evet ya inşallah ama gerçekten bu ay bi başkayım..
sende bitanesin tatlım
olalım kankaaaaa .senin bugünmü yumuş günün
nice mutlu huzurlu senelere inşallaaaaaaah. koca bi ömür mutlulukla sizin olsun inşallah canım
aaaa sensiz olmaz tabiki sibotiiiii ölümüne kankayızzzzz. 9 temmuz çetesiiiiiiiii
teşekkür ederim canım Rabbimizzz tez zamanda isteyen herkese nasip etsinnn bebişşş inşallah bizede edecek.sabırsızlanıyorum ne bileyim döllenmeden 10 gün içinde kanda belli oluyormuş ya o nedenle :)
gebelik takvimini doktormu veriyo dünür bana vermedi :26::26::26: :44::44::44::44::44:
tabbbiii yaaaaa:113::113::113::113:
zaten beni de unuttular gel biz ikimiz bekleyelim
aaaa sensiz olmaz tabiki sibotiiiii ölümüne kankayızzzzz. 9 temmuz çetesiiiiiiiii
9 Temmuz Çetesi bak sevdim ben bunu
sende oluyomu şu anda kasık batması bel ağrısı falan. bende bi kaç gündür bel ağrısı ve bacak ağrısı var. şimdide kasıklarıma arada giriyo hafif bi sancı :26::26::26:
Ammiinn inşallah canım... bende çok sabırsızım günler geçmiyor sanki bir yandan da korkuyorum ya adetim gelirse diyeBenimde yumuş tarihim 18-19 hazirandı geçen hafta biraz ağrım vardı ama bu hafta hiç belirtim yok... tutmuşsa da daha yerleşiyordur o yüzden belli olmaz diye düşünüyorum birde adet 3-4 gün geçen arkadaşlar var onların bile çıkmıyo henüz kand abekliyoruz hepberaber
biz buna temmuz çetesi diyelimmm caydinnn kıskanıyorrr dövecek bizi şimdiiii
kız sen kesin hamilesinnnn...bak kıskançlık hormonları falan en üst sviyede yavrummmm
şekerimmm birtanemmm önce senin gününü sayıcaz sonra bizi sayıcaz bebeğimmmm
tamam şekerim 2miz bekliyelim
Ben size küsstüümmm
Canım şu anda yokta geçen hafta karnım adet olucakmış gibi ağrıyordu ve belime sancı vuruyorduama ben size küstüm doğru
kız sen kesin hamilesinnnn...bak kıskançlık hormonları falan en üst sviyede yavrummmm
şekerimmm birtanemmm önce senin gününü sayıcaz sonra bizi sayıcaz bebeğimmmm
Herkese tünaydın :)))))
Kan da çıkıo ya geçen hafta kuzenimin 2 gün gecikti gittik kanda çıktı bence gitmelisin ne kadar erken öğrenirsen kendine o kadar dikkat edersin :) hakkında hayırlısı olsun inş hamişsindir :))))))))
tamam şekerim 2miz bekliyelim
Ben size küsstüümmm
Canım şu anda yokta geçen hafta karnım adet olucakmış gibi ağrıyordu ve belime sancı vuruyorduama ben size küstüm doğru
haftaya öğrendiğinde biz de onu kıskanacağız
gerginlikte var sanki
Ben bilmem kıskancım benn bende 9 temmuzu beklicem görürsünüzzz
küsme benim kuzuuuuummm evet adı Temmuz Çetesi oldu bakkkkk
uzun bi aradan sonra haftaya gene halay haftası olucak sanki
uzun bi aradan sonra haftaya gene halay haftası olucak sanki
gerginlikte var sanki
Ben bilmem kıskancım benn bende 9 temmuzu beklicem görürsünüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?