Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabaaa iyiyiz biz sen nasılsın? Biraz moralin düzelebildi mi?

iyiyim canım toparladım kendimi. İş yoğunluğuna dalınca çok fazla düşünmüyorum. ama zır zır ağlıyorum bu aralar çok duygusallaştım. kuzeniminde yeni bebeği oldu 15 günlük geçen akşam onu gördükçe ağladım ayıp oldu tabi onlarada :))))

Âmin bebek inşallah:)) ayyy bak bebek dedim kıs hamile misin sennnn:))) yarın mı vereceksin kan idrarda bakmadın mı:))) inşallahhh senden çok güzel haberler alırız sevinirizz.. Ben yorgunum hala :)

canımm benimm dinlenmeyi ihmal etme :) aaaayyy keske hamiş olsam kıs :) idrar testim vardı die düşünüodum onu daha önce kullanmısım ben yha açmadım sanıodum :26: eczanemiz uzakta amaaann bgn eşimde yok evde kendimi yiye yiye oturcam of

biz yanındayız ya şekerim aşk olsun

içinde bebiş var ondandır güzelim maşallah çook tatlısın kız

o senin dadluluğundur güzel arkadaşım benim

lay lalay lalay sen güneş ben ay annem de seviniyor...hahaha hahay gerçek bir prens dizlerimde uyuyor...anaaaa duur bu şarkının burasını değiştirip gerçek bir prens göbüşüde uyuyor mu dicem acaba...Allah mı söyletti ki kızzzz :44:

biz yanındayız ya şekerim aşk olsun
biliyorum bebeğimm benim.... o yönden demek istemedim elimden bir şey gelmiyo iyiki siz varsınız yoksa kafaları yemiştim çoktaaaaaaannn bgn hasta olsam da kurtulsam yha arada kalmak çok kötüymüş....

biliyorum bebeğimm benim.... o yönden demek istemedim elimden bir şey gelmiyo iyiki siz varsınız yoksa kafaları yemiştim çoktaaaaaaannn bgn hasta olsam da kurtulsam yha arada kalmak çok kötüymüş....

nayır nolamaz...nasta nolmiiiceksınnn !!!

uyusun uyusun enerji topluyo şimdi yakında tepik atmaya başlayınca görürsün sen

kız o yanaklarını ısırırım senin bak yanına getirtme beni
azıcık gül kızzzzzzzzzzzzz

keske oluvemesem yetti gare.. boş boş oturupdurun evde merktan çatlecem

ni diye çatleyipdurun gııı dağıt enki kafanı bakem dakıl accık nette şaaakı tüüükü dinleyiveee keyifleniveee yavrım :) bu arada nerelisin gayet iyi ege ağzın var diye güvenerekten yazdım böyle de anlarsın umarım

kuzularr çok hızlısınız bugün maşallah kaç sayfa yazmışınız ben yokken anca okudum

ya bişey sorcam nedendir bilmem benim pazartesiden bu yana ellerim ve ayaklarım şişiyo
ben normalde 36 numara ayakkabı giyerim dün beni 37 sıktı o derece neden olur ki bu :18:

Kısmet kısmet herşey testin olmaması da öyle:) amaaaan salla çok geçmiyorsa vakit git uyu:))))) ben öyle yaparım genelde:) gün çabuk bitsin diyorsan uyuyacaksın arkadaşşş:))ben olsam eczane yolunu arşınlamıştım:))ferah tut içini arkadaşım hayırlısı neyse o olsun inşallah.

ben kırıkkaleliyim de eşim denizlili onlardan öğrendim :) sürekli bu şekilde konusupdurula ben önceden anlamayıpbbardım hindi aklım eripduru :)
sende çok güzel konusuosun sende mi eğelisin bebeğimm

ödem falan olmasın tatlım...hamilelikte olurmuş genelde..annemde de vardı hep 38den 40a kadar çıktı ayak numarası

haklısın canım yha.. bundan 2 ay önce annemler tatile gittik.. 5 gün adetim geçkmişti gittim idrar testi aldım çıkmadı kan yaptım oda negatif sinirlerim bozuldu yola filan gidince strestenmidir nedir geçikio benm.... o gün bgndür idrar testinden nefre ediyorum ... bgn adet olmazsam kan tahliline gitcem cuma da misafirim var yarın temizlik filan yapcam eşim gelcek iş yoğunluğu olcak sanırım ...kan olmasada idrar testine kalcam yine galiba

hehehe kız ayakların ne kadar küçükmüş arkadaşımın dediği gibi ödem olmuştur tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…