Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merak etme canım benim arkadaşım bana senin haberin olana kadar bebeği Allah korur demişti yaaa tabii her zaman korur da ama bu çok ayrıcalıklı bir durum hem anne hem bebek için o yüzden çok kafana takma

ayy sağol canım içime su serptin şimdi daha iyiyimmm kızlar birde yerleşme kanaması kesin oluyormu her hamilelikte bende olmadı gerçi erkende olabilir sanırım batımdan 1 gün geçti sonuçta

mübarek günde güzel haberler geliyooooo
rabbim Analı babalı büyütsün biran önce kavuştursun canııımm.
kan testini de paylaş bizleee

günaydın canım hadi bakalım ya inşallahhhhh

canım tebrik ederim pozitif çıktıysa artık kutlamalar halaylar başlasın

Cannıım aramıza hoş geldin ve güzel bir haberle geldin... Allah kucağına almayıda nasipm eder inşallah ve darısı başımızaaa

heeyyy teyyy teyyy tebriklerr canımmmm

ayy sağol canım içime su serptin şimdi daha iyiyimmm kızlar birde yerleşme kanaması kesin oluyormu her hamilelikte bende olmadı gerçi erkende olabilir sanırım batımdan 1 gün geçti sonuçta

yok canım ben de olmadı zaten herkeste olacak diye bişey yok yerleşme kanaması bebek rahim içine yerleşirken kılcal damarlara denk gelirse olur yani seninki sana zarar vermek istemedi

canım hayırlı uğurlu olsun:)) tanışmadık seninle kaç aydır deniyordun?

uff ne bilim benim saçım da balyaj falan var ve yıllardan beri bir rengi ilk defa bu kadar beğendim ve renk iyice oturdu
Olmadı ben de 3 renk gezerim ortada

darısı başımızaaaa ne heycan verici bsey ya.. ben rüyamda cift cızgıyı gördüğümde bile bu kadar heycanlanmıştım gercek olsa heycandan bayılırım herhalde

oyyyşşşş çok güzelll bayıldım yaaa güle güle giysin kuzucum

sağolasın canım benim daha iyisi sizlerin olsun :))

duymamıştım hiç canımama ben şey düşünmüştüm ben bebeğimin ilk doğduğunda (tabi Rabbim o günleri gösterirse hayırlısı ile) ayak izini almayı düşünüyorum o şekilde tablalar var bulabilirsem internetten görmüştüm.

Ye teyzesi yee izin var hepinize :))))

mübarek günde güzel haberler geliyooooo
rabbim Analı babalı büyütsün biran önce kavuştursun canııımm.
kan testini de paylaş bizleee

canım tebrik ederim pozitif çıktıysa artık kutlamalar halaylar başlasın

günaydın canım hadi bakalım ya inşallahhhhh

tsk ederim hepinize... muhtemelen kanda pozitif(inşallahhhh) çünkü normalde çoktan kırmızıyı görmem gerekti.bide öyle hissediyorum yaaa bilmiyorum yaa kızlar çok değişiğim şuan.aslında bu ayda ihtimal vermiodum eşimde bende rüyamızda gördük aynen bugünkü gibi test yapıodum pozitifti ondan sonra bana böyle bi inanç geldi dedim kesin var bişyler diye.eşimde aynı rüyayı görmüş.bakalım işte artık hayırlısı alayımda sonucu yazarım mutlaka

Cnm bende sabırsızdım her ay iki gün bile gecikse gider hemen test yaptırrıdım sonuç husran haklısın aslında bırak bi kaç gün geçsin eşinide heveslendirme

uff ne bilim benim saçım da balyaj falan var ve yıllardan beri bir rengi ilk defa bu kadar beğendim ve renk iyice oturdu
Olmadı ben de 3 renk gezerim ortada

benim de sarı ve aralara ışıltı attırdım normal sarı ve ara ara platin gibiydi şimdi bi de diplerden kahveler geldi...düşün yani halimi...

İnşalllahh canımmm büyük ihtimal hamilesin

Biraz da belirtilerinden bahseder misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…