Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı olsun tekrar canımmmmm benimde opel corsam var her ne kadar halen sürmeyi beceremesemde kullanım hakkı kocamda
günaydın tatlım nasılsın?
sağol canım ben kullanıyorumda ehliyet alamadım daha
Gunaydın KızLarr Sabah işe geç kalıyorum diye azıcık koştum şmdi kasıklarım agrıo (
günaydın tatlım dikket et yeğenime
canlar herkese günaydın :)) 38s canım arabanız hayırlı olsun Allah kazasız belasız bebeğinizle binmeyi nasip etsin :))

günaydın canım çook sağol daha iyisi sizin olsun inşallah
ayy bebeğiniz kısmını görmemişim... yaaa çoook sağol güzelim

Son düzenleme:
ay çok güldüm yaaaa rabbim daha güzellerini daha büyüğünü nasip etsin tüm anne adaylarına o zaman

canım hayırlı uğurlu olsun arabanız.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
sağol canım daha iyisi sizin olur inşallah.. ama önce evin olsun diye dua edeceğim
sen bana cevap vermiyorsun artık küstün mü yoksa
:

canım aşk olsun ya neden öyle düşündün ki şimdi sen
hiiiç küser miyim ben sana ya
biraz ilgisiz kaldım şu günlerde yoğunum canım kusuruma bakma

ayyyyyyy hadi bakalım inşallah...memeler acımıcak mı yani 2.trimesterde??? sancı girmicek mi???yorgunluk olmucak mı???baş ağrısı olmucak mııı????

amin canım benim için de en önemlisi ev zaten bu ara çok gergin ve keyifsiziz o yüzden bu ay da ben negatifi görücem sanırım

ofisteyim sabah yogunlugu var hepinize cvp veremiyorum yetişemedim
Dun akşam nette test yaptım eglenmek içn hep oglum olacak çıktı benimm ki bi seviniyo gülmekden yaşş geldi gözlerimdem

kızlar benim hala sancılarım geçmedi inşallah normaldir bunlar 10 gün daha beklemem gerekecek bakmak için bebeğe
sancılar 6. hafta bitene kadar sürmüştü bende canım sabret...
ay çok güldüm yaaaa rabbim daha güzellerini daha büyüğünü nasip etsin tüm anne adaylarına o zaman

amin canım...ama toştoş gibi olsun onun adını da toştik koyiimmm bu gidişle kocam bebeğe isim verirken benim fikrimi almak istemicek

kızlar benim hala sancılarım geçmedi inşallah normaldir bunlar 10 gün daha beklemem gerekecek bakmak için bebeğe

o kasık ağrıları devamlı olcak canım ayaklarını uzat dinlen çalışıyorsanda masanın altında bir sehpa koyup uzat ayaklarını iyi geliyor. Rahim kendini adapte etmeye çalışıyor hamileliğe bak benim batmalar harici çok ağrım kalmadı ani kalkışlarda, gerinmelerde çok batıyor dikkat et. bir yere uzanma tehlikeli. artık koruyup kollayacaksın kendini. Ben her sabah 15 dk yürüyorum işe. hamileliğimin ilk aylarıda yürüdüm düşük tehliken yoksa çok zararlı değil ama tempolu yürüme kendini yorma.

şaka yapttım canım benim ilgine alışmışız yaaa ondan işte

allaha şükür düşük tehlikem yok iyi ki sizler varsınız yoksa kime soracağım ben ???? hepinize çok teşekkür ederim

aaa niye öyle diyosun canımmm

ben çok gerginim bu ara kayınpederimin gevşekliği bizi oyalamsı çok canımızı sıktı evde biz de tartışmaya başladık çok üzülüyorum o yüzden de bu aydan pek umudum yok

öyle sanma tatlım
inşallah yakında evinde olur bebişinde:13:

inşallah canım ama bu ay hamile olduğumu öğrenirsem toparlayabilirim kendimi ,çünkü newrdeyse hergün ağlar oldum sinirlerim çok bozuk

ayyyyyyy hadi bakalım inşallah...memeler acımıcak mı yani 2.trimesterde??? sancı girmicek mi???yorgunluk olmucak mı???baş ağrısı olmucak mııı????

kaşıntı harici bende çok göğüs ağrısı kalmadı zaten geçiyor evet :)) ama uçları kocaman oldu yaa kara dut gibi kaşıntıda akşama kadar nefes alamıyolar sanırım ondan gece yatarken çıkartıyorum başlıyolar tatlı tatlı kaşınmaya

inşallah bu zor günlerinde sana destek olur bebişin ve hemen gelir...

Biz senden güzel haberler bekliyoruz inşallah bi bebişin olur da yüzünü güldürür

kızlarr benim şiddetli sağ kasık ağrım vardı ya ve dünden beri tatlı tatlı kaşınıyor sağ yumurtalığım diğeine göre şiş gibi kaşıyasım var böyle iyice rahmimde kaşınıyor gibi sizde de oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…