Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen hep böyle mutlu ol güzelim tamam mı
sen halledersin ya:13:
Sağol canım bana olan güvenin beni şımarmıyor:)) tabi ben hala pinekliyorum:))
kızlaaarrr uzun zaman önce başvurduğum yerden cevap geldi....çalışmaya başlıyorum genee..bu habere sevinsem mi üzülsem mi bilemedim...çağırdılar şimdi gidicem bakalım bi konuşmaya..
Yawruş hamilesin sen çalışman zorunlu mu ?? Gerek yoksa yazık sana bebişine iş yollarında büyütmen bebişini:))
ayh bende çalışmak istiyorum ama lise mezunuyum malesef .. meslek lisesi hemde iş buluruz diye heveslendirdiler bizi kaldık ortada

Yahu bende sizi anlamıyorum ben işi bırakıyorum hamile kalçam diye siz hamile kalmak isteyip işe başlamaktadır istiyorsunuz :))) acaba ne istediğimizi i bilmiyoruz;P

canım sen şimdi işten ayrıldın.. istediğin zaman işine devam edebilirsin sanırsam... benim bulacağım işler beni beklemio malesef.... üni. mezunu olsam bnde senin gibi yapardım emin ol...

canım sen şimdi işten ayrıldın.. istediğin zaman işine devam edebilirsin sanırsam... benim bulacağım işler beni beklemio malesef.... üni. mezunu olsam bnde senin gibi yapardım emin ol...

Yok istediğim zaman devam edemem bitti ama olay Üniversitesi mezunu olmam değil de hemşire olmam çok fazla açık var hiç işsiz kalmam gibi duruyor.. Yeni bi bölüm mü okusak acaba sen iş bulamıyosun ben işimi değiştirmek istiyorum:)))

hemşirelik mi ay ne güzel :) herkez sevmez bende çok istedim böyle sağlık sektöründe çalışmayı filan ama olmadı.. benim bölümüm çocuk gelişimi .. kreşlerde iş bulma imkanım var ama normal anaokullarında yok malesef her yerde özel kres yok ... bebeğim olana kadar çalışmak isterdim ama olmadı.. sen bence yeni bölüm de okuma o da stres ya en iyisi evde oturmak dediğin gbi

aynı bizim gibi

aynı bizim gibi

o itiraf edememek duygusu bile güzel ama ne zaman olsun artık deyip ekranda sağda solda bebek görsek eller ayaklar minik minik demeye başladık iyice işlenmeye başladı o istek içimize .. düşüncesi güzel varlığını inan hayal edemiyorum ben.. dün show tv de bebekle ilgili doğumla ilgili bir program vardı her pazar günü var hatta hiç izlemezdim 2 haftadır gözüme çarpıyor doğumdan çıkan annenin bebeğine sarılışı beni ağlattı o heyecanı yaşamak istedim anne olmak istiyorum artık .. anne anneee diye bağıran ben düne kadar anneme :) şimdi anne diyen biri olsun bi miniğim olsun istiyorum :) ya Rab sen ne büyüksün ne güzel hisler bunlar ..

En kısa zamanda olur inşallah canımm... Ama tahmin ettiğimden daha zormuş bebek yapmak bende böyle olduğunu bilseydim daha önce başlardım çalışmalara...

Hepinize çok teşekkür ederİm destek leriniz için okurken yazdıklarınızı dayanamadım gene başladım ağlamaya ikidir aynı acıyı yaşıyorum ama bu bebeğimde sanki ölecek gibi oldum içimden aklımdan bir saniye olsun çıkmıyor sanki giderken benide benden aldı o derece kötüyüm ne yapalım alan allah veren allah

Canım yaa niye öyle düşünüyorsun ki.. AT kafandan bakim o düşünceleri iyi düşün pozitif ol... Üzülmekle ağlamakla daha çok zarar vereceksin.. Güçlü olman inançlı olman lazım herşeyden önce... Olumsuz düşünceleri çağırma olumlu düşünceleri çağır herşey çok iyi olacak de.. Dua et Allah hepimizin yardımcısı olur.

Mesleğimi inanılmaz seviyorum aslında insanlarla ilgilenmeye yardımcı olmaya bayılıyorum ama yükselme ihtimalim yok. çalıştığım yerde hiç hemşire gibi değildim bundan nefret ettim.zaten çocuk yapacağım çalışmayın şimdilik dedim ve bıraktım hayırlısı olsun bakalım.seninle meslektaş sayılırız ortak aldığımız dersler olmuştur mutlaka.oturduğun yer istanbul olaydı hiç işsiz kalamazsın:))))

merhaba herkese:) ben aranıza yeni katıldım.. bir soru sormak istiyorum:) eşimle 1 hafta boyunca bebek çalışmaları yapıyoruz ve haziran 12de adet olacağım. sizce ne zaman idrar testi yapmalıyım??

merhaba herkese:) ben aranıza yeni katıldım.. bir soru sormak istiyorum:) eşimle 1 hafta boyunca bebek çalışmaları yapıyoruz ve haziran 12de adet olacağım. sizce ne zaman idrar testi yapmalıyım??

Hoşgeldin... Bence adetinin gecikmesini bekle 12 haziranda hamilelik testi yaparsın kendin, daha da olmazsa idrar testi yaptır fikrimce Kaçıncı denemen ilk mi?

Hoşgeldin... Bence adetinin gecikmesini bekle 12 haziranda hamilelik testi yaparsın kendin, daha da olmazsa idrar testi yaptır fikrimce Kaçıncı denemen ilk mi?

evet 6 aydır evliyiz bebek istiyoruz artık ve bir haftadır her gün deniyoruz :) ilk deneme o yüzden çok merak ediyorum:) 12 hazrana kadar sabretmek çok zorrr:)))))

evet 6 aydır evliyiz bebek istiyoruz artık ve bir haftadır her gün deniyoruz :) ilk deneme o yüzden çok merak ediyorum:) 12 hazrana kadar sabretmek çok zorrr:)))))

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama

Yumurtlama gününü hesapladın mı ? O günlerde daha bi yoğunlaş.. Normalde 2 günde bir uygun diyorlar ama hergün deneyip hamiş kalan arkadaşımız da var

Doktora gidip tahlil yaptırdın mı?

Merhaba Kızlar

Benim batım dündü. Ama hala regl olmadım. Umarım hala olmaz. Bu sabah kan verdim ancak yarın öğleden sonra öğrenebileceğim. Yine de bugün gün arasında idrar testi yaptım negatif çıktı. Yarın sabah tekrar idrar testi yapacağım. İdrar testinde çıkmama ihtimali hala var mıdır? Kaç gün gecikmeden sonra idrar testi yapılmalıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…