Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aayy canım benımm cok tebrik ederim benımde ilk testım oyleydı bu sabah dha belirgin çizgi cıktı inşallah bebeğin seninledir rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin

ayy inş canım ya....ama kasık agrım var.dedıler bı kaç gun daha bekle sonra kan testı yaptır.bende persembe gıtcem hastaneye.senın adınada cok sevındım...sende sag salım hayırlısıyla kucagına alırsın bebegını..ve dıger arkadaslarda ınş guzel haberlerı alırlar

arkadaşlar bu arada sabah test yaptım ve çift çizgi pozitif çıktı :) doktordan randevu aldım kan tahlili için gidicem inşallah hayırlı haberlerle dönerim size öğleden sonra :)

tebrik ederim canım yaaa inş doktor cok guzel seyler soyler sen sakın stres yapma Allah kucagınada almayı nasip eder inşallah tatlım cok sevındım

arkadaşlar bu arada sabah test yaptım ve çift çizgi pozitif çıktı :) doktordan randevu aldım kan tahlili için gidicem inşallah hayırlı haberlerle dönerim size öğleden sonra :)

inş canım guzel haberlerını beklıyoruz

Gozun aydin , hayirlisiylla saglikla yavrucugunu alirsin kucagina dualarim seninle ve tum bebis sahibi olmak isteyenlerle

allah razı olsun canım benım.kan testıylede bı gerceklesırse hayırlısıyla...allahım tum bebek ısteyenlere nasıp etsın..bende hepımız ıçın dua edıyorum

Kızlar hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim...kan ve idrar tahlili verdim 2 de alıcam sonuçları umarım hayırlı haberler alır sizinle paylaşırım :) karışık duygular içerisindeyim çok. Allah'ım inşallah yüzümüzü güldürür...

tatlım inş mutlu ıyı haberler getırırsın bıze.bende karışık duygular içindeyım dunden berı.cok fazla umutlanıp sevınmekte ıstemıyorum.ama ınsanın elınde olmuyor hanı..2yıldır bekleyınce bunu...bende persembe gıtcem hastaneye.inş bende guzel haberlerı alırım.ve bırıncı bebegım gıbı sonuçlanmadan sag salım kucagıma alırım..ve alırız hep beraber.sende belırtıler varmı...senındemı testınde sılık cıkmıştı

Amin canım inşallah.benim 2. denememdi eğer hamileysem rabbim çok şükür aratmadan nasip etti.herkese nasip etsin.hadi inş sende perş günü sevindirici haberlerle gelirsin topiğe :) valla bende belirtiler ara ara gitti geldi hep desem yeri var 10 gün önce adet olcakmışım gibiydi karnım hep.olcam kesin diyordum.sonra 1-2 gün mide bulantısı yaşadım.kokuları gerçekten 10 metre uzaktan duyar oldum.benim için en belirgin özelliğim göğüs uçlarımın 4-5 gündür acıması....Çünkü ben adet olacağım zaman karnım ağrımaz göğüslerim ağrımaz acımaz sadece dolgunluk olurdu...ama son zamanlarda göğüs uçlarım çok büyüdü ve acıdı.ordan anladım biraz kesin hamileyim die geçiyordu içimden.diğer belirtiler hep olan şeyler adet dönemindekilerle hemen hemen aynı tek farklı şey göğüs uçlarıydı bende....bu arada benim testimde çok silik değildi bariz belli oluyordu yani ama diğer çizgiye göre daha açıktı rengi pembemsiydi...senin nasıl?

Son düzenleme:
S.a arkadaşlar bana akıl verin benim reglim cuma günü daha 4 gün var ve ben dayanamayıp test yaptım ilk damlattığımda sadece tek çizgi gördüm sinirlendim bıraktım 15 dakka sonra bakınca çok dikkatli bakınca diğer çizgide görünüyordu bende yengeme gösterdim oda bana o çizgi normaldede testlerde olur dedi ama emin değilim belkide gebesin dedi sizcede normaldede o çizgi varmıdır

canım benım cızgı de gozukuyor ama sılık işte..ama orda bı cızgı oldugu bellı yanı.benımde yaklaşık 10gun onceden kasık agrılarım başladı.son 4gundurde başım agrıyor ve mıdem bulanıyor..bende kasık agrısı gogus agrısı genelde adet olmadan once hep olur.ama baktım yemek kokularındanda mıdem bulanmaya başladı..bırde afedersın kabızlık var 3 4 gundur.şimdıde kasıklarım agrıyor..korkuyorum...persembe gelsınde bakalım..durum ne olcak

kızlar merhaba bn bir kaç gndr çok gremirm nasılsınız yeni haberler varmı ?

canım bende dun test yaptım benımde ıkıncı cızgı sılık cıktı..sımdıye kadar hıç boyle cıkmamıştı.benımde adetım 4gun gectı...kan testı yaptır bence derım.bende emın olmak ıçın kan testı yaptırcam

senin adetin geçti mi peki? geçtiyse kaç gün geçti canım?

canım testte ilk 5 dk içinde olan sonuç önemli diyorlar.15 dk geçmiş senin kesin bişey diyemicem o yüzden ama erken daha bu kadar telaş yapma sabret bekle,rabbim alnına nasip ettiyse o yavruyu sen naparsan yap o seni gelip bulacaktır zaten,sadece bu şekilde düşün ve rabbime inan.adetin gecikirse testini yap sonucuna göre doktora git bence tamam mı? stres yapma rahat ol...

ıyıyız canım hg.sen nasılsın..valla ben dun test yaptım.cızgı cıktıda sılık cıktı.oyuzden tam sevınemıyorum.persembe hastaneye gıtcem.

iyiyiz canım sen nasılsın? bu sabah ben test yaptım çift çizgiyi gördüm :) kan ve idrar tahlili verdim sonucunu bekliyorum bakalım...bi kaç kişininde günü geçmiş sanırım onlarda hamile olabilir :)

hahahaha bende 21 şubatta olmuştum aynı günde olmuşuz :) sende hamilesin o zaman :)

inşşş :))) sen ogren bakalım bugun kaç haftalık cıkacak...:)) hayırlısıyla bakalım...dırek buraya koş gel tamammı :)

inşşş :))) sen ogren bakalım bugun kaç haftalık cıkacak...:)) hayırlısıyla bakalım...dırek buraya koş gel tamammı :)

ultrasonda baktı kese görünmedi ama korkmayın dedi daha çok küçük ortalama 4 haftalık dedi.kan tahlilindeki değere bakalım dedi.bakalım ne çıkçak sonuç...tamam tamam çalışıyorum ben eğer büroda işim olmazsa hemen açar yazarım size :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…