- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
canım benim kıyamam sana inşallah bebiş geliyodur :)
hahaha kıyamam canım benim...mutlu ol hep olmuş gibi davran
oohh ohh maşallahh
11/06
13/06
15/06
17/06
19/06 = yumurtlama ovü testine göre
22/06
Batımda 2 temmuz seninle aynıyız 2-3 Temmuz Bat kardeşliğiakril,sibot, ve isyana duyurulurrr
Meraktan çatlamak üzereyim amaaa :18::18::18::18::18::18::18: Güya bu ay takmayacaktım kafama
valla eline sağlı 38s im süperler..... valla yogurtta yedim tam oldu
valla herşeyi okuyamadım
canım batını da yazar mısın?
koppkopppp kuzum nekadar yüksek moral okadar pozitiffff sonuçlarr heheheee ++++++++++++++++++++++++++++++)))
valla öyle değişiyo ki psikolojim bi varmış gibi geliyo bir yokmuş
hıhhhhhh havanı yesinlerrrrrr:76::76::76:
amann salla yavrummm yaaaaa....gelcek bebişşş bu ay nasılsa gör bak...bugün 40 kez söyletcen bana galibaaa
bende okuyamıyorumm kalıo öleee
Gün yaklaştıkça :18::18::18::18::18::18::18: Geçen ay 38s kıs yeter beni de strese sokuyorsun demişti
:44:
hamişlerrr ve hamişş kalmak isteyenlerrrrr...yaa ben çalışma sonrasında en fazla 10 dk yatabiliyorum...ayaklarım acıyor öle yahu...kendimi survivor yarışmasında gibi hissediyorummmsizler ne kadar duruonuz öleee durabiliyorsunuz daha doğrusu :44::44:
hamişlerrr ve hamişş kalmak isteyenlerrrrr...yaa ben çalışma sonrasında en fazla 10 dk yatabiliyorum...ayaklarım acıyor öle yahu...kendimi survivor yarışmasında gibi hissediyorummmsizler ne kadar duruonuz öleee durabiliyorsunuz daha doğrusu :44::44:
batın 3 temmuz dini caysun8490? yetişemiyo kıs görmedi heraldeKaçıncı deneme?
Oooofff eeeevvett yaa ufacık bir belirtim olsa umutlanıcam da
dün bende yatak başlığına soktum ayağımı...en fazla 10 dk durabildim..yatak başlıo sallanıyordu kıracaktım vallaben bazen çook gülüyorum ya kendimi asar gibi kaldırıyorum ayağımı yukarı
yatağın başı sağolsun dengemi öyle sağlıyorum
bat 3 haziran :) vallahi işlerden göremeiom
bat 3 haziran :) vallahi işlerden göremeiom
canım ben ilk denemem de fazla durmuştum idrar yolu enfeksiyonu oldum şimdi 8 dk Bu ay olmazsa bir dahaki ay daha uzun mu yatsam yine olur diye korkuyorum doktor 8 dk dedi :44::44:
dün bende yatak başlığına soktum ayağımı...en fazla 10 dk durabildim..yatak başlıo sallanıyordu kıracaktım valla
bi sonraki adet tarihini soruyoruz tatlım yanlış anlamışsın sen[
herşey birbirine girdi benim ekranda pardon 3 temmuz :)
bende en fazla 10 dk durabiliyodum ama doktorum bana yatmanın önemi yok dedi zaten hızlı ilerliyormuş spermler önemli olan içeride kalması hemen temizlenmemek gerekiyormus hamile kalmak içn bide hep söylüyorum beklemeyeceksiniz stres oluo böle
off olursa olur yaww Allah büyük hyrlısı diyin oluruna bırakın vallahi göreceksiniz o zman değişmi
herşey birbirine girdi benim ekranda pardon 3 temmuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?