Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hmm anladım cnm git gel zor oluodu eskiden ama görükleyede geldi metro kolaylaşştı ulaşım gelişti oralarda ben orda oturmak istemezdim çok ögrenci var :))

ben de öğrenciyim diye geldim bursaya kaldım görüklede :26: ulaşım rahat falan değil canım ya minibüs mecburiyeti var burda aktarmasız hiçbi yere gidemiyosun...eee napiim ben doruk nerde pek bilmem çekirgeyi ben:18: tarif et hele bi...randevu alıyo muyuz netten yoksa direkt gitsek oluyo mu? ücreti ne kadar?yeni doğan ünitesi var mı?

cnm çekirgede zubeyde hanım dogum evini geçtikden sonra kime sorsan söylerler fatma hanım tamamen özel 80 Tl muayene ücreti b,i kerelik denemeni tavsiye ederim çok ttalı bi kadın fazla konuşkan :))

netten forum dolduruyosun onlar arıyolar seni evrim hanım var o ssk la bakıo oda yengemin doktoru çok iyi bi kadın

bak link veriyorum bi görüş onlar arıcaklar seni doldur formu

Doruk Özel Bursa Hastanesi - Online Randevu - Doruk Sağlık Grubu

bu formu doldururken bi yer var özel doruk bursa hastanesi mi özel doruk tıp merkezi mi hangini seçicem?

Cnm Bursa Hastahanesi olarak geçiyor

tamam canım eşimi aradım şimdi biliyorum o hastaneyi dedi bikaç arkadaşı farklı sebeplerden gitmiş ve memnunmuş..doğum fiyatı ssk anlaşması bize uygunsa gideriz tabi ama artık kesin karar vermelisin son ana kadar doktor mu değiştircez diyo:26:karar veremiyorum napiim inşallah memnun kalırım evrim hanımdan...çok sağol canım ya...

Kuzum nette fatma hanım özel oldugu içn ismi geçmiyo evrim hanımı seç aradıklarında fatma hanım dan almak istiyorum de aktarıyolar

yok canım senin için erken ama benim için geç bile sayılır 3. ayım bitti ve ben hala doktor değiştiriyorum...evrimle devam edelim ya inşallah bakalım...

Evrim hanım yengemin doktoru ben şuana kadar memnun kalmayan duymadım ssk lıda bakıo eger ücretleri uyarsa senin içinde iyi olur hem sana daha yakında kalıo o hastahane bahar tıpdan yakın sana Bende Fatma hanıma gidiom aynıu hastahanedeyız

denk geliriz inşallah birgün ben doğuma gittiğimde sen de son kontrollere gidiyo olucaksın...

çok iyi olurr çok güzel olurr...çalışıyorum dediğin için bişey diyemedim.perşembe sen de gel demiştim ama ısrar edemedim çalışıyosun diye...sen buluşak de ben hep müsaitim

Cnm ben akşam 6 da çıkıorum ama bahar hastahanesine geleceksen eger zaten 10 dk mesafedeyim hastahaneye çıkışa uygunsa saatin görüşeiblirz değilde bekle beni 6 ya kadar

Cnm ben akşam 6 da çıkıorum ama bahar hastahanesine geleceksen eger zaten 10 dk mesafedeyim hastahaneye çıkışa uygunsa saatin görüşeiblirz değilde bekle beni 6 ya kadar

doruğa gidicez büyük ihtimal tatlım ya...kalabalık olduğunu tahmin ediyodum ama sen de böyle deyince tırstım...benim koca işten 5te dönüyo ben bi ara öğle molasında ziyaret edeyim seni en iyisi...

doruğa gidicez büyük ihtimal tatlım ya...kalabalık olduğunu tahmin ediyodum ama sen de böyle deyince tırstım...benim koca işten 5te dönüyo ben bi ara öğle molasında ziyaret edeyim seni en iyisi...

Cnm en iyi cumartesi günleri öğlen 1 de çıkıom ben akşama kadar zamanım oluo bi cumartesi ayarlarız bu arada doruga gidecegine çok sevindm umarım faydalı olur

ohh neguzel sızlere yakın olunca hastane doktor onerılerı bn burdakı dr mu sewıorum ama burda kalmıcamkı RIZE DE nasıl olucak doktor olayı bılmıyorum of pof puff puff

Cnm en iyi cumartesi günleri öğlen 1 de çıkıom ben akşama kadar zamanım oluo bi cumartesi ayarlarız bu arada doruga gidecegine çok sevindm umarım faydalı olur
çok iyi fikirrrr bunu bu hafta içi enine boyuna planlayalımben yakama kırmızı karanfil takayım
ohh neguzel sızlere yakın olunca hastane doktor onerılerı bn burdakı dr mu sewıorum ama burda kalmıcamkı RIZE DE nasıl olucak doktor olayı bılmıyorum of pof puff puff

canım inan ben de şok oldum beklemiyodum topikte genelde iç anadolu ve istanbul olunca...ama gerçekten çok iyi oldu hele ki ikimizin de merkezde olması çok iyi oldu..ilçelerde olsaydık da sıkıntıydı...inşallah hepimiz çok çok iyi doktorlarda çok memnun hamilelikler ve doğumlar geçiririz bunun ne kadar önemli olduğunu anlayacaksınız yakında....

ewet cnm yaa cok onemlı bırseydır dr guvenmek kndını bırakmak ıcının rahat etmesı lazımm bnde bı topıklere sorayım barııı bnm bulantım fln yokkk erken heralde dimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…