Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi sen nasılsın cok sıcak var dısarda birde yemek buharı eklendı ucacam havaya sımdı

yenı hamıle varmı

Bu aralar yeni bebeişler duyulmuo bi gecen hafta bizle birlikte olanlar vardı şuan haberi alan kayıp

Bende bekliyorum merakla

Bugun doktora gittim göremedik keseyi pazartesi tekrar gidecem hayırlısı bakalım :))

Bu aralar yeni bebeişler duyulmuo bi gecen hafta bizle birlikte olanlar vardı şuan haberi alan kayıp

Bende bekliyorum merakla

Bugun doktora gittim göremedik keseyi pazartesi tekrar gidecem hayırlısı bakalım :))

hayırlısı :) bende dün nöbetciydim hazır beta hcg vereyım dedım reglıme var daha ama belkı erken döllendıyse bellı olur dıye düşündüm negatif cıktı o ana kadar sankı hamıleymısım gıbı gelıyodu sımdı negatıf cıkınca bu ay olmadı dıye dusunuyorum ılk denemem gercı ,ama regl gecerse yenıden verıcem eger o zaman pozitif olursa muhtemelen kzıım olacak :)

1- nerden anlaşılıo kızın olacagı
2- ikide bir kan verip durma sabırlı ol biraz yaık günah sürekli kan verirlir mi :////
3- düşünememkte fayda var kafa ne kadar rahat olursa o kadar iyi olur herşey mCx

1- nerden anlaşılıo kızın olacagı
2- ikide bir kan verip durma sabırlı ol biraz yaık günah sürekli kan verirlir mi :////
3- düşünememkte fayda var kafa ne kadar rahat olursa o kadar iyi olur herşey mCx

yok ya ilk kez verdim ben daha :):)

ilişkin üzerinden 12-14 gün gectiğinde (benım daha bugun 10 oldu acele ettım :) kanda baktırdıgında bellı olabılıyor kız erkek meselesıne gelınce döllenme yumurtlama tarıhımde olduysa erkek diğer günler kız yanı erkeklerdeki y kromozomu cok hızlı ve erken öldüğü için o an dölledi dölledi döllemezse ölüyorx kromozomları daha dirençli oldugu için her an dölleme olasılıgı var ben tahmın yürütüyorum bir arkadasmı örnek alarak o arkadasım regl tarıhıne 13 gun kala hamıle oldugunu öğrendı yaklasık 2 haftalıkken öğrendi ve oglu oldu :)

Son düzenleme:
evet kuzum benimki markete gitti.. hemen cevap vereyim diye daldım topiğe
çıkmak zorundayım bebeğim kendine dikkat et olur mu kuzucum.. sabah görüşelim öptüm

Gelmedi mi kuzum kocam marketten daha? Tam sana yazdım bu sefer benimki geldi:)))

hmmm anlamadım ama anladım dıyesım geldı hyrlısı yawww kız erkek saglıklı olsunda

bugün kan verdim adetime 3 gün var 4.27 çıktı nasıl sizce 4 gün önce 1.02 ydi

günaydın kızlaarrrr...naber bakalım??? bikaç güne kadar gene alıcaz mı hamiş haberi???

yalnız benim gece tuvalete kalkmalarım azaldı baş ağrım çoğaldı...ne olacak bu işin sonu anlamadım yaa...:26:

bu sefer çok erkenciyim galiba...ben de kendi kendime kutlama yapayım bari...birinci trimester dönemimi tamamladım yani gebeliğimin 1/3'ü bitti hayırlısıyla...

:79::79::79::79::79::79::79:
:81::81::81::81::81::81::81::81:
:118::118::118::118:
:124::124::124::124:

günaydın canım ooo maşallah ne çabuk geçiyo ya

tatlişkom hazır kimse yokkken ben kendime yicek bişeyler ayarlayıp geleyim...5 dakkaya dönerim sen anlatmaya başla bence...neler var neler yok anlatcak çok şey birikmiş olmalı

eee nasılsın bakim görüşmeyeli?
zaten geçmişi de okumadım

gene mi aynı anda.......çatlak bebek de bursadaymış yakında birbirimize gelip gitmeye başlıcaz...doktor önermeleri başladı bile çok da uzak sayılmayız

tatlişkom hazır kimse yokkken ben kendime yicek bişeyler ayarlayıp geleyim...5 dakkaya dönerim sen anlatmaya başla bence...neler var neler yok anlatcak çok şey birikmiş olmalı

evet kız iyi olur.. yeğenim acıkmıştır belki
işte dün dediğim gibi arabayı aldık bayağı bi gezdik.. gece havaalanına gittik misafirlerimizi aldık geldik..yorgunluktan ve uykusuzluktan öldüm..
ben uykusuzluğa hiç dayanamam ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…