Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kıyamamm canım benim bende 2 yıl erteledim maddi durumlardan dolayı bir kendimize gelelim demiştik. Ama yaş ilerliyor 33 yaşındayım. sonra durdum dedim napıyosun kızım nereye kadar erteleyeceksin...Rabbim ol dediğinde gelecek senin bebişte hayırlısıyla.. bazen bende senin gibi oluyor sonra hemen gözlerim doluyor. çok iyi anlıyorum seni

bilmiyorum çok duygusallaştım bugün böyle canım acıdı sanki nedense

canım biz de aynı maddid urumlar.ev almaya niyetlendik o da olmadı,sonra kistim olduğunu anladım ve dedim artık ertelemiycem ama şimdi de zor olacak gibi.hayırlısı ne zamansa o zaman olsun ne diyim bu arada senin de eşin ile iyi olmana çok sevindim.umarım bir daha olmaz böyle bir tatsızlık bebişinizle ömür boyu mutlu olursunuz

Allah hayırlı zamanlarda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bende çok duygusallaştım bu konularda yaa sanki etraftaki hamileler çoğaldı gibi geliyor.

amin canım çok sağol.
ya hiç düşünme düşündükçe olmuyor diye birşey var ya o çok doğru. neden biliyomusun, Benim troidlerim çalışmıyor insülin direncim var yaş 33 vb çocuk sahibi olmayı düşünmeye başladığımızda doktora gittik özel bir hastanede prof. gördü beni muayane etti dediki bu rahatsızlıklar gebe kalmanı zorlaştırıyor. öncelikle kan değerlerini normal seviyeye indirmen lazım dedi. kilo vermeden hamile kalma falan filan benim bütün moralimi yerle bir etti. neyse bir moral bozukluğu anlatamam ilk ay çok çalıştık kırmızılarla sonuçlanınca ben dedimki doktor boşuna prof. olmamış çok haklı dedim. Sonra ikinci ya sadece 1 deneme oldu. oda yumurtlama dönemimi kaçırdım diye düşündüm ama öylesine 1 kez çalıştık. sonra ben hayatın yoğun temposundan hiç düşünmedim... sonra sürpriz şok sadece 1 deneme ve ben hamileyim.. Çok uzun yazdım ama demek istediğim kafanı ferah tut. olumsuzlukları düşünme. Allah hayırlısıyla seninde anne olmanı sağlayacak..ve sizde çok çok mutlu olacaksınız

Sende bendensin yani:) bana da öyle demişti doktor 4 5 ay bekleriz demişti kan testimde gittiğimde şok oldu doktor da :)2.ayımızda oldu bebeğimiz:)))

Herkese iyi gecelerrrrr...... simdiden okuyorum ki yarin sabah zorlanmiyim :))) bugun cok agirlik basti kolumu kipirdatamadim neyse aksam esimle sahile indikte deniz havasi acti... hepinizi opuyorum sabah gorusuruzz bu arada esim asker arkadasiyla kardilasti bebek bekliyorlarmis (( yine kiskandim bizim gibi 2 yillik evlilermis ((((((

günaydın kızlar kimsecikler gelmeden ilk ben geldim ee 5gündür yokum olsun okadar özledim sizi yaa var mı güzel haberler

günaydın kızlar ben bugün yokum herkes kendine iyi baksın

üfff benimde bugün şirkette işler o kadar çok ki çok sıkılıyorum ya uyumak istiyorum. Bide yıllık izne çıkanlar var. onlar işlerde bana kalıyor. evimde yatmak uyumak istiyorum yaaaa

günaydın kızlar kimsecikler gelmeden ilk ben geldim ee 5gündür yokum olsun okadar özledim sizi yaa var mı güzel haberler

günaydınnnnnn :) ikinci gelende benim sanırım :)
hepinizi kocaman öpüyorum

günaydın kızlar ben bugün yokum herkes kendine iyi baksın

günaydın kızlaarrrrrrrrrrrrrrr

günayyyddddddddııınnnnnnnnnnnnnnnn fıstıklllaaarrrrrr

Günayyyydddıınn kızlllaarr bend ebugün erkenciyim... ama 10,30 gibi mali müşavir gelecek toplantımız olacak

6. gelen de benim sanırım

üfff benimde bugün şirkette işler o kadar çok ki çok sıkılıyorum ya uyumak istiyorum. Bide yıllık izne çıkanlar var. onlar işlerde bana kalıyor. evimde yatmak uyumak istiyorum yaaaa

Benimde haftaya çok işiim olacak çünkü bir arkadaş izne çıkıyor onun işlerine de ben bakıcam Tam da bat haftam

Günaydınn Mera22'iimmm var mı güzel haberlerrr
günün aydın olsun caydin'immm kırmızılar gelmedi daha bekliyorum.. kan tahliline gtmeyi istiyodum bgn eşim 1 gün daha bekleyelim dedi bekliyoruz daha dün gece hiç uyumadım hiççç meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…