kafa gitti...ya bugün bende bi gariplik var zaten...olduğum yere sığamıyorum bi rahat edemiyorum.yatsam olmuyo kalksam olmuyo off noldu bana:26: aptal gibiyim kafamın içi bi garip
beni benden aldı bu hamilelik...
bir ben var benden içeri benim bedenimde beni etkileyen benden güçlü!!!
Kuzum yavaşyavaş agırlaşıyosun olacak o kadar bol bol dinlenmen yatman lazım senin
ağrı kesici hormonları etkilemez canım sanmıyorum. doktora söylemedinmi 4. günüm diye:26::26:
ADETİN 3 VEYA 4. GÜNÜ YAPILIYOMUŞ ZATEN CANIM AĞRI KESİCİNİN ETKİSİ NEKADAR SÜRERKİ ZATEN CANIM.
inşallah kuzucum bakalım hayırlısı..
cuma günü canım:26:
ağrı kesici hormonları etkilemez canım sanmıyorum. doktora söylemedinmi 4. günüm diye:26::26:
ADETİN 3 VEYA 4. GÜNÜ YAPILIYOMUŞ ZATEN CANIM AĞRI KESİCİNİN ETKİSİ NEKADAR SÜRERKİ ZATEN CANIM.
onu prospektüsten bakabilirsin. bi saat içinde en yüksek seviyeye çıkar kanda. sonra yavaş yavaş düşmeye başlar. vücuttan nasıl atıldığına bak. idrarlamı terlemi atılıyo. ona göre hesaplarsın ne kadarının gittiğini. ertesi gün içn sanmıyorum hormonları etkilemez.
hadi bakalım hayırlısı..inşallah hamilesindir şekerim..
amin kuzucum inşallah.. zaten ne kaldı ki öğreniriz 2 gün sonra bebiş varsa çıkar ortaya
bu ay hiç verimli değildi çok yoğundu dedin ya hamişsindir sen varyaa. herkes hiç beklemediği anda öğreniyo ya seninkid o hesap
onu prospektüsten bakabilirsin. bi saat içinde en yüksek seviyeye çıkar kanda. sonra yavaş yavaş düşmeye başlar. vücuttan nasıl atıldığına bak. idrarlamı terlemi atılıyo. ona göre hesaplarsın ne kadarının gittiğini. ertesi gün içn sanmıyorum hormonları etkilemez.
SAOL CANIM YARDIMCI OLDUĞUN İÇİN..ALLAHIM SANADA BANADA BEBEK İSTEYEN HERKESE BU GÜZEL DUYGUYU YAŞAMAYI NASİP ETSİN....:)
ama sıkılıyorum...bunalıyorum...psikolojimi etkiledi galiba bu gebelik benim ya...zaten hassastı..az kullanmadım anksiyete ilaçlarından...az serum yemedim sinir krizlerinden...hem de en ufak bi şeyde...off ama hiç bi sıkıntım sorunum yok kafama taktığım tek şey bebeğimin sağlığı ve onu da yarın görüp rahatlıcam zaten bunu da biliyorum ama neden böyle oldum hiç bi fikrim yok
SAOL CANIM YARDIMCI OLDUĞUN İÇİN..ALLAHIM SANADA BANADA BEBEK İSTEYEN HERKESE BU GÜZEL DUYGUYU YAŞAMAYI NASİP ETSİN....:)
olabilir canım çünkü gerçekten bu ay acayip yoğundum stresim de vardı..
dikkat edemedim..
diyorum ya bu ay olması bi mucize
amin canım. isteyen herkese inşallah
olabilir canım çünkü gerçekten bu ay acayip yoğundum stresim de vardı..
dikkat edemedim..
diyorum ya bu ay olması bi mucize
yok anlamadım aslında da tahmini ovulasyon tarihi hesaplama motoru var ya ona baktım..bu ayda olmazsa önümüzdeki ay ovulasyon testi alacağım..bu ay bodoslama
inşallah ben seni çok kuvvetli hissediyorum bu ay olacaksın canım inşallah
aşk olsun güzelim ya ne kafa şişirmesi..
ne güzel bi bekleyiş yaşıyoruz..
düşününsene çocuklarımıza ilerde seni bu şekilde beklemiştim diyeceğiz
tık tık heee öldüm gülmekten
sen önümüzdeki haftada devam et bence. ne olur ne olmaz en azından üç günde bir
amin kuzucum inşallah.. zaten ne kaldı ki öğreniriz 2 gün sonra bebiş varsa çıkar ortaya
mucizeler yaşanmak içindir canım. iş Allahta biter sonuçta. rabbim ol derse oluverir. Allahıııımmm ne olur hemen de ol diye oluversinnn
ya bu ay ya önümüzdeki ay o bebiş buraya gelecek başka yolu yokkk
Hahahahahhaaa inşallah şekeriiimm inşallahhhh
bak yakalarsam tık tık
Sizi böle görünce ben daha çok heycanlanıyorum sanki böle oleeeyyyyyy yeni bebeişler gelio diye bagırmak gelio içmdenofff inşşş cnmmmm inşş sende hamişsinnnnn sevecez aboo üç tane bebek oldu üçüzmü olcak yoksammmmm
Tililililililili üçüzz oluyoomuşşşşşşşşşş teyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
doğru söylüyosun tatlım..
neyse ben düşünmeyeyim batı filan:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?