Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amaaan ne laflar ne laflar benimkinde..sessiz sakin adam diye aldım benden deli çıktı

hehehe aklıma şu söz geldi sessiz atın tekmesi pek olur...
benimkide dışarda sessiz mulayım adam evde tam bir delii

hava sıcak tvde bişey yok amaaaan ne sıkıcı demi 38s immmm yaaaa

evet ya ben zaten sevmem tvyi hele gündüz hiç bakmam..
çook sıcak ya olduğum yerde sıcak basıyo..
allah dışardakilere yardım etsin

hehehe aklıma şu söz geldi sessiz atın tekmesi pek olur...
benimkide dışarda sessiz mulayım adam evde tam bir delii

aynen..... herkes beni deli,manyak,çatlak bilir halilimi sakin,beyefendi,ağırbaşlı bilir....ama gel de bana sor...eve gizli kamera yerleştirip öyle inandırabilirim milleti...ha bu arada bizim çocuk nasıl olucak çok merak ediyorum...

aynen canım bende tv pek izlemem tek açtığım kanal vardır oda number one onu da izlemem dinlerim ayh 38 s im ben çıkıyorum gelişme olursa gelir haber ederim..................

görüşmek üzere kızlaaaaaaaaaar seviyorum sizi:101::101:

tamam canım benim kendine dikkat et inşallah olmazsın bebeğim ya öpüyorum seni kocaman

geçen kameradan konuştuk kayınvalidemlerle....kimin evden çıkmadığı belli diyolar...çok beyaz kalmışım adamım da kararmış ben bile farketmemiştim onun bu kadar bronzlaştığını

geçen kameradan konuştuk kayınvalidemlerle....kimin evden çıkmadığı belli diyolar...çok beyaz kalmışım adamım da kararmış ben bile farketmemiştim onun bu kadar bronzlaştığını

aynen ya bizde sizin gibiyiz koları yan yana getiriyoruz siyah ve beyaz Beşiktaş gibiyiz

,,

hadi güzel haberlerle dönüş yap bize şekerimmm

aynenn aynen şekerimmm...valla bizim çocukta nasıl bir model olur bilmiyorum...

aynen ya bizde sizin gibiyiz koları yan yana getiriyoruz siyah ve beyaz Beşiktaş gibiyiz

aha aynen eşim kollarını gösterdi annesine ben de hemen yanına kendi kolumu uzattım kahkahalar havada uçuştu... yazıık adamcımaaa....
o böyle:97:
ben böyle

aha aynen eşim kollarını gösterdi annesine ben de hemen yanına kendi kolumu uzattım kahkahalar havada uçuştu... yazıık adamcımaaa....
o böyle:97:
ben böyle

allah başımızdan eksik etmesin heriflerimizi

sanki psikolog gibi konuştum ya

yok belli etmiyo değilim sevgimi sadece fazlasını gösteremiyorum havalanır diye...yoksa fena bi geyşa ruhuna sahibim...bi aralar o koltukta otururken yere dizlerinin dibine otururdum bacaklarına sarılırdım...alışık değil ya böyle sevilmeye yadırgadı...ayaklarımı da yıka bari tam olsun ne bu böyle dedi öküz!!!ben de o günden beri kendimi tutuyorum..ama onun çamaşırlarını ipten almak dürmek ütülemek bile beni nasıl mutlu ediyo anlatamam...benim o artık...KOCAM...bunun hayali bile hayaldi benim için şimdi gerçek...o benim ilk aşkım çocukluk aşkım herşeyim...10 yıldır ona ilk günkü gibi aşığım...heyecanımız desen bambaşka...bazen iş çıkışı eve çıkmıyo bi işimiz olduğundan beni arabada bekliyo hadi in diye...aşağı iniyorum o beni görünce beni onu görünce kocaman sırıtıyoruz...evliyiz artık neden hala böyleyiz anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…