Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
süper olurdu şekerim..aslında benim sana yedirmem lazım hamiş hamiş hazırlama yassık sana ben kalkar hazırlarım sofrayı
salata da ister misin

yok canım sağol ama az önce bi patates salatası lafı duydum caydin söyledi galiba o fena olmazdı bak...ayy ben de iyice aç oldum haa..ne duysam canım istiyo koysan önüme bi tabağı bitiremem ha!maymun iştahlı mı oldum nedirr

valla bence cuma akşamı uyuyamadım karnım ağrıdı fena ilaçta almadım bu sefer... derken c.tesi akşamıda başım tuttu.. hastalıkla geçirdim

dişim yüzünden

topiğimizin kızları birer birer çürüyo galibao kadar güzel kız bir arada olursa elbet nazar olur...inşallah atlatırsınız biran evvel güzelliklerimmm

tabi canım sor. elimden geldiğince yardımcı olurum uzaktan yapılacak bişey varsa.
ooohhh beeee ben geldiiimmmm. bende kaçırmam 1111. sayfayı 1000 kaçırdım zaten
merhaba şimdiden teşekür ederim .işler yoğun bende fazla takılamıyorum .

bizim bi köpeğimiz var 2 gündür boğazına yanda genzine bişey takılmış gibi arada 3-4 defa hapşurur gibi öksürüyor.sence ne olmuş olabilir.ilçede yaşadığımızdan köpeğe bakan veteriner bulmak zor ... inşallah bişey olmamıştır.

canımbiçok sebepten olabilir. köpeğe tavuk kemiği falan veriyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…