ama ben tatil bittikten sonraki haftayı seçtim :) madem şubat oluyo 14 şubat olsun dedim :) bu da magnetimiz
14mayısta baktırmıştım 0,1 çıkmıştı şimdi aldım sonuç 1,05 çıktı doktorda 0 ın altında değil 3 gün adetin gelmezse gel tekrar bakalım dedi iyi mi kötü mü anlamadım :18::18::18::18::18:
:) bazen p...fle bazen de geri çekme yönetımyle korunuyorum canım :) valla dıorum ya şans iştee... ama bişeyy sorcam ya hep p...fle ugrasmak ıstemıyoruz :) gül maskeyle koklanmaz dimi ama bide daha yeniyiz :) geçen bi yöntem duydum koluna bişi takıomuş doktor o takılı oldukça hamıle kalnmıomus :) ay ne gülmüştüm duydugumda. kolundakını görenler korundugunu anlayacakama bence yıne de değer. daha başşka koruma yöntemı arıyorummmmm sürekli. ilaçlar da sakıncalı :/
herkes ne güzel uyuyor ben uyuyamadım daha
kırmızılaaaarrrrrrrrrr
adet mi oldun
günaydın hayrlı cumalar
pembe akıntı başladı adet olurum bugünhayırlısı böyleymiş bidaha ki aya artık..
ağlamayın yaabakın bana ya ben daha adet olmadım denemelere bile başlayamadım ben napyım o zaman şimdi
inşallah en kısa zamanda sen de adet olursun canım ya olamamak kötü bir duygu ben de 2.ayımda söktürücü ile olmuştum kist yüzünden.bu yaşıma kadar hiç böyle olmamıştım.o an zaten anne olmaya karar verdim vücudumda birşeyler kötü gidiyor dedim.ertelemem gerekli.senin durumun farklı biliyorum canım inşallah en kısa zamanda gelir de sen de artık tekrar bebişini beklersin Allahın izniyle
hayırlısı böyleymiş be canım demekki önümüzdeki ay bütün umudunla odaklan yine.inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız hepimiz.o kırmızıları istemiyoruz hayatımızda ama zamanı var demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?