Cannıım aramıza hoş geldin ve güzel bir haberle geldin... Allah kucağına almayıda nasipm eder inşallah ve darısı başımızaaa
heeyyy teyyy teyyy tebriklerr canımmmm
darısı başımızaaaane heycan verici bsey ya.. ben rüyamda cift cızgıyı gördüğümde bile bu kadar heycanlanmıştım gercek olsa heycandan bayılırım herhalde
Günayddıınn canımmmm
ya kızlar bir yorum yapıyorum bi bakıorum 1 sayfa atlamışşş
Maşşallah nazar değmesin muhabbetimize
canım sen bi hamile kal senin bina girişinden başlar odana kadar her yere asarız caydinin bebeği geldi diyeeee
üzülme canım benim sen de asacaksın tüllerden gerekirse apartmanı süsle komşun da seni kıskansın
kasıklarım ve belim çok ağrıyoooooooooooooooooo :44:
öncelikle herkese günaydın.umarım hepiniz iyisinizdir.kızlarrrrrr yaaa sabah test yaptım pozitif çıktı:)) gittim hemen kan verdim geldim sonucu öğlen alcam ama sanırım hamileyimmmmm :)))) mutluluğumu hemen sizle paylaşmak istedim:))))
sağolasın canım benim daha iyisi sizlerin olsun :))
duymamıştım hiç canımama ben şey düşünmüştüm ben bebeğimin ilk doğduğunda (tabi Rabbim o günleri gösterirse hayırlısı ile) ayak izini almayı düşünüyorum o şekilde tablalar var bulabilirsem internetten görmüştüm.
Ye teyzesi yee izin var hepinize :))))
yok canım ben de olmadı zaten herkeste olacak diye bişey yok yerleşme kanaması bebek rahim içine yerleşirken kılcal damarlara denk gelirse olur yani seninki sana zarar vermek istemedi
İnşalllahh canımmm büyük ihtimal hamilesin
Biraz da belirtilerinden bahseder misin?
kasıklarım ve belim çok ağrıyoooooooooooooooooo :44:
Kızlar alemsiniz b.sayar karşısında gülüyorum görende manyakmıdır nedir dicek Bayıldım bu fikree Bağış toplamam lazım çünkü bizim bina 14 katlı epey tül masrafı olacak
Gözün aydın canım Hayılısıyla ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Benimde yazılanları okudukça karnım daha çok ağrıdı sancı vuruyo
inş canım darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah.
kızlar lütfen yavaş yazın acil lavaboya gitmem gerekiyor burada yazılanları kaçıracağım diye gidemiyorum şimdi patlayacak offff
:
:
inş canım darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah.
tebriklerrrrrrrr canıııımmmmm allah hadi güzel bir değer bekliyoruz şimdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?