Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama ben tatil bittikten sonraki haftayı seçtim :) madem şubat oluyo 14 şubat olsun dedim :) bu da magnetimiz

ayy canım magnetin çok hoşmuş dur bende gösteriyim
benimde aceleye geldi. En kısa sürede bunu yapabiliyolardı bunu seçmek zorunda kaldım :)

canım beniimm inşallah hamilesindir valla çok heyecanlandım :)) şu 3 gün çabucak geçsin :)) inşallah bhcg yükselir :)

Yok canım o kolunda deri altına enjekte edilecek küçüklükte 5tane bakır tel gibi birşey.hormon salgılayan birimler dışarıdan bakıldığında görünmüyor doğum kontrol hapı kullanmak gibi düşün o hergün dozunda hormon veriyor sana hamile kalmak istediğinde çıkarttırıp hamile kalabilirsin.doğum kontrol hapının koruyuculuğu kullandığın müddetçe geçerlidir bıraktığın anda koruyuculuğunu yitirir şöyle ki bi günü unuttuysan ertesi gün önceki günün hapını da alır o günün hapını da alır bide ek korunma yöntemi kullanırsın. yok ben unuturum dersen aylık iğneler 3 aylık iğneler kadınlar için sperm öldürücüler prezervatifler ne istersen..doğum yapmadığın için spiralden bahsetmiyorum.bazı durumlarda bazı korunma yöntemlerini de kullanamazsın yasak olan durumlar var.35 yaş sonrası doğum kontrol hapı kullanamazsın mesela.. çok yöntem var sen sor korunma yöntemleri hakkında istediğini ben söyleyim.okulu bitirebilmek için eğitim verdim mecburi halka açık:)))

Son düzenleme:
Günaydınn kızlaaaaarrrr

Cumanız hayırlı olsun. Rabbim gönlümüzden geçen tüm istekleri hayırlı bir şekilde kabul etsin

ağlamayın yaa bakın bana ya ben daha adet olmadım denemelere bile başlayamadım ben napyım o zaman şimdi

pembe akıntı başladı adet olurum bugün hayırlısı böyleymiş bidaha ki aya artık..

sıkma canını hayrlısı böyleymiş demekki sağlık olsun biter bitmez tekrar denemelere başlarsınız bende sizin gibi adet olabilmek için can atıyorum ama sadece 1 ay olayım sonra hamile kalayım hayırlısıyla inşallah

ağlamayın yaa bakın bana ya ben daha adet olmadım denemelere bile başlayamadım ben napyım o zaman şimdi

inşallah en kısa zamanda sen de adet olursun canım ya olamamak kötü bir duygu ben de 2.ayımda söktürücü ile olmuştum kist yüzünden.bu yaşıma kadar hiç böyle olmamıştım.o an zaten anne olmaya karar verdim vücudumda birşeyler kötü gidiyor dedim.ertelemem gerekli.senin durumun farklı biliyorum canım inşallah en kısa zamanda gelir de sen de artık tekrar bebişini beklersin Allahın izniyle

ALLAH'ım şu mübarek gün şöyle güzel dua ediliyo nolur kabul eyle hayırlısıyla YaRabbim..sadece ben değil burdaki herkes güzel haberler versin hepimiz birlikte bekleyelim bebişlerimizi.herkes bana gençsin daha çok olur diyo ama o mucize anne karnına düştükten sonra insanın hayatı inanılmaz değişiyo..bizde eşim çok istiyodu ben frenliyodum çocukları sevmiyo değilim ama erken gibi düşünüyodum eşimi kıramadım denedik bebeğimle 2.5ayımız geçti ayrılmak çok üzücü geldi..şuan belki eşimden çok ben istiyorum inşşallah ALLAH hayırlı sağlıklı sıhhatli aklı fikri yerinde eli ayağı düz evlat sahibi yapar hepimizi..

günaydın hanımlar hayırlı cumalar

eliflider canım üzülme hayırlısı olsun bidahaki aya inşallah hepimizin olur

bi yandan sevindim 2 hafta önce aşırı ishal karın ağrısı şikayetiyle doktora gitmiştim bağırsaklarımda oksiyür (kılkurdu) çıkmıştı bebek varsa diye ilaçlarımı kullanmadım zarar vermeyim diye artık içebilirim sağlığıma kavuşayım önce sonra bebeğimiz gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…