mera22 bazen idrarda çıkmıyor hamiş olup olmadığın kac gün geçmişti senin ben unuttum :26: bak benımde gelmedi. kanda da bsey cıkmadı idrarı bilmiorm kanda cıkmayan idrarda da cıkmaz herhaldeee :26::26: ama gebelik hala düşünülebiliyormuş. yani hala gebe olabilirm. sende de öyle bsey olabilir. bence hamişsin canımmmmm
bi ağırlık çöktü üstüme yaa
neden küseyim tatlım okuyorum da sen bişey yazmayınca bende yazmadım
benimde 2 gün gecikti2 gün gecikti canım:26: ay bilemiyorum bebeğim yha... inşallah bebişimiz vardır beraber bekliyoruz bak
yazdım ben sana bebeğim görmemissin büyük ihtimal mühim değil zaten ben biliyorum seni sen hiç küsmezsin kinasılsın peki?
canım bence söyleme sürpriz yaparsın o heyecanı yüzünde görürsün
yazdım ben sana bebeğim görmemissin büyük ihtimal mühim değil zaten ben biliyorum seni sen hiç küsmezsin kinasılsın peki?
çok geçmiş olsun canım Allah acil şifaa versin.. inşallah canım sabırsızlıkla bekliyoruz işte mercimektanesi çocuğumuzukızlar eşim hasta evde yatıyor arada girip bakıyorum çok takılamıyorum bekleyen tüm arkadaşlarım inşallah güzel haberlerinizi alırız
benimde 2 gün gecikti
bu sefer ben heycandan ölcem haen iyisi kuzenlerimin başının etini yiyim şöyle oldu böyle oldu diye
bi gebiş olalım da söylemesi kolayy
işte canım sabahtan beri diyorum ya acele ettim dün kanda baktılar bsey cıkmadı. ama 3-4 gün daha gelmezse eğer gebelik varsa kanda ozaman cıkarmış.kız yoksaaaaaaaaatanrımmmmmmm düşünmesi bile güzeeeeeel
kız yoksaaaaaaaaatanrımmmmmmm düşünmesi bile güzeeeeeel
yook görmedim tatlım.. niye küseyim bebeğim ben iyiyim çook şükür sen nasılsın??
aaaahhhh aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh benimki de geciksiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay bebeğim öyle deme yha geçikmesi o kadar kötü bişey ki hadi bebek yoksa niye geçikio diyosun... bizimki de belkilerle gün geçiyo... inş. sende bu ay geçikmeden testlerde çift çizgileri yakalarsın Rabbim yüzünü güldürsün hep
işte canım sabahtan beri diyorum ya acele ettim dün kanda baktılar bsey cıkmadı. ama 3-4 gün daha gelmezse eğer gebelik varsa kanda ozaman cıkarmış.
poliklinikteyim kızlar sonra yazarım ben size tamam öptumm hepicinizi
poliklinikteyim kızlar sonra yazarım ben size tamam öptumm hepicinizi
geçmiş olsun tatlım allah acil şifalar versin..kızlar eşim hasta evde yatıyor arada girip bakıyorum çok takılamıyorum bekleyen tüm arkadaşlarım inşallah güzel haberlerinizi alırız
2gun regl normalde uzun regl olan biri icin normal degil dedi doktor bide uyuz biriydi
gebeligi aklina getirmedi kist mi var diye vajinal ultrason kullandi bebek varsa dava acicam kadina
psikolojimi bozdu. Bu arada kocam sizleri kiskandibirak tlfu yazip durma benimle ilgilen diyo. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?