hey hamileler adet yerine kahverengi akıntınız oldu mu :26:
günün aydın olsun caydin'immm kırmızılar gelmedi daha bekliyorum.. kan tahliline gtmeyi istiyodum bgn eşim 1 gün daha bekleyelim dedi bekliyoruz dahadün gece hiç uyumadım hiççç meraktan
çatlıcammm meraktannnnnninşallah hamilesin meracımmm
bu arada kızlar burada sohbette imiş tanımıyorum sizleri ama benden de kocaman bir GÜNAYDIN hepinize iyi çalışmalar :)))))))))
günün aydın olsun caydin'immm kırmızılar gelmedi daha bekliyorum.. kan tahliline gtmeyi istiyodum bgn eşim 1 gün daha bekleyelim dedi bekliyoruz dahadün gece hiç uyumadım hiççç meraktan
kırmızılar göründüönümüzdeki aylara umutlar..
bu arada kızlar burada sohbette imiş tanımıyorum sizleri ama benden de kocaman bir GÜNAYDIN hepinize iyi çalışmalar :)))))))))
Günaydıınn kızlaar
Meracım inşallah bekleyişlerin boşuna değildir inşallah bebiş vardır
Günaydıınn kızlaar
Meracım inşallah bekleyişlerin boşuna değildir inşallah bebiş vardır
herkese günaydııııııııın
ayy dün gece düzgün uyuyamadım yaaa kasıklarım ve belim ağrıdı nedensebacaklarıma bile vurdu ağrısı. bata 11 gün var dahaaa
günaydın canımmm
inşallah bebeğim yha dua et bnahamile değilsem eğer çok üzülcem
Günaydddıınn akrilimmmm
bende sabaha karşı bir karın ağrısı ile uyandım ondan sonra uyuyamadımsanki adet olucakmışım gibi şimdi de psikolojik mi acaba :26::26::26:
ay evet canım aynısı adet olacak gibiyim sanki. diyorum erken mi olacak bu ay acabaa:26::26:
üzülmek yyyyyoooooookkkkk hayırlısı neyse o olsun diyoruuuzzz sağlıklı olsun 1 ay geç olsun
ama bence bebişin seninle
Bende belirti mi acaba diyorum umut dünyası işte
günaydın canımmm
inşallah bebeğim yha dua et bnahamile değilsem eğer çok üzülcem
ben kötümserim belkide sen doğru düşünüyosundur
Olumlu düşünelim olumlu olsunKışş kışşş kötü düşünceler yalllahhh olumsuz düşünceler
ağrılı ve sızılı canım.. sen nasılsınnnnnngünaydınnn bebeğimmmmmmm
günaydınn canımmm nasılsın bgün
Dualarım sizlerle canım benim. Yarın mı yapacaksın testi? Adetlerin düzensiz değil değil mi? İnşallah istediğin beklediğin haber çıkar ben umutluyum bu ay hadi bakalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?