Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de rüyamda gördüm kızlar..nasıl bir nezledir öksürük hapşırık burun tıkanıklığı afedersiniz burun akması falan....korkuyordum Allah'ım bişey olmasa bari hamile hamile bu hastalığı nerden kaptım diye...:18::18:

iyi bari sadece mutfağa gireyim madem ben gene. ama bulaşık makinesini boşaltıp pisleri yerleştircem sadece bi de yemek yapıcam...buna da kızmayın tamam mı:44: bi de accık evi havalandırırım o kadar...

tmm tmm onlara kızmayız ama kendini çok yormamak kaydıyla kolay gelsin fındığım dikkat et kendine bebişine

kızlar kasık ve bel ağrım devam ediyor ama leke falan yok.pc başında tam oturup herşeyi okuyamıyorum belimden dolayı.arada bakıp bakıp gidiyorum .biraz yürüyüş yaptım belim daha da ağrıdı

Allah korusun bitanem hayır olur inşallah rüyalar tersine çıkarmış ii düşün ii şeyler olsun..

ya ben oldum olası sevmiyorum hastaneleri
bi kere dişçiye gittim ordakileri görünce ben dişimin ağrısını unuttum

bebeğim rüyanı nasıl düşünürsen öyle çıkıyor ya sen tersin düşün bebeğim
bende bugün rüyamda komşumu gördüm bana neyin eksik mutfağında diyordu ve yarma getirmişti

kızlar bende hamilelik bekliyorum ve size katılıyorum.....umarım bu ay tutmuştur ve hamileyimdir....

vay be amma güzel oldu kalabalıklaştık oh ohhh genişliyoruz....kk'nın en büyük topiği biz olcazzz...ve en online

valla durumlar ii allaha şükür. bide hamile olursak tadından yenmez. bakalım artık allah hepimiz hakkında hayırlısını versin canım.sen neler yapıyorsun sende nasıl durumlar?

ooo süper olur işte
bende yeni çalışmalara başladım

kızlar bu tam 7777. msj ve bunu ben yazmışım

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar

Öğleden önce doktorum aradı. Hamile değilmişim. Hala adet olmadım ve ağrılarım devam ediyor. Önceden bu kadar ağrı çekmezdim. Olacağım gün ağrırdı. Şimdi nerdeyse bir haftadır ağrı çekiyorum. Aslında üzüldüm ne diyeyim. Durmak yok 3. ayda neler olacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…