Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cuma günü dr um İzin alıcaktı bende o gün işlerimi diyordum. hemde test mest uğraşıcaktım işte.. ama gitmiyormuş..

evet ya inşallah ama gerçekten bu ay bi başkayım..

sende bitanesin tatlım

ayy hadi şekerimmm inşşşş yaaaa

olalım kankaaaaa .senin bugünmü yumuş günün

evet şekerim bugün yumuş günüm...2 gündür çalıştık ama ondan önce 3 gün yoktu malum taşındık...inş tutarrr bu ay...bekletmez bebişler biziii

teşekkür ederim canım Rabbimizzz tez zamanda isteyen herkese nasip etsinnn bebişşş inşallah bizede edecek.sabırsızlanıyorum ne bileyim döllenmeden 10 gün içinde kanda belli oluyormuş ya o nedenle :)

Ammiinn inşallah canım... bende çok sabırsızım günler geçmiyor sanki bir yandan da korkuyorum ya adetim gelirse diye Benimde yumuş tarihim 18-19 hazirandı geçen hafta biraz ağrım vardı ama bu hafta hiç belirtim yok... tutmuşsa da daha yerleşiyordur o yüzden belli olmaz diye düşünüyorum birde adet 3-4 gün geçen arkadaşlar var onların bile çıkmıyo henüz kand abekliyoruz hepberaber

sende oluyomu şu anda kasık batması bel ağrısı falan. bende bi kaç gündür bel ağrısı ve bacak ağrısı var. şimdide kasıklarıma arada giriyo hafif bi sancı :26::26::26:

tabbbiii yaaaaa :113::113::113::113:

kız sen kesin hamilesinnnn...bak kıskançlık hormonları falan en üst sviyede yavrummmm
şekerimmm birtanemmm önce senin gününü sayıcaz sonra bizi sayıcaz bebeğimmmm

zaten beni de unuttular gel biz ikimiz bekleyelim

tamam şekerim 2miz bekliyelim

aaaa sensiz olmaz tabiki sibotiiiii ölümüne kankayızzzzz. 9 temmuz çetesiiiiiiiii

Ben size küsstüümmm

9 Temmuz Çetesi bak sevdim ben bunu

sende oluyomu şu anda kasık batması bel ağrısı falan. bende bi kaç gündür bel ağrısı ve bacak ağrısı var. şimdide kasıklarıma arada giriyo hafif bi sancı :26::26::26:

Canım şu anda yokta geçen hafta karnım adet olucakmış gibi ağrıyordu ve belime sancı vuruyordu ama ben size küstüm doğru

Herkese tünaydın :)))))

Kan da çıkıo ya geçen hafta kuzenimin 2 gün gecikti gittik kanda çıktı bence gitmelisin ne kadar erken öğrenirsen kendine o kadar dikkat edersin :) hakkında hayırlısı olsun inş hamişsindir :))))))))

kız sen kesin hamilesinnnn...bak kıskançlık hormonları falan en üst sviyede yavrummmm
şekerimmm birtanemmm önce senin gününü sayıcaz sonra bizi sayıcaz bebeğimmmm

gerginlikte var sanki

Ben bilmem kıskancım benn bende 9 temmuzu beklicem görürsünüzzz

Günaydııın canımmm ama benim bat 2 temmuz soran arkadaşın da 3 temmuz... O kadar erken çıkacağını sanmam :26::26:

tamam şekerim 2miz bekliyelim

Ben size küsstüümmm

Canım şu anda yokta geçen hafta karnım adet olucakmış gibi ağrıyordu ve belime sancı vuruyordu ama ben size küstüm doğru

biz buna temmuz çetesi diyelimmm caydinnn kıskanıyorrr dövecek bizi şimdiiii

küsme caydiniiiiiiiiiiim tamam temmuz çetesiiiiiii en büyük temmuz çetesiiiiiii. önümüze gelene bin tekmeeeee

haftaya öğrendiğinde biz de onu kıskanacağız

aynenn ama dinlemiyor işteee inat bizim kız inattt

gerginlikte var sanki

Ben bilmem kıskancım benn bende 9 temmuzu beklicem görürsünüzzz

hehehe 2 temmuz olsun görcem ben seni...9 temmuza kadar çatlarsınnn inş gelmeyecek ve önce seni öğrencezzzz

küsme benim kuzuuuuummm evet adı Temmuz Çetesi oldu bakkkkk

caydinnn bakkk gördünmüüü temmuz çetesiiii

uzun bi aradan sonra haftaya gene halay haftası olucak sanki

ayyy hadddiii inş...kollarımız bacaklarımız kopsun...bol bol halaylar olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…