Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olsun kız sen muhabbetinede baktırma..

içemiyorum zaten şimdi kahve...malum kafein yasak...istesem de baktıramıyom..bakcak insan da yok ki.ee arabanızın markası modeli ne??? bizde küçücük bi toştoş var...bu adı koydum ona...çok da yakışıyo

işte toştoşumuz bu ama bebek olunca buna sığamıcaz

Eklentiler

• $69161_417967651586380_746800559_n.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 43

tamam canım ford fiesta aldık.. rengi füme.. kibar arabaları seviyorum.. zaten netten buldum..
ben istiyorum diye aldı
toştoş ne kız:44::44::44:

tamam canım ford fiesta aldık.. rengi füme.. kibar arabaları seviyorum.. zaten netten buldum..
ben istiyorum diye aldı

ford ka bizimki de bunu da ben beğenmiştim küçük araba severdim ben de....

günaydın arkadaşlar...

eliflider canım 2 nin üstündeyse hamilelik olarak takip etmeye başlıyorlar bildiğim kadarıyla değer yükseliyor mu diye adetin geçsin bakalım bence hamilesin

Günaydııınnn kızlaaaarrrr. Her gün güne böyle başlıyorum bol hamişli bir gün olsun inşallaaahhh

bugün kan verdim adetime 3 gün var 4.27 çıktı nasıl sizce 4 gün önce 1.02 ydi

kız sen hamile misin yoksa? Adet gününde de bir test yaptır bakalım yükseliyor senin değer hadi bakalım hayırlısı inşallah

doktor kontrolüne gittiğinde söyle canım. Demir ilacı vericek yüksek ihtimal o zaman baş ağrıların azalabilir. Benim baş ağrım şükür geçti meğer açlıktanmış dün eve gittim komşuya geçtim yoğurt mayalayacaktım yoğurt istemek için o da hamileyim diye bana yemek verdii bebişin şansı mı ne (Bu arada böyle huylarım yoktur acaip arsız bişey oldum haaa bulduğum yemeği yiyorum çok pis bişey oldum çoook ) karnım doyunca başımın ağrısıda geçtii bide çok ağrırsa dayanamazsam minoset içiyorum doktor hiç bir zararı olmaz dedi ama ben mecbur kalmadıkça içmiyorum genede

ben istiyorum diye aldı

hayırlı olsun tekrar canımmmmm benimde opel corsam var her ne kadar halen sürmeyi beceremesemde kullanım hakkı kocamda

günaydın arkadaşlar...

eliflider canım 2 nin üstündeyse hamilelik olarak takip etmeye başlıyorlar bildiğim kadarıyla değer yükseliyor mu diye adetin geçsin bakalım bence hamilesin

canım benim yaa doktor öyle söyledi adet günü gel bi da ölçelim bu değerin artması lazım tam sınırda dedi çok heyecanlandım yaa tahlil kağıdını da doktorun önünde unutmuşum heyecandannnn

işte toştoşumuz bu ama bebek olunca buna sığamıcaz

valla bizde polomuzu sattık dün sığmayız diyee ama üzüldüm maviydi rengi de boncuğumuzdu o bizim oturdum ağladım satıldı diye geri mi alsak diye düşündü eşim beni öyle perişan görüncee

bakalım perşembeyi bekliyorum unuturum diye not alıyorum doktora söyleyeceklerimi ayrıca dediğin gibi açlıktan olabilir benimki de dün akşam bişey yiyememiştim

Gunaydın KızLarr Sabah işe geç kalıyorum diye azıcık koştum şmdi kasıklarım agrıo (
ayy canım dikkat etseneee

ay hadi inşallah dua edin bol boll

sen bana cevap vermiyorsun artık küstün mü yoksa

bugün takvimde ne yazıyor kızlar bakın :))))

"Bebeğinizin saç modeli bugün ortaya çıktı. Bebeğinizin bağırsaklarında mekonyum (ilk dışkı) oluştu. Bu ay artık daha az meme hassasiyeti ve memelerinizde daha az karıncalanma hissetmelisiniz. Anne adayları genelde ikinci trimester da (4,5 ve 6. aylar) kendilerini daha rahat hissederler."

valla bizde polomuzu sattık dün sığmayız diyee ama üzüldüm maviydi rengi de boncuğumuzdu o bizim oturdum ağladım satıldı diye geri mi alsak diye düşündü eşim beni öyle perişan görüncee

daha güzelini alırsınız inşallah canım...malum bizimkinin arka kapıları yok ama bebek olunca arkada oturmam gerekicek ve çok zorlanıcam...ben de istemiyorum satmak ama mecbur..eşim de kestirip kapı açtırayım mı arkaya diye dalga geçiyo benle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…