Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok yemek yemiyorum ama ben bu halime alıştım ben bir de troit hastasıyım ilaç kullanıyorum

çok yemek yemiyorum ama ben bu halime alıştım ben bir de troit hastasıyım ilaç kullanıyorum

ha o zaman normal canım ya benim komşumda tiroit hastası ve bayağı kilolu.. önceki resmini gösterdi bana şok oldum

kızlarr sohbet güzel de benim aktim kısıtlı çalışıyorum haftada 3 kez spora gidiyorum biraz sonra zumba dansına gideceğimmm
k.bakmayın allah a emanet olun öptüm

kızlarr sohbet güzel de benim vaktim kısıtlı çalışıyorum haftada 3 kez spora gidiyorum biraz sonra zumba dansına gideceğimmm
k.bakmayın allah a emanet olun öptüm

yarın görüşürüz iyi akşamlar kızlar sizleri seviyorum

kan verdim sonuç almaya gidiyoruummmmm bana dua edinn kızlarrrr

canım adetim düğünden bir hafta önce geldi o gün başladım yasmine...mart başında gene adet oldum yazz kullanmaya başladım o zaman da...e bi daha da kullanmadım hap 25 mart adetimden sonra hemen hamile kaldım...ama değişik haplar kullanmak bozarmış dengeyi yani benim hormon dengem bozuk olması gerekiyordu ama gene de tuttu bebiş...neyse canım eşim geldi hemen bakıp çıkayım diye girmiştim yazdığını görünce cvp atiim dedim haydi görüşürüz byeee

14mayısta baktırmıştım 0,1 çıkmıştı şimdi aldım sonuç 1,05 çıktı doktorda 0 ın altında değil 3 gün adetin gelmezse gel tekrar bakalım dedi iyi mi kötü mü anlamadım :18::18::18::18::18:

canım benim kistimin olduğu ay bir sorun yaşadım farklıdır belki ama yazmak istedim.adetim gün geçmişken ilaç kullandığım için çıkmıştı.sonra esti dedi ilacım hamilelikte sakıncalıydı. çıktı.sonra adet olma.ım evde test yaptım negatif.ben testlere devam ettim gün aşırı silik ç gün sonra tekrarladı doktor adet olmak üzeresin kimyasal gebelik yaşadın muhtemelen dedi.adetimle beraber de çok değişik bir parça geldi hatta kan pıhtısı değil baya bir parçaydı nette okudum suya tuttum dağılmadı emin oldum yani.ama senin ilk günden 1,05 çıkmış farklı bir durum.umarım bebeğin seninledir sakin olmaya çalış ama olur mu stres yapma herşeyin hayırlısı

sağol cnm içim ferahladı bu ay için baya karamsar olmuştum doktor da 1-2 ay olmazsa stres yapma hapın etkisi olabilir dedi.inşallah hayırlısı olur

amin canım çok teşekkür ederim peki senin o parça neymiş:18:

amin canım çok teşekkür ederim peki senin o parça neymiş:18:

kimyasal gebelikten olmuş olabilir yani o parça rahimde değil dışarıda oluşmuş ve düşmüş olabilir dedi doktor çoğu kadın adet gecikmesi sanırlar ama dedi farkında olmazlar düşer dedi.ama bende emin olamadık çünkü söktürücü de içiyordum ben kist egeçen ay 1 kutu yasmin ile eridi çok şükür bakalım ben de dua ediyorum o 1 kutu yasmin bana uzun aylara mal olmaz inşallah.senin kaç gün gecikti şu an

benim dün ve bugündü sabırsızımdır biraz 1 kutudan bişey olmaz zaten haplar tam olarak 2 kutudan sonra korur demişti doktorum bende 20 gün yazz kullandım geçem anlarda tam zamanında oldum düzenimi hiç etkilememişti sen içini ferah tut hiçbişey olmaz Allahın izniyle

sağol canım inşallah öyle olur bak daha da rahatladım şimdi.ben de çok sabırsızım şimdiden diyorum 1 gün geçtiği gibi test yaptırırım ya da adet olmadan 1 gün önce ben de aynıyım yani senin gibi

sakın kötü şeyler getirme aklına arkadaşım 2 sene diane kullandı 2. ayında hamile kaldı yeterki sen ve eşin sağlıklı olun o önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…