cidden güzel isimler bulmuşsun tebrik ederim..
benim ilk köpeğimin adı Gümüş'tü, kaçırıldı2. köpeğim Cango'ydu bi dizi vardı ya oradan çalmıştım onu da çok büyüyünce babamlar benden habersiz köye bir yerlere vermişler 3. köpeğim Paşa'ydı zaten adı varken gelmişti bana..Onu da maalesef komşular şikayet etti (pitbulldu) o zamanlar öğrenciydim geri arkadaşıma vermek zorunda kalmıştım Son köpeğimse terrierdi adı da Baget'ti bebekken aldım 2 yıl baktım sonra çiftleşmesi için dişiye verdim oradan kaçmış
bu kadar hüsrandan sonra bir daha köpek almadım...
onun dışında sayısız balığım, kuşum tavşanım oldu tabi
şu anda da evimizde kuş çiftliği var 25-30 tane kuşumuz var
cidden güzel isimler bulmuşsun tebrik ederim..
benim ilk köpeğimin adı Gümüş'tü, kaçırıldı2. köpeğim Cango'ydu bi dizi vardı ya oradan çalmıştım onu da çok büyüyünce babamlar benden habersiz köye bir yerlere vermişler 3. köpeğim Paşa'ydı zaten adı varken gelmişti bana..Onu da maalesef komşular şikayet etti (pitbulldu) o zamanlar öğrenciydim geri arkadaşıma vermek zorunda kalmıştım Son köpeğimse terrierdi adı da Baget'ti bebekken aldım 2 yıl baktım sonra çiftleşmesi için dişiye verdim oradan kaçmış
bu kadar hüsrandan sonra bir daha köpek almadım...
onun dışında sayısız balığım, kuşum tavşanım oldu tabi
şu anda da evimizde kuş çiftliği var 25-30 tane kuşumuz var
25 30 kuş muuuuuuuuu.?????????????????
bende topu topu 2 tane
biraz fazla değil mi kuş sayısı....:26::44:
anlattığım bu kadar hayvandan sonra annem bir hayli beddua etti inşallah senin çocukların da senin gibi olur bulduğu her hayvanı eve getirir dedi...etmeseydi anne bedduası o kadar etkiliymiş ki daha çocuğum olmadan kocama bulaştı
vazgeçiremiyorum..ama bebiş gelirse mecbur vazgeçecek
adamın birisi kuşları için 2 oda 1 salon ev tutmuştu..
sizde öyle yaparsınız artık
keşke tutsa da gitseler evden 2 tane olsa ne güzel bunların pisliği bitmiyor..ama tabiki de temizliklerini kocam yapıyor..o odadan o sorumlu
anlattığım bu kadar hayvandan sonra annem bir hayli beddua etti inşallah senin çocukların da senin gibi olur bulduğu her hayvanı eve getirir dedi...etmeseydi anne bedduası o kadar etkiliymiş ki daha çocuğum olmadan kocama bulaştı
vazgeçiremiyorum..ama bebiş gelirse mecbur vazgeçecek
hiç biter mi ya ben kafesi yıkıyorum hemen batırıyolar.. sizinkiler ne yapar düşünemiyorum
değişik bir şey var darı mı ne eşim kiloyla ondan alıyor altlarına ondan döküyor..1 ay değiştirmiyorsun ve koku da yapmıyor..
ama tüyleri falan çok uçuşuyor..
neyse nasıl olsa hamiş kalınca bebişe zararlı diye gönderteceğim onları..bebişine kıyamaz diye düşünmekteyim
anne bedduası tutmaz kızz....benim annem de inşallah senin de aynı senin gibi bi kızın olur da benim bana çektirdiklerinin bedelini ödersin diye beddua ederdi..ben de boşanıp kızımı ortada bırakmıcaam için benim gibi olmaz benim kızım derdim çok asi bi gençlik geçirdim
hmm yeni duydum bak ben bunu:13::13::13:
yani çocuk olunca zor olur ben ne yapacağım onu düşünmeye başladım
kuşumu çook seviyorum ya
asi gençlik geçirmiş şimdi de üzülüyorsun değil mi??
anne olunca insan kendi annesini daha iyi anlarmış derler..
başladı demek ki şimdiden
öyle tabi ama kendimce sebeplerim vardı...hayat asi olmam için elinden geleni ardına koymadı...her zaman söylerim anlayışlı olması gereken büyükler...onlar o yaşları geçirdi ve biliyo az çok ama gençlerin kalkıp 30-40 yaşındaki insanları anlamasını bekleyemeyiz...
anladım tatlım sanırım zor bir gençlik geçirdinbenim de gençliğim az asi değildi ama sonra aklım ermeye başladı ve olgunlaştım işte bir şekilde
yine de ebeveyn olmak çok zor..şimdi düşünüyorum da bebişimin konuşması, davranışları, kültürü vs... çoğu şeyi bana bağlı.. sonra telaşlanıyorum Allahım hadi kötü bir çocuk yetiştirirsem diyorum..bir insanın kişiliğinde gelişiminde etkili olmak ne kadar zor bir şey..
evet o yüzden rabbim kimseyi eşinden ayırmasın çocuğu da ortada kalmasın..hadi ayrıldın bi şekilde bi sebepten ama...evladını büyütüp yuvadan uçurana kadar evladıyla kalmayı nasip etsin rabbim üveylik zor ama gel de anlat...
canım sen çok zorlanmışsın ama bebişin şanslı ona öyle bir kol kanat gereceksin ki..kendinin geçmişte kalan üzüntülerini de unutacaksın..
ben geldim kızlar ya ben çok istiyorum bir an evvel anne olmayı kendime çok kızıyorum 4 yıl neden erteledim diye ama hayırlısıböyleymiş deyip avutmaya çalışıyorum kendimi bir yandan birden duygularım depreşti yazmak istedimAllahm hepimize sağlıklı evlat nasip etsin hamiş arkadaşlarım sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini inşallah.
sokakta genç bebekli çiftler çok dikkatimi çekmeye başladı önceden böyle değildim.hamile bayanlar da öyle ayy ne güzel diyorum göbişini seviyorum uzaktan
biliyorum uzun zamandır bekleyen arkadaşalrım da var burda benim 2.denemem ama umarım hiçbirimizi uzun süre aratmaz rabbim ayy çok duygusallaştım ben daha 2.ayda böyle oldum şu an gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?