Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kanlı ishalse kurtulma şansı çooooooook düşük zaten yaaa. çok bulaşıcı bi hastalık. şuan benim evdede yok hayvan. eşim istemiyo

kanlı ishalse kurtulma şansı çooooooook düşük zaten yaaa. çok bulaşıcı bi hastalık. şuan benim evdede yok hayvan. eşim istemiyo

bi de o tüylerin bazı yerlere kaçıp bazı enfeksiyonlara yol açabileceğini duydum:26::26:

Son düzenleme:
bi de o tüylerin bazı yerlere kaçıp bazı enfeksiyonlara yol açabileceğini duydum:26::26:

evet canım. aşılarını düzenli yaptırmazsan karaciğerde kist yapıyo insanlardaa. ama tüyleri değil tüyleri üzerinde bulunan parazitler yapıyo bunu

evet canım. aşılarını düzenli yaptırmazsan karaciğerde kist yapıyo insanlardaa. ama tüyleri değil tüyleri üzerinde bulunan parazitler yapıyo bunu

ne bileyim benimki kulaktan dolma bilgiler...pek bakamam ama isim koymayı çok severim...rus finomun adı BERLİN'di...ölen yavrumun adı YASTIK'tı son köpeğim de MİLLER'dı..eşimin köyle pitbull kırması dişi bi köpeği var onun da adı KRAKER

kızlaaaaaaaar ben kaçar. yarın görüşmek üzereeeeee. hoşçakalın esen kalıııın öptüm hepinizi

cidden güzel isimler bulmuşsun tebrik ederim..
benim ilk köpeğimin adı Gümüş'tü, kaçırıldı2. köpeğim Cango'ydu bi dizi vardı ya oradan çalmıştım onu da çok büyüyünce babamlar benden habersiz köye bir yerlere vermişler 3. köpeğim Paşa'ydı zaten adı varken gelmişti bana..Onu da maalesef komşular şikayet etti (pitbulldu) o zamanlar öğrenciydim geri arkadaşıma vermek zorunda kalmıştım Son köpeğimse terrierdi adı da Baget'ti bebekken aldım 2 yıl baktım sonra çiftleşmesi için dişiye verdim oradan kaçmış
bu kadar hüsrandan sonra bir daha köpek almadım...

onun dışında sayısız balığım, kuşum tavşanım oldu tabi
şu anda da evimizde kuş çiftliği var 25-30 tane kuşumuz var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…