ben geldim kızlar ya ben çok istiyorum bir an evvel anne olmayı kendime çok kızıyorum 4 yıl neden erteledim diye ama hayırlısıböyleymiş deyip avutmaya çalışıyorum kendimi bir yandan birden duygularım depreşti yazmak istedimAllahm hepimize sağlıklı evlat nasip etsin hamiş arkadaşlarım sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini inşallah.
sokakta genç bebekli çiftler çok dikkatimi çekmeye başladı önceden böyle değildim.hamile bayanlar da öyle ayy ne güzel diyorum göbişini seviyorum uzaktan
biliyorum uzun zamandır bekleyen arkadaşalrım da var burda benim 2.denemem ama umarım hiçbirimizi uzun süre aratmaz rabbim ayy çok duygusallaştım ben daha 2.ayda böyle oldum şu an gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı bile
bilmiyorum çok duygusallaştım bugün böyle canım acıdı sanki nedenseahhh güzelim niye böyle oldun sen....erteleyen ertelediğine erkenden alan erken davrandığına...çok garip bişey bu çocuk işi ya evlilik gibi aynı..evlendikten hemen sonra benim de gözüme çarpar olmuştu hamileler
kıyamamm canım benim bende 2 yıl erteledim maddi durumlardan dolayı bir kendimize gelelim demiştik. Ama yaş ilerliyor 33 yaşındayım. sonra durdum dedim napıyosun kızım nereye kadar erteleyeceksin...Rabbim ol dediğinde gelecek senin bebişte hayırlısıyla.. bazen bende senin gibi oluyor sonra hemen gözlerim doluyor. çok iyi anlıyorum seni
ben geldim kızlar ya ben çok istiyorum bir an evvel anne olmayı kendime çok kızıyorum 4 yıl neden erteledim diye ama hayırlısıböyleymiş deyip avutmaya çalışıyorum kendimi bir yandan birden duygularım depreşti yazmak istedimAllahm hepimize sağlıklı evlat nasip etsin hamiş arkadaşlarım sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini inşallah.
sokakta genç bebekli çiftler çok dikkatimi çekmeye başladı önceden böyle değildim.hamile bayanlar da öyle ayy ne güzel diyorum göbişini seviyorum uzaktan
biliyorum uzun zamandır bekleyen arkadaşalrım da var burda benim 2.denemem ama umarım hiçbirimizi uzun süre aratmaz rabbim ayy çok duygusallaştım ben daha 2.ayda böyle oldum şu an gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı bile
bilmiyorum çok duygusallaştım bugün böyle canım acıdı sanki nedense
canım biz de aynı maddid urumlar.ev almaya niyetlendik o da olmadı,sonra kistim olduğunu anladım ve dedim artık ertelemiycem ama şimdi de zor olacak gibi.hayırlısı ne zamansa o zaman olsun ne diyim bu arada senin de eşin ile iyi olmana çok sevindim.umarım bir daha olmaz böyle bir tatsızlık bebişinizle ömür boyu mutlu olursunuz
amin canım çok sağol.
ya hiç düşünme düşündükçe olmuyor diye birşey var ya o çok doğru. neden biliyomusun, Benim troidlerim çalışmıyor insülin direncim var yaş 33 vb çocuk sahibi olmayı düşünmeye başladığımızda doktora gittik özel bir hastanede prof. gördü beni muayane etti dediki bu rahatsızlıklar gebe kalmanı zorlaştırıyor. öncelikle kan değerlerini normal seviyeye indirmen lazım dedi. kilo vermeden hamile kalma falan filan benim bütün moralimi yerle bir etti. neyse bir moral bozukluğu anlatamam ilk ay çok çalıştık kırmızılarla sonuçlanınca ben dedimki doktor boşuna prof. olmamış çok haklı dedim. Sonra ikinci ya sadece 1 deneme oldu. oda yumurtlama dönemimi kaçırdım diye düşündüm ama öylesine 1 kez çalıştık. sonra ben hayatın yoğun temposundan hiç düşünmedim... sonra sürpriz şok sadece 1 deneme ve ben hamileyim.. Çok uzun yazdım ama demek istediğim kafanı ferah tut. olumsuzlukları düşünme. Allah hayırlısıyla seninde anne olmanı sağlayacak..ve sizde çok çok mutlu olacaksınız
günaydın kızlar kimsecikler gelmeden ilk ben geldimee 5gündür yokum olsun okadar özledim sizi yaa var mı güzel haberler
günaydınnnnnn :) ikinci gelende benim sanırım :)
hepinizi kocaman öpüyorum
günaydın kızlar ben bugün yokum herkes kendine iyi baksın
günaydın kızlaarrrrrrrrrrrrrrr
günayyyddddddddııınnnnnnnnnnnnnnnn fıstıklllaaarrrrrr
üfff benimde bugün şirkette işler o kadar çok ki çok sıkılıyorum ya uyumak istiyorum. Bide yıllık izne çıkanlar var. onlar işlerde bana kalıyor. evimde yatmak uyumak istiyorum yaaaa
günayyyddddddddııınnnnnnnnnnnnnnnn fıstıklllaaarrrrrr
günaydın kızlaarrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnn bebeğimmmmmmm
günaydınn canımmm nasılsın bgün
günün aydın olsun caydin'immm kırmızılar gelmedi daha bekliyorum.. kan tahliline gtmeyi istiyodum bgn eşim 1 gün daha bekleyelim dedi bekliyoruz dahaGünaydınn Mera22'iimmmvar mı güzel haberlerrr
kırmızılar göründüönümüzdeki aylara umutlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?