gene mi aynı anda.......çatlak bebek de bursadaymış yakında birbirimize gelip gitmeye başlıcaz...doktor önermeleri başladı bileçok da uzak sayılmayız
hazırladım geldim şimdi yavaş yavaş sindire sindire yerim
yok kız ayıptır söylemesi sucuk kızarttım yanına da maden suyu açtım
afiyet olsun tatlım.. yarasın yarasın sen ye iki canısın sen
hahahah bu lafa da sinir olurum
dün akşam yemeğinde çorbadan sonra bişey yiyemedim midem almadı...acıkmışım sabaha kadar....gece uykumdan kalktım açlıktan!!!bi çikolatalı gofret yedim uyudum sabah da eşimle beraber kalktım gene açım tabi...o yüzden abur cuburla bastırılcak bişey değil bu sefer...ayrıca bu çocuk sarımsak sevmicek
eşim o lafa direkt espiriyi yapıştırır sen iki canlıysan ben de sincanlıyım diye :) yok aslında öyle bi sincanlılık ama isim uyuyo diye hep bunu söyler 40'a tamamlarsa kütüğü sincana alıyoruz
bende acıktım haa
bana bazen o gofret yeme sabahın köründe geliyor anlıyorum yani senide
afiyet olsun tatlım ye bi güzel..
niye sevmiyomuş bakim:26:
ne bileyim sarımsak koyduğum yemekleri özene bezene yapıyorum ben çok severim...ama sofraya koydum mu yeme zamanı geldi mi bir bulantı başlıyor..tövbe yarabbim nimet ama onu yerken nasıl tiksiniyorum anlatamam:120::120::120:
bende çook severim çook güzel bi tat veriyo ya,,,
inşallah öyle bişey olmaz ya çook zorlarsın sende küçüklükten alışır sarımsağa
inşallah yer...annem de bana hamileliğinde kahveden tiksinirmiş..ben kahve içerim ha olmadı mı çok aramam ama tiksinmem de hani...içmediğim çeşidi kalmamıştır bile diyebilirim..bu özel kahvelerden hazırlardık bi kafede aşçı olarak çalışmıştım da..mochalar frappeler machiatolar falan iyidir aram aslında...inşallah benim çocuk da yer sarımsağı...
demek ki annene çekmişsin bu konuda
ben içemem hiç ya nescafeyi bile zor içiyorum.. hiç bi bardağı bitiremem..
ojjj bulduk beaaanaparsız beeaa
hadi ya ben de kolada öyleyim...bir bardağı bitirdiğim sadece nisanda oldu...kocam bile şaşırdı nasıl yani hem bardağını bitirdin hem de benden önce noluyo sana aşkım iyi misin dedimeğer hamileymişim ama bi daha da içmedim içemedi gene...kahvelerden acıları pek içemem türk kahvesini de sadece falı için içerim yada başka içecek bişey yoktur ondan
bak o iyi olmuş hamilelikte kola zararlı diyolar ya ama ben içerim kolayı
ama hamiş kalınca meyve suyu içerim bol bol
ben fala inanmıyorum ya arada böyle kahve falına bakıp atardım.. ama onun bile günah olduğunu öğrenince elime bile almıyorum
yok kııız muhabbetine....fala kendini körü körüne bağlamak günah..kimi insan yapıyor ya ayy falımda şu çıktı bu çıktı bakalım ne zaman çıkcak falım diye..onlar günah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?