Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy canım ya bende perşembe günü gideceğim bi güncükte olsa annemi göreceğim
evet hava sıcak ya dün nasıl sıcaktı felaketti resmen

ayy canım ya o kadar büyüdü de şımarıyo hemi annesi..
yerim ben onu yaaa
sanki o anları seninle yaşıyo gibiyim kız..
herhalde sen doğumdayken ben senin yerine sancıda çekerim

Benim 2 - 3 gün koyulaştı ama ikisi de aynı koyulukta olmadı.. off testte strese soktu beni iyice Bu bir hafta geçmez şimdi biraz belirtim olsa keşkee

canım strese girme önemli olan onların gün geçtikçe kalınlasmaları bende basta iyice manyak olmustum artık eşime sorup duruodum.. bi nette okudum ben koyu olmsı mühim değil önemli olan kalınlkıkları aynı olması yazıyodu benced setress yapma guzum ama sen sık değerlendir bu ara

canım benim arasıra hafifce kasık ağrılarım oluyo gögslerim dün sızlamaya ve yanmaya basladı belimde ağrı yok bide sağ bacagım ara ara ağrıyo böyle
Benimde sol kasığımda daha cok ağrı. ama okadar çok şiddetli bi ağrım yok ara ara geliyor ağrı adet oldum sanıp wc koşuyorum bı bakıyorum bsey yok

aynı yerde yaşamak iyi i kötü mü bilmiyorum ama uzak olunca insan özlüyo yaaa

ben annemden uzakta olamam heralde şansıma da aynı ilçede oldu kayınvalidem karşı apartmanımda annemde iki sokak yukarda... Akşam yemeklerinde onlardayız

git bebeğim gör anneni zor özlem çok zor snada iyi gelir hem...

Bitti canım benim yumurtlama takvim tarihim ile aynı zamanda oldu ve belirtileri vardı akıntı ağrı vs.. hayırlısı bakalım

ayy canım ya o kadar büyüdü de şımarıyo hemi annesi..
yerim ben onu yaaa
sanki o anları seninle yaşıyo gibiyim kız..
herhalde sen doğumdayken ben senin yerine sancıda çekerim

gel elimi tut beraber ıkınalım dicem ama sen o ıkınmayla kendi karnındakini doğurursun baş ucumda

Benimde sol kasığımda daha cok ağrı. ama okadar çok şiddetli bi ağrım yok ara ara geliyor ağrı adet oldum sanıp wc koşuyorum bı bakıyorum bsey yok

bu ay pek dinlemedim kendimi ... ama bilmiyorum ya adet olcak gbide hissetmiyorum:44: .. ama bgn iyice skıntı bastı bana bi an önce öğrenmek istiyoorum geçikmenin sebebini

ben annemden uzakta olamam heralde şansıma da aynı ilçede oldu kayınvalidem karşı apartmanımda annemde iki sokak yukarda... Akşam yemeklerinde onlardayız

kayınvalideye o kadar yakın olmak ister miydim????mmmhhh..sanmıyorum ama annem yakın olsun tabi...

Bitti canım benim yumurtlama takvim tarihim ile aynı zamanda oldu ve belirtileri vardı akıntı ağrı vs.. hayırlısı bakalım

anladım canım benim... hakkında ne hayırlısıysa o olsun üstüne düşen görevi yaptın gerisi Rabbime kalmş bakalım

bu ay pek dinlemedim kendimi ... ama bilmiyorum ya adet olcak gbide hissetmiyorum:44: .. ama bgn iyice skıntı bastı bana bi an önce öğrenmek istiyoorum geçikmenin sebebini
bende dün öyleydim şmdi rahatım bsey yok bekliyorum işte. gelir gelmez canımı sıkmıcam.. sonra kendi kendimi üzüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…