AAAAyyy bilmiyorum kızlllaaarrr kendi kendime psikolojik mi yapıyorum yine acaba diye düşünüyorum ama ağrıyooo
Hamiş arkadaşlar sizinde olduğu öle ağrı adet olacakmışım gibi ama daha 9-10 gün var
merak etme canım benim arkadaşım bana senin haberin olana kadar bebeği Allah korur demişti yaaa tabii her zaman korur da ama bu çok ayrıcalıklı bir durum hem anne hem bebek için o yüzden çok kafana takma
öncelikle herkese günaydın.umarım hepiniz iyisinizdir.kızlarrrrrr yaaa sabah test yaptım pozitif çıktı:)) gittim hemen kan verdim geldim sonucu öğlen alcam ama sanırım hamileyimmmmm :)))) mutluluğumu hemen sizle paylaşmak istedim:))))
öncelikle herkese günaydın.umarım hepiniz iyisinizdir.kızlarrrrrr yaaa sabah test yaptım pozitif çıktı:)) gittim hemen kan verdim geldim sonucu öğlen alcam ama sanırım hamileyimmmmm :)))) mutluluğumu hemen sizle paylaşmak istedim:))))
ayy sağol canım içime su serptin şimdi daha iyiyimmmkızlar birde yerleşme kanaması kesin oluyormu her hamilelikte bende olmadı gerçi erkende olabilir sanırım batımdan 1 gün geçti sonuçta
canım hayırlı uğurlu olsun:)) tanışmadık seninle kaç aydır deniyordun?öncelikle herkese günaydın.umarım hepiniz iyisinizdir.kızlarrrrrr yaaa sabah test yaptım pozitif çıktı:)) gittim hemen kan verdim geldim sonucu öğlen alcam ama sanırım hamileyimmmmm :)))) mutluluğumu hemen sizle paylaşmak istedim:))))
kendi rengine boyatın kalsın işte çok mu beyazınız var.ben tutmaz ilk aydan dedim saçımı kendi rengine döndürmedim sarı saç diplerden de kahve kendi rengim geldi ama ellemiyorum...bitkisel mitkisel çok mecbur kalırsanız ve 1 kereye mahsus boyatın en fazla.ki saç boyatmanın da benim durumum haricinde ne mecburiyeti olabilir ki..3 renk var kafamda
canım bi kaç gün daha geçsin o zaman bakarız artıkın
oyyyşşşş çok güzelll bayıldım yaaa güle güle giysin kuzucum
canım duymuş muydun bebek doğduğunda topuğunun izi annesinin parmak izinin aynısı olurmuş....eşi benzeri olmayan parmak izimiz bebeğimizin topuğunda olurmuş...tabi büyüdükçe kayboluyo ama ne kadar güzel bi bağ demi....ayrıca, o çorapları da yirim o çoraplara girecek ayakları da yirim!!!!
mübarek günde güzel haberler geliyooooo
rabbim Analı babalı büyütsün biran önce kavuştursun canııımm.
kan testini de paylaş bizleee
canım tebrik ederim pozitif çıktıysa artık kutlamalar halaylar başlasın
günaydın canım hadi bakalım ya inşallahhhhh
canım şu an sabırsız sayılırım.. bi keresinde 17 gün gecikmem olmuştu mevsimsel olarak test yaptım ardından da hasta oldum..
o yüzden bende bekliyorum artık napim
ben çook sabırsızım da niyeyse bikaç aydır sabırlarım yerinde
Günaydın kızlarrr
Zaten yan komşumda doğurmuşş kapısına pembiş süs asmışşşş
Çok kıskkannnndddıııımmmmmmm
Zaten yan komşumda doğurmuşş kapısına pembiş süs asmışşşş
Çok kıskkannnndddıııımmmmmmm
uff ne bilim benim saçım da balyaj falan var ve yıllardan beri bir rengi ilk defa bu kadar beğendim ve renk iyice oturdu
Olmadı ben de 3 renk gezerim ortada
tsk ederim hepinize... muhtemelen kanda pozitif(inşallahhhh) çünkü normalde çoktan kırmızıyı görmem gerekti.bide öyle hissediyorum yaaa bilmiyorum yaa kızlar çok değişiğim şuan.aslında bu ayda ihtimal vermiodum eşimde bende rüyamızda gördük aynen bugünkü gibi test yapıodum pozitifti ondan sonra bana böyle bi inanç geldi dedim kesin var bişyler diye.eşimde aynı rüyayı görmüş.bakalım işte artık hayırlısı alayımda sonucu yazarım mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?