Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyiz canım sen nasılsın? bu sabah ben test yaptım çift çizgiyi gördüm :) kan ve idrar tahlili verdim sonucunu bekliyorum bakalım...bi kaç kişininde günü geçmiş sanırım onlarda hamile olabilir :)

ayyy bir kaç gün grmedm ama neler olmuş ya inanın çok mutlu oluorm ble haberşler alınca kendmmiş gbi sevnyrm allhm isteyen herkese versn inş tebrk edrm asıl haberni bekliorm beirtiler neydi cemeh.... ne zamn yaptn tahlili yani reglne varmydı geçmişmydi?

inşallah hayırlısı ama testin üstünde 5 ile 20 dakika içinde sonuç verir bilmlyorum beklicez artık günüm geçsin ondan sonra tekrar yaparım çıkarsa kan testine giderim inşallah çıkar

amin canım herkese versin rabbim...reglim geçmişti canım ama benim 26 ve 33 gün arasında her ay farklı dönemlerde olduğu için kaç gün geçti tam olarak bilemiyorum.en uzun 33 günde olmuştum 1 kere o yüzden 33 geçsin die bekledim ve bugün 34.günümdü yaptım sabah testimi çift çizgi çıktı :) hemen randevu aldım ve gittim doktora.belirtiler de bana kalırsa bir kişinin adet belirtileri neyse onlar oluyor.benim hiç adet belirtim olmaz karın ağrısı göğüs ağrısı acıması olmazdı mesela.çok rahat geçerdi o dönemim ama 5 gündür falan göğüs uçlarında bariz büyüme ve acıma oldu.bende regl de olmadığı için ondan şüphelenmiştim...tek ayırıcı belirti bende oydu...yorgunluk vardı.kasıklarda batma sızlama oluyordu.ara ara midem bulanıyordu.son 2 gecedir rüyamda test yapıyordum ve çift çizgi görüyordum ve sabah gördüğüm gibi ilk çizgi kıpkırmızıyken 2. çizgi rüyamda da pembemsiydi :)

ayyy çk güzel ya tekrr tebrk ederm tatlım alh kucagına sapasağam almayı nasip etsn inş....

ayyy çk güzel ya tekrr tebrk ederm tatlım alh kucagına sapasağam almayı nasip etsn inş....

Çok teşekkür ederim tatlım,tek dileğim öğleden sonra sonuçların iyi çıkması...doktor evet hamilesin diyene kadar inanamıcam ben hala daha inanamıyorum karışık duygular var içimde :) kimilerinin yaptıkları test pozitif olup kanda negatif çıkıyormuş ya ondan falan çok korkuyorum tedirginim çok...

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim tatlım,tek dileğim öğleden sonra sonuçların iyi çıkması...doktor evet hamilesin diyene kadar inanamıcam ben hala daha inanamıyorum karışık duygular var içimde :)

sen içini ferah tut oumsuzu düşünme inş güze haber alırsın burdan haykırrsn sende dger arkadaşlr gbi:))

sen içini ferah tut oumsuzu düşünme inş güze haber alırsın burdan haykırrsn sende dger arkadaşlr gbi:))

Amiinnnn rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin,hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

inşallah ikimizinkide pozitiftir ama ben daha günüm geçmedi günüme 4 gün var ondan sonra test yaparım çıkarsa tekrar pozitif kan testine giderim

merhabalar, bende bekliyorum, en son 20 şubatta olmuştum, 22 sinde olmam gerekiyordu, hale gelmedi, bende ishal oluyorum, gece gazdan, tuvalete gitmekten, bel ağrısından uyuyamıyorum, gündüz iyiyim, gece başlıyor, anlamadım gitti,

kızlar dayanamadım gıttım bı test aldım yaptım şimdi:))) nekadar sabırsızım ya.ıkıncı cızgı yıne sılık cıktı..ama bu sefer daha pembeleşmiş.belırgınleşmiş..ay foto atabılsemde atsam.ama buraya yuklemeyı bılmıyorum..sızde baksanız keşke

test yapmadın mı seninde baya geçmiş canım...

ben tahmin ediyorum canım merak etme benimkisi gibi çıkmıştır kesin ne de olsa aynı günde adet olmuşuz sende git artık yarın falan bi kan testi yaptır

eet baya olmuş bir test yap derm bnde:)

cemeh seni tebrik ederim, inşallah biz de hamiş oluruz,

bir gün geçince yaptım, çıkmadı, acaba mevsimsel mi diye düşünüyorum, bazen mevsim değişikliklerinde oluyor, birde benim göğsüm şişmedi, ilk defa böyle oldu, adet olacam zaman şişerdi, aslında merak ediyorum, yapsam mı yapmasam düşünüyorum,

hadi hayrlısı bde kan ver derim:)

canım kaç gün önce testi yaptın bilmiyorum ama bende 21 şubatta oldum bugün yaptım ve çıktı o yüzden artık yap diyorum bekleyip strese girme :)

canım ne güzel, hadi hayırlısı, bence de bir kan testi yaptır

ayyy inş kızlar yaaa.....persembe gıdecem teste.yarın yogunum cunku ( bıde persembe memleketıme gıdıyorum..bı sure sızede yazamıcam...ama ınş persembe haber verırım sonucu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…