canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. İnşallah mutlu, huzurlu, sağlıklı bir şekilde daha nice senelere erişirsiniz inşallah evlatlarınızla birlikteee
ayy ne güzel olur...bayramın ilk günü eşine sölersin beklersin...her ramazan bayramında aklınıza gelirrrr süper olurrr...ayy hadddii inşşşş
bende yaa bende...akrill destek olalım birbirimize bat kardeşimm benimmm
bugün bizim evlilik yıldönümüz satım 3temmuzda 16.haziranda yumurtladım çalışmalarımıda yaptım sizce kan testi yaptırsam bu haftasonu çıkarmı ki?
evet ya inşallah ama gerçekten bu ay bi başkayım..ayy ne güzel olur...bayramın ilk günü eşine sölersin beklersin...her ramazan bayramında aklınıza gelirrrr süper olurrr...ayy hadddii inşşşş
:
canımsın bitanem amin inşallah inşallah inşallah
bugün bizim evlilik yıldönümüz satım 3temmuzda 16.haziranda yumurtladım çalışmalarımıda yaptım sizce kan testi yaptırsam bu haftasonu çıkarmı ki?
ayy ne güzel olur...bayramın ilk günü eşine sölersin beklersin...her ramazan bayramında aklınıza gelirrrr süper olurrr...ayy hadddii inşşşş
wwwwuuuuuuuuu 20 kullanıcı onlineee 38ssssss
24 olduuuuuuuuuuuu
olalım kankaaaaa .senin bugünmü yumuş günün
ayy benim değerim 313tü öğrendiğimde doktor bir haftalık dedi...ama bu şekilde hesaplanırmış ve gebelik takvimim 5.haftadan başladı
canııımmm evlilik yıldönümüz kutluuu olsunnnn rabbim nice nice sağlıklı huzurlu mutlu bebişli yıllar versin sizeeeebirbirinize hep bakınnnn
canııımmm hoşgeldinnnEvlilik yıldönümünüz kutlu olsun bol bol bebişlerle uzun ömürler nasip olsun inşallahh... Benimde sayım 2 temmuz çıkacağını pek zannetmiyorum biraz daha bekleyelim bence
tabbbiii yaaaaa:113::113::113::113:
tabbbiii yaaaaa:113::113::113::113:
ben de varım ama yaaaaaaaaaa beni niye unuttunuz kiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?