağrı bu ne şimdi:)))
amin canım inşallah hepimizin dualarını kabul eder rabbim
kız dur sakın gelmesinler yaaa
kız belki bebiştendir belli mi oluradet belirtisiyle karışıyomuş ya belirtiler
Bilmiyorum ki pissss gelecekse gelsin kandırıp durmasın:))) âmin kabul etsin rabbim.
hehehe kapıları kapat gelmesin
Nihahahhh alemsin kız delinsin birazda hehehh:))))) dü kapatıyorum üstüne de dont open! Dont distrube! Bide Closed! Tabelası asacağım:)))))
ya kızlar hala adet olamadım davul gibiyim bir an önce karnımın şişliği insin istiyorum
aynı senin gibi dimi
hahaha iyi fikir dur bende yazayım gelmesinler
ya kızlar hala adet olamadım davul gibiyim bir an önce karnımın şişliği insin istiyorum
İvit aynı benim gibi :) yaz yaz bacım gelmeyecekler inşallahhh.. Closed !!! Hehehehhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?