huhuuu selam kızlar bugun işim bitmedi bir türlü anca geldım nasılsınız?
hg cnm :) nasılsın bakalım ?
iyi sen nasılsın cok sıcak var dısarda birde yemek buharı eklendı ucacam havaya sımdı
yenı hamıle varmı
Bu aralar yeni bebeişler duyulmuo bi gecen hafta bizle birlikte olanlar vardı şuan haberi alan kayıp
Bende bekliyorum merakla
Bugun doktora gittim göremedik keseyi pazartesi tekrar gidecem hayırlısı bakalım :))
hayırlısı :) bende dün nöbetciydim hazır beta hcg vereyım dedım reglıme var daha ama belkı erken döllendıyse bellı olur dıye düşündüm negatif cıktı o ana kadar sankı hamıleymısım gıbı gelıyodu sımdı negatıf cıkınca bu ay olmadı dıye dusunuyorum ılk denemem gercı ,ama regl gecerse yenıden verıcem eger o zaman pozitif olursa muhtemelen kzıım olacak :)
1- nerden anlaşılıo kızın olacagı
2- ikide bir kan verip durma sabırlı ol biraz yaık günah sürekli kan verirlir mi :////
3- düşünememkte fayda var kafa ne kadar rahat olursa o kadar iyi olur herşey mCx
Bebeğimin Hoşgeldin aynı anda açtık ya pc yi:)))
evet kuzum benimki markete gitti.. hemen cevap vereyim diye daldım topiğe
çıkmak zorundayım bebeğim kendine dikkat et olur mu kuzucum.. sabah görüşelim öptüm
yok ya ilk kez verdim ben daha :):)
ilişkin üzerinden 12-14 gün gectiğinde (benım daha bugun 10 oldu acele ettım :) kanda baktırdıgında bellı olabılıyor kız erkek meselesıne gelınce döllenme yumurtlama tarıhımde olduysa erkek diğer günler kız yanı erkeklerdeki y kromozomu cok hızlı ve erken öldüğü için o an dölledi dölledi döllemezse ölüyorx kromozomları daha dirençli oldugu için her an dölleme olasılıgı var ben tahmın yürütüyorum bir arkadasmı örnek alarak o arkadasım regl tarıhıne 13 gun kala hamıle oldugunu öğrendı yaklasık 2 haftalıkken öğrendi ve oglu oldu :)
bugün kan verdim adetime 3 gün var 4.27 çıktı nasıl sizce 4 gün önce 1.02 ydi
bu sefer çok erkenciyim galiba...ben de kendi kendime kutlama yapayım bari...birinci trimester dönemimi tamamladım yani gebeliğimin 1/3'ü bitti hayırlısıyla...
:79::79::79::79::79::79::79:
:81::81::81::81::81::81::81::81:
:118::118::118::118:
:124::124::124::124:
ayyy sormaaa...
eee nasılsın bakim görüşmeyeli?
zaten geçmişi de okumadım
tatlişkom hazır kimse yokkken ben kendime yicek bişeyler ayarlayıp geleyim...5 dakkaya dönerim sen anlatmaya başla bence...neler var neler yok anlatcak çok şey birikmiş olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?