olsun kız sen muhabbetinede baktırma..
içemiyorum zaten şimdi kahve...malum kafein yasak...istesem de baktıramıyom..bakcak insan da yok ki.ee arabanızın markası modeli ne??? bizde küçücük bi toştoş var...bu adı koydum ona...çok da yakışıyo
tamam canım ford fiesta aldık.. rengi füme.. kibar arabaları seviyorum.. zaten netten buldum..
ben istiyorum diye aldı
toştoş ne kız:44::44::44:
ford ka bizimki debunu da ben beğenmiştim küçük araba severdim ben de....
günaydın arkadaşlar...
eliflider canım 2 nin üstündeyse hamilelik olarak takip etmeye başlıyorlar bildiğim kadarıyla değer yükseliyor mu diye adetin geçsin bakalım bence hamilesin
bugün kan verdim adetime 3 gün var 4.27 çıktı nasıl sizce 4 gün önce 1.02 ydi
günaydın kızlaarrrr...naber bakalım??? bikaç güne kadar gene alıcaz mı hamiş haberi???
yalnız benim gece tuvalete kalkmalarım azaldı baş ağrım çoğaldı...ne olacak bu işin sonu anlamadım yaa...:26:
tamam canım ford fiesta aldık.. rengi füme.. kibar arabaları seviyorum.. zaten netten buldum..
ben istiyorum diye aldı
toştoş ne kız:44::44::44:
ayyynı beaaaa sen naparsın kısçem
günaydın arkadaşlar...
eliflider canım 2 nin üstündeyse hamilelik olarak takip etmeye başlıyorlar bildiğim kadarıyla değer yükseliyor mu diye adetin geçsin bakalım bence hamilesin
işte toştoşumuz bu ama bebek olunca buna sığamıcaz
bakalım perşembeyi bekliyorum unuturum diye not alıyorum doktora söyleyeceklerimiGünaydııınnn kızlaaaarrrr. Her gün güne böyle başlıyorum bol hamişli bir gün olsun inşallaaahhh
kız sen hamile misin yoksa? Adet gününde de bir test yaptır bakalım yükseliyor senin değer hadi bakalım hayırlısı inşallah
doktor kontrolüne gittiğinde söyle canım. Demir ilacı vericek yüksek ihtimal o zaman baş ağrıların azalabilir. Benim baş ağrım şükür geçti meğer açlıktanmış dün eve gittim komşuya geçtim yoğurt mayalayacaktım yoğurt istemek için o da hamileyim diye bana yemek verdii bebişin şansı mı ne(Bu arada böyle huylarım yoktur acaip arsız bişey oldum haaa bulduğum yemeği yiyorum çok pis bişey oldum çoook ) karnım doyunca başımın ağrısıda geçtii bide çok ağrırsa dayanamazsam minoset içiyorum doktor hiç bir zararı olmaz dedi ama ben mecbur kalmadıkça içmiyorum genede
ayy canım dikkat etseneeeGunaydın KızLarr Sabah işe geç kalıyorum diye azıcık koştum şmdi kasıklarım agrıo(
Günaydııınnn kızlaaaarrrr. Her gün güne böyle başlıyorum bol hamişli bir gün olsun inşallaaahhh
kız sen hamile misin yoksa? Adet gününde de bir test yaptır bakalım yükseliyor senin değer hadi bakalım hayırlısı inşallah
doktor kontrolüne gittiğinde söyle canım. Demir ilacı vericek yüksek ihtimal o zaman baş ağrıların azalabilir. Benim baş ağrım şükür geçti meğer açlıktanmış dün eve gittim komşuya geçtim yoğurt mayalayacaktım yoğurt istemek için o da hamileyim diye bana yemek verdii bebişin şansı mı ne(Bu arada böyle huylarım yoktur acaip arsız bişey oldum haaa bulduğum yemeği yiyorum çok pis bişey oldum çoook ) karnım doyunca başımın ağrısıda geçtii bide çok ağrırsa dayanamazsam minoset içiyorum doktor hiç bir zararı olmaz dedi ama ben mecbur kalmadıkça içmiyorum genede
ay hadi inşallah dua edin bol boll
valla bizde polomuzu sattık dün sığmayız diyee ama üzüldüm maviydi rengi de boncuğumuzdu o bizimoturdum ağladım satıldı diye geri mi alsak diye düşündü eşim beni öyle perişan görüncee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?