Sağol canım bana olan güvenin beni şımarmıyor:)) tabi ben hala pinekliyorum:))sen hep böyle mutlu ol güzelim tamam mı
sen halledersin ya:13:
Yawruş hamilesin sen çalışman zorunlu mu ?? Gerek yoksa yazık sana bebişine iş yollarında büyütmen bebişini:))kızlaaarrr uzun zaman önce başvurduğum yerden cevap geldi....çalışmaya başlıyorum genee..bu habere sevinsem mi üzülsem mi bilemedim...çağırdılar şimdi gidicem bakalım bi konuşmaya..
ayh bende çalışmak istiyorum ama lise mezunuyum malesef .. meslek lisesi hemdeiş buluruz diye heveslendirdiler bizi kaldık ortada
Sağol canım bana olan güvenin beni şımarmıyor:)) tabi ben hala pinekliyorum:))
Yawruş hamilesin sen çalışman zorunlu mu ?? Gerek yoksa yazık sana bebişine iş yollarında büyütmen bebişini:))
Yahu bende sizi anlamıyorum ben işi bırakıyorum hamile kalçam diye siz hamile kalmak isteyip işe başlamaktadır istiyorsunuz :))) acaba ne istediğimizi i bilmiyoruz;P
inşallah bu ay olur bebişin tatlım.. geçmiş olsun canım
valla ben bugün gayet iyiyim moral filan süper yani
muhasebe tatlişkom
canım sen şimdi işten ayrıldın.. istediğin zaman işine devam edebilirsin sanırsam... benim bulacağım işler beni beklemio malesef.... üni. mezunu olsam bnde senin gibi yapardım emin ol...
Yok istediğim zaman devam edemem bitti ama olay Üniversitesi mezunu olmam değil de hemşire olmam çok fazla açık var hiç işsiz kalmam gibi duruyor.. Yeni bi bölüm mü okusak acaba sen iş bulamıyosun ben işimi değiştirmek istiyorum:)))
kızlar bende biraz önce üye oldum benide aranıza alın 1 yıllık evliyim .. bebek istemeye henüz yeni başladık
ama bir sabırsızlık bir istekki.. sanki ikimizde çok istiyorduk ama birbirimize itiraf etmiyormuşuz gibi oldu ..
tecrübe ve tavsiyelerinizden faydalanmak isterim
aynı bizim gibi
o itiraf edememek duygusu bile güzel ama ne zaman olsun artık deyip ekranda sağda solda bebek görsek eller ayaklar minik minik demeye başladık iyice işlenmeye başladı o istek içimize .. düşüncesi güzel varlığını inan hayal edemiyorum ben.. dün show tv de bebekle ilgili doğumla ilgili bir program vardı her pazar günü var hatta hiç izlemezdim 2 haftadır gözüme çarpıyor doğumdan çıkan annenin bebeğine sarılışı beni ağlattı o heyecanı yaşamak istedim anne olmak istiyorum artık .. anne anneee diye bağıran ben düne kadar anneme :) şimdi anne diyen biri olsun bi miniğim olsun istiyorum :) ya Rab sen ne büyüksün ne güzel hisler bunlar ..
merhaba arkadaşlar nasılsınız
Hepinize çok teşekkür ederİm destek leriniz için okurken yazdıklarınızı dayanamadım gene başladım ağlamaya ikidir aynı acıyı yaşıyorum ama bu bebeğimde sanki ölecek gibi oldum içimden aklımdan bir saniye olsun çıkmıyor sanki giderken benide benden aldı o derece kötüyüm ne yapalım alan allah veren allah
hemşirelik mi ay ne güzel :) herkez sevmez bende çok istedim böyle sağlık sektöründe çalışmayı filan ama olmadı.. benim bölümüm çocuk gelişimi .. kreşlerde iş bulma imkanım var ama normal anaokullarında yok malesef her yerde özel kres yok ... bebeğim olana kadar çalışmak isterdim ama olmadı.. sen bence yeni bölüm de okuma o da stres yaen iyisi evde oturmak dediğin gbi
merhaba herkese:) ben aranıza yeni katıldım.. bir soru sormak istiyorum:) eşimle 1 hafta boyunca bebek çalışmaları yapıyoruz ve haziran 12de adet olacağım. sizce ne zaman idrar testi yapmalıyım??
Hoşgeldin... Bence adetinin gecikmesini bekle 12 haziranda hamilelik testi yaparsın kendin, daha da olmazsa idrar testi yaptır fikrimceKaçıncı denemen ilk mi?
evet 6 aydır evliyiz bebek istiyoruz artık ve bir haftadır her gün deniyoruz :) ilk deneme o yüzden çok merak ediyorum:) 12 hazrana kadar sabretmek çok zorrr:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?