işte bende bu yüzden yapmak istemiyorum kuzucum kendine iyi bak görüşürüz öpüyorumhaklısın canım geçen ay ben ilk ayım olmasına rağmen röntgen için kanda baktırdım ya negatif dedi bir tuhaf oldum ertesi sabah adet oldum ben de en azından 1-2 gün geçmeyi bekliycem diyorum bir dahaki ay için
kızlar çok korkuyorum çok heyecanlıyım çok endişeliyim çok mutluyum çok karışığım:18:
korkuyorum onu hareketsiz görmekten
heyecanlıyım bebeğimi ilk görüşüm olucak
endişeliyim testlerin sonuçları nasıl çıkacak:18:
mutluyum sonunda tarih 20 haziranı gösterdi
çok işim var ama elim ayağım tutmuyo ne yapacağımı şaşırdım..
kahvaltı yapmam lazım
duş almam lazım
kuaföre gitmem lazım
ütü yapmam lazım
hangi birini yapacağımı şaşırdım
işte bende bu yüzden yapmak istemiyorum kuzucum kendine iyi bak görüşürüz öpüyorum
hiiç korkma tatlım sana çektiyse o şimdi halay çekiyodur annem beni görmeye gidecek diye:13::13:
sen hemen yapmaya başla bu saydıklarını anca biter işin
kızlar çok korkuyorum çok heyecanlıyım çok endişeliyim çok mutluyum çok karışığım:18:
korkuyorum onu hareketsiz görmekten
heyecanlıyım bebeğimi ilk görüşüm olucak
endişeliyim testlerin sonuçları nasıl çıkacak:18:
mutluyum sonunda tarih 20 haziranı gösterdi
çok işim var ama elim ayağım tutmuyo ne yapacağımı şaşırdım..
kahvaltı yapmam lazım
duş almam lazım
kuaföre gitmem lazım
ütü yapmam lazım
hangi birini yapacağımı şaşırdım
bana kalsa şuan elime ütüyü alır kuaföre giderim yolda bişeyler atıştırarak
ütülenmesi gereken gömleğimle de duşa girerim
o kadar karışıkım
gerçekten öyle midir halay mı çekiyodur sıpamanyak evlat ben burda endişeden öleyim o halay çeksin çok umursuz bişeymiş gamsız şey
günaydınnnnn canlarııımmmmmbuschycim hiç endişelenme sakin ol stres yapma sağlıcakla kuzucuğunu göreceksinn el sallayacak sanaa
günaydınnnnn canlarııımmmmmbuschycim hiç endişelenme sakin ol stres yapma sağlıcakla kuzucuğunu göreceksinn el sallayacak sanaa
bana kalsa şuan elime ütüyü alır kuaföre giderim yolda bişeyler atıştırarak
ütülenmesi gereken gömleğimle de duşa girerim
o kadar karışıkım
gerçekten öyle midir halay mı çekiyodur sıpamanyak evlat ben burda endişeden öleyim o halay çeksin çok umursuz bişeymiş gamsız şey
alemsin buschy.. bebişin çok şanslı ki senin gibi deli dolu bi annesi olucakkkkAllah bebişine de sana da sağlık sıhhat versin. hic telaş etme.. herşey cok güzel gecicekkkk sen merak etmeee
günaydın cici anne
eşine söyledin mi kız
söyledimm kızzzyavrum yaa şoka girdi nasıl yani valla mıı ciddi misinnn deyip durdu gözünden yaş geldi sarıldıı sımsıkııı sonra korktu hemen otur sen diyo ay çok büyük mutluluk yaa anlatamam kelimeler kifayetsiz
[SUP][/SUP]
Evet test yaptım biraz önce ama negatif çıktı bu ara çok stresli geciyor günler o yüzden gecikti sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?