Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rabbim gönlüne göre versin tatlım ya
bana hep kızın olur diyorlar ama bana da ilk çocuğum erkek olur gibi geliyo
ayy çocuğum deyince bi tuhaf oldum kız

ayy kıyamam ben sana çook mu yoruldun gel bi tane öpim
sağol bebeğim inşallah her zaman böyle tatlı muhabbetlerimiz olacak
galiba ben burda yaşlanacağım

Geliiimm de bi öper geçer arkadaşım:)))walla yorulmuşum sabahtan beri:) muhabbet hep olsun hep olsun çok olsun aman sabahlar olmasın:))) yaşlanmak yok ama burada hep genç kalacağız inşallah:) yaa hamilemiyim bilmem ama bu ay ki adet belirtilerim diğer bütün adet belirtilerinden çooook farklı göğüslerimde dokunamazdım hiç ağrımıyor karnım son an ağrımaya başlardı 3 gündür ara ara adet ağrısı gibi geliyor aha geliyo diyorum geçiyor..dün yada bügündü bat I'm dünü atlattım bakalım bu günü anlatabilecek miyim:)))))

ağzından bal damlıyor.insallah dediğin
gibi olur.senin gibi sevinirim teşekkür ederim

sabahlar olsun kız ben gece giremem
ayy inşallah bebeğim ya bugünde geçer hem ne kaldı ki yarın olmasına
benimde kasıklarıma ara ara sancı giriyor ama çok azıcık bişey sonra hemen geçiyo

kızlar ben çıkıyorum biraz uzanıp dinleniim efedersiniz ama içerden şeyime doğru bi sızı oluyo anlamadım neyin nesi.:18:..nazar mı oldu çok çabuk toplarım ben nazarı..neyse hadi kendinize çok çok iyi bakın

bebeğim özel msj kutun dolmuş msjım gitmiyor bi kaç msjını siler misin

tamam tatlım sen dinlen kendine iyi bak.. nazar duasını oku kendine canım benim öpüyorum

sabahlar olsun kız ben gece giremem
ayy inşallah bebeğim ya bugünde geçer hem ne kaldı ki yarın olmasına
benimde kasıklarıma ara ara sancı giriyor ama çok azıcık bişey sonra hemen geçiyo

Evet canım pardon ben onu unuttum geceler olmasın demeliyim:)) bakalım ne olacak yarın:) Hmm bu ay onu bende yaşadım ama bakalım hayırlısı hakkımızda sildim mesajları canımmm şimdi gördüm kusura bakma canım

hehehe tamam bebeğim önemli değil:128: hayırlısı olsun tatlım ya inşallah olur diye dua edip duruyorum:93:

hehehe tamam bebeğim önemli değil:128: hayırlısı olsun tatlım ya inşallah olur diye dua edip duruyorum:93:

Allah'ın temiz kalbinin dualarını kabul eder inşallah.len deli olcam hasta olcam gibi ağrıyor karnım aha geliyo derken geçiyor ağrı bu ne şimdi:)))

Allah'ın temiz kalbinin dualarını kabul eder inşallah.len deli olcam hasta olcam gibi ağrıyor karnım aha geliyo derken geçiyor ağrı bu ne şimdi:)))

amin canım inşallah hepimizin dualarını kabul eder rabbim
kız dur sakın gelmesinler yaaa
kız belki bebiştendir belli mi olur adet belirtisiyle karışıyomuş ya belirtiler

amin canım inşallah hepimizin dualarını kabul eder rabbim
kız dur sakın gelmesinler yaaa
kız belki bebiştendir belli mi olur adet belirtisiyle karışıyomuş ya belirtiler

Bilmiyorum ki pissss gelecekse gelsin kandırıp durmasın:))) âmin kabul etsin rabbim.

ya kızlar hala adet olamadım davul gibiyim bir an önce karnımın şişliği insin istiyorum

Nihahahhh alemsin kız delinsin birazda hehehh:))))) dü kapatıyorum üstüne de dont open! Dont distrube! Bide Closed! Tabelası asacağım:)))))

aynı senin gibi dimi
hahaha iyi fikir dur bende yazayım gelmesinler

ya kızlar hala adet olamadım davul gibiyim bir an önce karnımın şişliği insin istiyorum

Canım doktora fln gitmedin mi bir sebebi vardır ilaha ki bu durumunun.kötü bişey olmasın görün doktoruna atlama erteleme.sağlığından önemli değil hiçbirşey sonuçta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…