günaydın tatlım nasılsın?hayırlı olsun tekrar canımmmmmbenimde opel corsam var her ne kadar halen sürmeyi beceremesemde kullanım hakkı kocamda
günaydın tatlım dikket et yeğenimeGunaydın KızLarr Sabah işe geç kalıyorum diye azıcık koştum şmdi kasıklarım agrıo(
canlar herkese günaydın :)) 38s canım arabanız hayırlı olsun Allah kazasız belasız bebeğinizle binmeyi nasip etsin :))
daha güzelini alırsınız inşallah canım...malum bizimkinin arka kapıları yok ama bebek olunca arkada oturmam gerekicek ve çok zorlanıcam...ben de istemiyorum satmak ama mecbur..eşim de kestirip kapı açtırayım mı arkaya diye dalga geçiyo benle
sağol canım daha iyisi sizin olur inşallah.. ama önce evin olsun diye dua edeceğimcanım hayırlı uğurlu olsun arabanız.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
sen bana cevap vermiyorsun artık küstün mü yoksa
:
sen bana cevap vermiyorsun artık küstün mü yoksa
bugün takvimde ne yazıyor kızlar bakın :))))
"Bebeğinizin saç modeli bugün ortaya çıktı. Bebeğinizin bağırsaklarında mekonyum (ilk dışkı) oluştu. Bu ay artık daha az meme hassasiyeti ve memelerinizde daha az karıncalanma hissetmelisiniz. Anne adayları genelde ikinci trimester da (4,5 ve 6. aylar) kendilerini daha rahat hissederler."
sağol canım daha iyisi sizin olur inşallah.. ama önce evin olsun diye dua edeceğim
canım aşk olsun ya neden öyle düşündün ki şimdi sen
hiiiç küser miyim ben sana ya
biraz ilgisiz kaldım şu günlerde yoğunum canım kusuruma bakma
sancılar 6. hafta bitene kadar sürmüştü bende canım sabret...kızlar benim hala sancılarım geçmedi inşallah normaldir bunlar 10 gün daha beklemem gerekecek bakmak için bebeğe
ay çok güldüm yaaaa rabbim daha güzellerini daha büyüğünü nasip etsin tüm anne adaylarına o zaman
kızlar benim hala sancılarım geçmedi inşallah normaldir bunlar 10 gün daha beklemem gerekecek bakmak için bebeğe
sağol canım daha iyisi sizin olur inşallah.. ama önce evin olsun diye dua edeceğim
canım aşk olsun ya neden öyle düşündün ki şimdi sen
hiiiç küser miyim ben sana ya
biraz ilgisiz kaldım şu günlerde yoğunum canım kusuruma bakma
amin canım benim için de en önemlisi ev zaten bu ara çok gergin ve keyifsiziz o yüzden bu ay da ben negatifi görücem sanırım
amin canım benim için de en önemlisi ev zaten bu ara çok gergin ve keyifsiziz o yüzden bu ay da ben negatifi görücem sanırım
o kasık ağrıları devamlı olcak canım ayaklarını uzat dinlen çalışıyorsanda masanın altında bir sehpa koyup uzat ayaklarını iyi geliyor. Rahim kendini adapte etmeye çalışıyor hamileliğe bak benim batmalar harici çok ağrım kalmadı ani kalkışlarda, gerinmelerde çok batıyor dikkat et. bir yere uzanma tehlikeli. artık koruyup kollayacaksın kendini. Ben her sabah 15 dk yürüyorum işe. hamileliğimin ilk aylarıda yürüdüm düşük tehliken yoksa çok zararlı değil ama tempolu yürüme kendini yorma.
aaa niye öyle diyosun canımmm
öyle sanma tatlım
inşallah yakında evinde olur bebişinde:13:
şaka yapttım canım benim ilgine alışmışız yaaa ondan işte
ayyyyyyyhadi bakalım inşallah...memeler acımıcak mı yani 2.trimesterde??? sancı girmicek mi???yorgunluk olmucak mı???baş ağrısı olmucak mııı????
ben çok gerginim bu ara kayınpederimin gevşekliği bizi oyalamsı çok canımızı sıktı evde biz de tartışmaya başladık çok üzülüyorum o yüzden de bu aydan pek umudum yok
inşallah canım ama bu ay hamile olduğumu öğrenirsem toparlayabilirim kendimi ,çünkü newrdeyse hergün ağlar oldum sinirlerim çok bozuk
ben çok gerginim bu ara kayınpederimin gevşekliği bizi oyalamsı çok canımızı sıktı evde biz de tartışmaya başladık çok üzülüyorum o yüzden de bu aydan pek umudum yok
inşallah canım ama bu ay hamile olduğumu öğrenirsem toparlayabilirim kendimi ,çünkü newrdeyse hergün ağlar oldum sinirlerim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?