iyi bari sadece mutfağa gireyim madem ben gene. ama bulaşık makinesini boşaltıp pisleri yerleştircem sadece bi de yemek yapıcam...buna da kızmayın tamam mı:44: bi de accık evi havalandırırım o kadar...
ben de rüyamda gördüm kızlar..nasıl bir nezledir öksürük hapşırık burun tıkanıklığı afedersiniz burun akması falan....korkuyordum Allah'ım bişey olmasa bari hamile hamile bu hastalığı nerden kaptım diye...:18::18:
valla ben paşa paşa giderim muayenemi olur ilaçlarımı kullanıp bi an önce ii olmaya bakarım.sama eşim korkuyo doktordan gidice bişey çıkacak diye.ben eşimi tanıdığım günden beri bi kere gidipde kan vermiş kul değil.şimdiye kadar sadece dişçiye gitti o da ağrısına dayanamadı bizede kaç paraya mal oldu bi dünya işlem yapıldı diş yapıldı kocama :)
bende çıkyıorum bi kahvaltı yapalım kayınvalidemle :)
ben de rüyamda gördüm kızlar..nasıl bir nezledir öksürük hapşırık burun tıkanıklığı afedersiniz burun akması falan....korkuyordum Allah'ım bişey olmasa bari hamile hamile bu hastalığı nerden kaptım diye...:18::18:
slm kızlar.nasılsınız? uzun süredir giremedm. muhabbet baya koyulmuş maşallah:)))
slm canım valla iyiyiz sen nasılsın kayboldun valla
sorma canım ya.izne çıktık bi ankaraya gittik geldik.eşim göreve gitti kayınvaldem var yanımda o yuzden de çok sık giremiyorum malum :))
kızlar bende hamilelik bekliyorum ve size katılıyorum.....umarım bu ay tutmuştur ve hamileyimdir....
anladım canımeee durumlar nasıl
valla durumlar ii allaha şükür. bide hamile olursak tadından yenmez. bakalım artık allah hepimiz hakkında hayırlısını versin canım.sen neler yapıyorsun sende nasıl durumlar?
ooo süper olur işte
bende yeni çalışmalara başladım
ooo süper olur işte
bende yeni çalışmalara başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?