Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla nasıl özlüyorum sizi varya bi parçam gibisiniz
seni yirimmmm..parçalaya parçalayaaa!!!

ayy benim uçlar çok küçük...olur mu ki o kadar...o kahverengi yuvarlağın çapı biraz genişledi ama uçta değişiklik yok henüz :26: o kaşıntı göbek kaşıntısı gibi büyümek istediğinden olabilir mi?benim ergenlikte birden büyüdü memelerim bir iki tane çatlak var şimdi kaşıyamam her yeri çatlak olur diye korkarım...:26: sen nasıl başa çıkıyosun?

amin canım benim için de en önemlisi ev zaten bu ara çok gergin ve keyifsiziz o yüzden bu ay da ben negatifi görücem sanırım

benim bebişim benim en çok sıkıntılı olduğum anda geldi. O yüzden hiiiç kalbini bozma Rabbim ne zaman nasip ediyorsa o zaman oluyor. İnşallah bu aralar gelirde anneciğine moral olur, can yoldaşı olur

kaşıntı mı?yok olmadı bende canım

inşallah bu zor günlerinde sana destek olur bebişin ve hemen gelir...
inşallah gelir canım

Biz senden güzel haberler bekliyoruz inşallah bi bebişin olur da yüzünü güldürür

inşallah canım çok ihtiyacım var böyle güzel bir habere.

benim bebişim benim en çok sıkıntılı olduğum anda geldi. O yüzden hiiiç kalbini bozma Rabbim ne zaman nasip ediyorsa o zaman oluyor. İnşallah bu aralar gelirde anneciğine moral olur, can yoldaşı olur

inşallah canım dediğin gibi benim bebeğim de gelir bana en kısa zamanda dünyayı bir kenara atarım artık herşeyi düşünmekten çok yoruldum ben

kızlar ben bu topikteki herkesten çok umutluyum çok yakın zamanda herkesten hamilelik haberini alacakmışız gibi hissediyorum .benim hamileliğim belirtilere başladığında da hissetmiştim

kızlar ben bu topikteki herkesten çok umutluyum çok yakın zamanda herkesten hamilelik haberini alacakmışız gibi hissediyorum .benim hamileliğim belirtilere başladığında da hissetmiştim

hamilelerin hisleri kuvvetli olur derler..ben de bu yaz sonuna kadar herkes hamile kalacak diye düşünüyorum

herkeslere günaaaaayyyydııııınnnn. ben geldiiiiiimmmmmmm. ooohhh beeee özledim burayı yaaaaa

seni yirimmmm..parçalaya parçalayaaa!!!
yeeee bende seni yirim
ayyyy inşallah ağzından bal damlıyo kız...
hamilelerin hisleri kuvvetli olur derler..ben de bu yaz sonuna kadar herkes hamile kalacak diye düşünüyorum

ben mayısta doğurmayı çook istiyorum ya ama rabbim bilir ben razıyım hangi ay olursa olsun..

kızlar gerçek isminizi yazın isminizle dua edelim sizlere

canım güzel düşünmüşsün ama o olmaz yaa..
sonuçta burda kişisel bilgilerimizi de yazıyoruz..
üye olan olmayan bi sürü ziyaretçi geliyor topiğe..
bunlar gizli kalsa daha iyi olur..

yeeee bende seni yirim

ayyyy inşallah ağzından bal damlıyo kız...

ben mayısta doğurmayı çook istiyorum ya ama rabbim bilir ben razıyım hangi ay olursa olsun..
nisan da güzel zaman bebeği üşütme riskiniz az...kış kıyamet gelene kadar bebiş kendini epey toparlar..
herkeslere günaaaaayyyydııııınnnn. ben geldiiiiiimmmmmmm. ooohhh beeee özledim burayı yaaaaa

hoşşşşgeldiiiinnnn nassın eysin???niaptın nettin???

benimde çatlağım var canım aynen ilk zamanlar kaşıdım bilmiyodum ama sen dedikten sonra kaşımıyorum kıyafetimin üzerinden kaşıyorum o şekil bir şey olmuyormuş sanırım. ama sütyenden kaşınıyor normalde kaşıntı yok hatta sütyeni değiştirdim 75 ti 85 takıyorum ama uçları hamile kaldığım andan beri gergin ve hassas. ve o kahverengilik koyulaştı birde

nisan da güzel zaman bebeği üşütme riskiniz az...kış kıyamet gelene kadar bebiş kendini epey toparlar..

mayıs daha iyi ya ne güzel 3 doğum günü kutlardık.. benimki mayısın sonu, eşiminki başı, bebişinkide ortası olurdu

günaydın
hoş geldin kuzucum bende özledim kız seni ve herkesi
burnumda tüttü burası valla yaaa. herkes kardeşim gibi burda

hoşşşşgeldiiiinnnn nassın eysin???niaptın nettin???
eyiyim çok şükür. biraz uykusuz epeyce yorgun ama eyyim
yeni hamiş haberleri var galibaaa

Günaydııın canlaarrr

Akşam çalışma yaptık sabahta şeffaf yumurta akı gibi akıntım gelmiş tarihe göre yumurtlama günüm belirtilere göre de öyle sanırım... Bakalım saat 3 te testte ne çıkacak :26::26: İnşallah akşamki çalışma başarılı olmuştur

ben doktor tavsiyesiyle süngerli kullanmayı bıraktım..alttan demir desteği var ama süngersiz kullanıyorum uçlar o kadar belli olursa uç kapatıcılardan alırım yada yara bandı yapıştırırım..Allahtan çalışmıyorum da sürekli dışarı çıkmam gerekmiyor...tavsiye ederim hiç kaşıntı yapacağını da sanmıyorum bu süngersizlerin...

mayıs daha iyi ya ne güzel 3 doğum günü kutlardık.. benimki mayısın sonu, eşiminki başı, bebişinkide ortası olurdu

aaa evet bu açıdan düşünmemiştim...

inşallahhh canlarım bol bol dua edin bizler için

Günaydınnn canım bizde seni özlediiikkkkk nasılsın?

burnumda tüttü burası valla yaaa. herkes kardeşim gibi burda

eyiyim çok şükür. biraz uykusuz epeyce yorgun ama eyyim
yeni hamiş haberleri var galibaaa
yok canım ama elifcimden sanki güzel haberler almamız yakın gibi....

inşallah canım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…