Biz geldikkkkkkkkkkkkkkkk
nörüyonuz gadasını aldıklarımmmmmmmmmmmm
:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
Biz geldikkkkkkkkkkkkkkkk
nörüyonuz gadasını aldıklarımmmmmmmmmmmm
heyoo koydum yemeğimi ocağa hooop gene burdayım...akrilim ben de manyak bi köpek aşığıydım...bebiş golden'ım kanlı ishalden öldüsonra büyük sahiplendim ama alışamadı ev hayatına bahçeye alışmış..ben de bahçeli evi olan bi tanıdığa bıraktım...öncesinde de rus finom vardı hediyeydi ama onu da shiplendirdim...ben evde bakamıyorum köpeğe:44:temizlik hastasıyım ve ev kokuyo çok:26:
kanlı ishalse kurtulma şansı çooooooook düşük zaten yaaa. çok bulaşıcı bi hastalık. şuan benim evdede yok hayvan. eşim istemiyo
iyiyizz gurban olduğummm nerlerdesinnnn
hoş geldiniz.....iyiyük sen nörüyon gıı
sağ kasığım cok batıoo(( bacagım çeklio sanki dğeişik bişe
bi de o tüylerin bazı yerlere kaçıp bazı enfeksiyonlara yol açabileceğini duydum:26::26:
evet canım. aşılarını düzenli yaptırmazsan karaciğerde kist yapıyo insanlardaa. ama tüyleri değil tüyleri üzerinde bulunan parazitler yapıyo bunu
aman da aman sonunda cevap verebildim size akrilik hanım
heleşüküüüüüüüüüüüür yani. tam ben çıkıyom sen geldin lan kanki
aramıza yeni katıldı salvador benim arkim olur kendisiiii. hadi siz tanışın ben kaçaaaaar
cidden güzel isimler bulmuşsun tebrik ederim..ne bileyim benimki kulaktan dolma bilgiler...pek bakamam ama isim koymayı çok severim...rus finomun adı BERLİN'di...ölen yavrumun adı YASTIK'tı son köpeğim de MİLLER'dı..eşimin köyle pitbull kırması dişi bi köpeği var onun da adı KRAKER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?