- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
bende en fazla 10 dk durabiliyodum ama doktorum bana yatmanın önemi yok dedi zaten hızlı ilerliyormuş spermler önemli olan içeride kalması hemen temizlenmemek gerekiyormus hamile kalmak içn bide hep söylüyorum beklemeyeceksiniz stres oluo böle
off olursa olur yaww Allah büyük hyrlısı diyin oluruna bırakın vallahi göreceksiniz o zman değişmi
:44:
hamişlerrr ve hamişş kalmak isteyenlerrrrr...yaa ben çalışma sonrasında en fazla 10 dk yatabiliyorum...ayaklarım acıyor öle yahu...kendimi survivor yarışmasında gibi hissediyorummmsizler ne kadar duruonuz öleee durabiliyorsunuz daha doğrusu :44::44:
aynen spoş sayısı yeterliyse zaten 2 dk içinde yumurtaya ulaşıyormuş
bende en fazla 10 dk durabiliyodum ama doktorum bana yatmanın önemi yok dedi zaten hızlı ilerliyormuş spermler önemli olan içeride kalması hemen temizlenmemek gerekiyormus hamile kalmak içn bide hep söylüyorum beklemeyeceksiniz stres oluo böle
off olursa olur yaww Allah büyük hyrlısı diyin oluruna bırakın vallahi göreceksiniz o zman değişmi
hahahah o kadar kilolu musun kız sen
çok da fazla diktiğimi hatırlamıyorum ama şeyyyybi keresinde koltuktaydım bacaklarımı sırt dayama yerine koyup öyle kalmıştım rahattı...normalde koltuğa uzanırken de öyle dikerim bacaklarımı ben
ben yarım saat 40 dk kadr duruyorum canım
hiç mi canınız sıkılmıyo yaa
heee bak bu güzel bir yol...bende evde hep öle uzanırım koltuğa ayaklarım dikerim...eşimde dötünü diktin yine derrr
profil resmimdeki benim kuzum..kilolu değilim aslında
ya siz nerde neden duruyonuz ya ben anlamadım ki :98: :2: püf yanlış bişi mi sordum acep :76:
seninde ilk heyecanını biliyoruz bebişimmmm inatla test yapmıyordun tek çizgi çıkarsa tek çizgi çıkarsa
canım bebiş tutsun diye bacakları dikip durma işinden bahsediyozya siz nerde neden duruyonuz ya ben anlamadım ki :98: :2: püf yanlış bişi mi sordum acep :76:
napakherşey bebek için
Bende bu ay hep belimin altına yastık koyup yatab başına diktim ayaklarımı 50 dk durdum elimde telefonla sörfff yaptmm :)
ben alışkıınım hormon ilaçları yüzünden düzeni bozulmuştu adetimin inatla 10 bile geciktirdigimi biliyorum aha dedim kesin hamöileyim bi gittimmmm fosssssssssssssssssssssssssssssssssssss ordan öle dönmek çok kötüdür bilirim ama bu son ayyy canıma yetti artık yeter dedim yeter olursa olur bıktım enemmmmm bat iki gün gecikti hamiş oldum kısmet ve tam boşverdigin anda oluo yani
Bende bu ay hep belimin altına yastık koyup yatab başına diktim ayaklarımı 50 dk durdum elimde telefonla sörfff yaptmm :)
napakherşey bebek için
canım bebiş tutsun diye bacakları dikip durma işinden bahsediyoz
hahahaa #ayaklarıhavadadurankadın
bir gün yastık koydum iki gün koydum üç gün,, baktım olacak iş değil bacaklarım ağrıyo amann dedim hayırlısı olacaksa olur zaten ve olduuuuçok üzerine düşmeyin bence oluruna bırakın
ya siz nerde neden duruyonuz ya ben anlamadım ki :98: :2: püf yanlış bişi mi sordum acep :76:
onun hızı yeteri kadar yüksekmiş yani çok hızlı oldugu için hemen ulaşırmış önemli olan içinde tutabilmek
Zaten eger doktorunuz size yatıp bekleyin diyorsa sizin rahim tutmuyordur spşları o yuzden yatın diodur
ama yatmakdan zararrr gelmeeeez
çalışma sonrası kaç dk yatıyosunuz sorusuna cavap veriyoduk canım
gelinlikten fazla belli olmuyo ki bebeğim
aynen...ben artık öyle yatamıyorum ama o günden beri...benim manyak çiftleşme dansı yaptığımı düşünüyo bacaklarımı dikerektamam aşkım bu doğsun ondan sonra yapabiliriz anca kardeşi şimdi olmaz diyo
ben yarım saat 40 dk kadr duruyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?