sizede gecmıs olsun
uyucam diyorum gidiyorum yatağa hoop o yana hoop bu yana uyuyamadım yaaa
Canlarım işler yoğun. İzin alıp evde yatmak istiyorum valla. Yoruldum daha şimdiden:)) Zaten artık sık sık birşeyler yemezsem halsiz oluyorum. Çok şükür tabi, ciddi bir sıkıntım yok. Sizde ne var ne yok?
aaahh nerde ağustosta birden nişan oldu hazirana düğün yaparız diyorlardı...aylardan ocak oldu e hadi şubatta yapalım düğünü dediler okullar tatil herkes gelir falan diye...bize sadece ayın kaçı olduğunu seçmek kaldı...
canım benim bende şubat geliniyimdüğünümüz paldır küldür oldu çoğu hevesimiz içimizde kaldı. bahara planlıyorduk. Sağlık olsun varmış bunda da bir hayır :) bizim ailelerde 15 tatilde diye şubata aldılar tarihi :)
merhabaaaaaa
valla ben sevindim patlayacak gibiydim bu sıcakta rahatladım biraznasılsın canım hasta olmuşsun ya sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
bana da doktor yasmin verdi evlenmeden önce başladım sen gibi ama hap değiştirip durursan hormon dengen birine alışmışken diğerine geçersen o sorunu yaşarsın dedi annemin arkadaşı hemşire bayaa bilgi aldım ben
ben geldimmmm.buschy canım ya yazını okudum da geçmiş sayfalarda 3 aylık evliymişsin ama doğum kontrol hapı da kullanmışsın ben hep stres yapıyorum kendime şimdi geçmişte yazmıştım ama görmemişsindir belki
ben adet olamayınca doktora gittim söktürücü ile adet oldum ve kist olduğunu öğrendim ki anne olmaya o anda karar verdsim ileride daha da sorunlar yaşamaktan korktum e yaşım da 26 oldu.neyse kisti eritmek için yasmine başladım sadece 1 kutu ve bu ay eridiği için hapı kestik.o 1 kutu bile korur diye korkuyordum ama seni görünce içim ferahladı canım ya sen de kullanıp bırakınca hamile kalmışsın olucağı varsa hap engel değil demekki zaten 1 kutu mecburiyetten kullandım
valla ben sevindim patlayacak gibiydim bu sıcakta rahatladım biraz
iyi bakalım tatlım ya dr ye filan gidecek misin peki
gitmeyecem belli bir süre çünkü doktor deneyin biraz dedi sürece bıraktı ondan sonra gidecem
gitmeyecem belli bir süre çünkü doktor deneyin biraz dedi sürece bıraktı ondan sonra gidecem
canım ya adet düzensizliğin varsa bence önce onu halletmen lazım değilmi
doktor gerek duymadı
rahim filmi çekildi hormonlara bakıldı ilaca gerek yok şu halinle hamile kalabilirsin dedi
hmm gereken herşey yapılmış o zaman hayırlısı diyelim :) inşallah en kısa zamanda olur
ay kızlar aylardır kilo veremedim ama sporu da bırakmadım biraz kilo versem hamile kalsam ne ii olur
ay kızlar aylardır kilo veremedim ama sporu da bırakmadım biraz kilo versem hamile kalsam ne ii olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?