Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cannıım aramıza hoş geldin ve güzel bir haberle geldin... Allah kucağına almayıda nasipm eder inşallah ve darısı başımızaaa

heeyyy teyyy teyyy tebriklerr canımmmm

darısı başımızaaaa ne heycan verici bsey ya.. ben rüyamda cift cızgıyı gördüğümde bile bu kadar heycanlanmıştım gercek olsa heycandan bayılırım herhalde

tsk ederim kızlar.allahım inşallah isteyen herkese nasip etsin..ağlıcam şimdi yaaa bi değişik oldum

canım sen bi hamile kal senin bina girişinden başlar odana kadar her yere asarız caydinin bebeği geldi diyeeee

üzülme canım benim sen de asacaksın tüllerden gerekirse apartmanı süsle komşun da seni kıskansın

Kızlar alemsiniz b.sayar karşısında gülüyorum görende manyakmıdır nedir dicek Bayıldım bu fikree Bağış toplamam lazım çünkü bizim bina 14 katlı epey tül masrafı olacak

Gözün aydın canım Hayılısıyla ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah

ha evet ayağının altını boyayıp baskı yapıyolar demi....babamız da çok özeniyo onlara yapar benimki de kesin :)inşallah canım sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımız hepimiz...birbirimize ettiğimiz onca dua korur bebeklerimizi

yetişeeeeeeemmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiyoooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

İnşalllahh canımmm büyük ihtimal hamilesin

Biraz da belirtilerinden bahseder misin?

açıkcası pek bi belirti hissetmedim kasıklarım ve belim çok ağrıyordu dedim kesin olcam heralde.bide bu sıralar acayip uyur oldum ama öyle normal bi uyku değil baygın bi şekilde uyumaya başladım onun dışında da pek bi belirti hissetmedim

Kızlar alemsiniz b.sayar karşısında gülüyorum görende manyakmıdır nedir dicek Bayıldım bu fikree Bağış toplamam lazım çünkü bizim bina 14 katlı epey tül masrafı olacak

canın sağolsun arkadaşım biz hemen halledelim zaten kaç tane yeğenimiz var ki pardon buradaki diğer kızlarıda düşünürsek ben bi maaşımı bırakayım bari

kızlar lütfen yavaş yazın acil lavaboya gitmem gerekiyor burada yazılanları kaçıracağım diye gidemiyorum şimdi patlayacak offff
:
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…