Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kusura bakma nolur amacım burda kimseyi ağlatmak falan değil ama tutamadım işte kendimi elimde olmadan..kesinlikle haklısın çok büyük bi sınavdayız..inşallah şuan eşimle kendime sonrada bebeğimize ii bakabilrim

kusura bakma sinem selçuk ya
11-12 yaşında bahsettğin çocuk başkaymış
ben senin çocuk zannettim.özü dilerim.insallah
sağlıklı çocuğuna kavuşursunda 11-12 yaşlarını görürsün

günaydın hoşgeldin..
bak işte kendinde diyosun bi evladın varmış ona tutunmuşsun.benimde yanımda eşim ailem eşimin ailesi var kesinlikle nankörlük yapmıyorum ama insanın elinde deil.bugün 2 hafta oldu ben bu saatlerde doktorda randevumu bekliyodum...

sakın ha aklına öyle şeyler getirme ben seni neden yanlış anlayım canım benimm derdini dinleyip seni içini rahat olmasını istiyorum ben sadce.. olur mu öyle şeyyy .. tabikide iyi bakarsın eşinle aranızdaki sevgi hiç bitmedikten sonra herşeyin üstesinden gelirsiniz tatlımmmm üzme o güzel canını

kusura bakma sinem selçuk ya
11-12 yaşında bahsettğin çocuk başkaymış
ben senin çocuk zannettim.özü dilerim.insallah
sağlıklı çocuğuna kavuşursunda 11-12 yaşlarını görürsün

olsun cnm problem değil.o bahsettiğim kişi eşimin kuzeninin oğlu..

hemde nasıl bizim iş yerindende kriterlerimiz var mesela ayın son haftası ile ilk haftası çıkamıoruz falan varya
boşa koyuosun dolmuyo doluya koyuosun almıyo

sende neler var bu yaz

canım hafta sonu sınav var, sonra temizliğim var dip bucak bahar temizliği,
Almancılarımız gelecek, ev alacağız, ramazan filan derken hareketli bi yaz olacak yani

çok sağol cnm benm hepiniz iyiki varsınız..gerçekten bana ve benim gibilere çok ii geliyosunuz.Allah hepinizin ne muradı varsa versin inşallah..

canım hafta sonu sınav var, sonra temizliğim var dip bucak bahar temizliği,
Almancılarımız gelecek, ev alacağız, ramazan filan derken hareketli bi yaz olacak yani

eveet yaa haftasonu sınav ver ben daha hiç kitap açıp da bakmadım çalışmalara başladıktan sonra dip köşe bahar temizliği yapmayı düşünmüyosun herhalde demi canm benm..

çok sağol cnm benm hepiniz iyiki varsınız..gerçekten bana ve benim gibilere çok ii geliyosunuz.Allah hepinizin ne muradı varsa versin inşallah..

sende iyiki varsın bebeğimm birbirimize arkadas oluyoruz burda
amin Allah herkezin dileğini muradını versin inşallah...

eveet yaa haftasonu sınav ver ben daha hiç kitap açıp da bakmadım çalışmalara başladıktan sonra dip köşe bahar temizliği yapmayı düşünmüyosun herhalde demi canm benm..

senin bölümün ne canım
valla bu ay gümbürtüye gidecek gibi çook yorulacağım ama hiç belli olmaz yani zamanı geldiyse o gelir zaten göbişime

senin bölümün ne canım
valla bu ay gümbürtüye gidecek gibi çook yorulacağım ama hiç belli olmaz yani zamanı geldiyse o gelir zaten göbişime

benm 4yıllık işletme 2.sınıf kuzum 4ders kaldı bnm 3ünü vermiştim düğünden önceki sene.senin bölüm ne?olsun kuzucum sen yinede kendne dikkt et kendine yapma öyle temizlik falan.bu halimle ben bile yapmıcam birini tutucam.annemide çağıramıyorum oda daha yeni ameliyatlı.

valla benim biraz temizlik yapmam şart...nazlandım durdum ne zamandır ama bulantım falan da yokken girişeyim diyorum üstten..dip temizliğe annemi çağırırım.o da yeni ev değiştirdi kardeşlerim de gelmek istiyo okullar tatil olmadan büyüğünün maçları bitmeden gelemezmiş...beklicezzz camlar annemin balkonlar kocamın görünür yerler benim dip bucak annemin ellerinden öpücek...

benimkide maliye 4 yıllık.. 1. sınıf bitecek işte daha yeniyim yani
dikkat ederim tatlım sende dikkat et kendine tamam mı

yhu boşver sen temizlik yapmazsan kim bakcak senin kusuruna.ben çok kızıyorum hamilelerin böyle temizlik yapmalarına falan benm kuzenimde çıkar cam silerdi dengesz.tamam eskiden annelerimiz ananelerimiz herşeyi yaparlarmş ama bu zamanın hamileleriyle eskinin hamileleri bir deil işte görüyorz canlı örnekleri.bizim onlardan kat kat daha dikkatli olmamız lazım.

organize işler bunlar diyosun yani
bırak onlar yapsın canım sen biraz naza çek kendini

benimkide maliye 4 yıllık.. 1. sınıf bitecek işte daha yeniyim yani
dikkat ederim tatlım sende dikkat et kendine tamam mı

elimden geldiğince kendime ve eşime dikkat etmeye çalışıyorum ama eşim sağolsun kapmış bi oyerden şifayı burnu tıkalı tıkalı geziyo..doktor fobimizde var gidemiyoruz muayeneye..

elimden geldiğince kendime ve eşime dikkat etmeye çalışıyorum ama eşim sağolsun kapmış bi oyerden şifayı burnu tıkalı tıkalı geziyo..doktor fobimizde var gidemiyoruz muayeneye..

geçmiş olsun canım.. ilk evlendiğimizde bendede vardı gidemiyodum dr ye ama sonra mecbur gidiliyor..
hoş şimdide pek gitmek istemiyorum

iyi bari sadece mutfağa gireyim madem ben gene. ama bulaşık makinesini boşaltıp pisleri yerleştircem sadece bi de yemek yapıcam...buna da kızmayın tamam mı:44: bi de accık evi havalandırırım o kadar...

geçmiş olsun canım.. ilk evlendiğimizde bendede vardı gidemiyodum dr ye ama sonra mecbur gidiliyor..
hoş şimdide pek gitmek istemiyorum

valla ben paşa paşa giderim muayenemi olur ilaçlarımı kullanıp bi an önce ii olmaya bakarım.sama eşim korkuyo doktordan gidice bişey çıkacak diye.ben eşimi tanıdığım günden beri bi kere gidipde kan vermiş kul değil.şimdiye kadar sadece dişçiye gitti o da ağrısına dayanamadı bizede kaç paraya mal oldu bi dünya işlem yapıldı diş yapıldı kocama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…