Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlı kuşlarımmm günaydınnnn:)))
ayyy MERA22 hamişsin sen git bir test yap ben çatladım meraktan sen nasıl dayanıyorsun
bu arada caydinim ve akrilim sizde de birşeyler var gibime geldi
ay çok heyacanlı bir hafta geçireceğiz desenize
beni sorarsanız bende henüz belirtimsi bir şey yok
zaten daha çok erken..benim adetim falan da çok sancısız olur öyle belirgin bir belirti yaşayacağımı sanmıyorum bir şey varsa da..
ki zaten daha 12 gün var BAT'a

Neee olduuu kıssss

off canım sorma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim...mememde bi şişilk var...yuvarlak kahve kısmında..cimcikler gibi yapınca sertlik elime geliyo....iyi güzel süt bezleri oluşmuş dicem ama sağda var solda yok:18::18::18::18:ne ola ki bu

Ne desem bilmem ki tecrubeli arkadaşlar yardımcı olur inşallah önemli bir şey değildir bebişim

yettim gayri bebeğiiiiiimmmm

hoşgeldiiiiiiiiiin bebişiiim
bizim batlar beraber amaaaa. ben erken mi adet olacam yoksa yaaa ben niye böyle oldum sende bişey yoook :26::26:
isyanda durumlar nasıl acaabaa

canım canını sıkma bence normaldir..hamiş arkadaşlar sana yardım eder tabi ama kötü birşey olduğunu sanmıyorum farklı olabilir sağla sol..
hem göğsünü çok sıkma olur mu?

Ne desem bilmem ki tecrubeli arkadaşlar yardımcı olur inşallah önemli bir şey değildir bebişim

ya işte msj yazdım basbelasına ama cvp gelmedi görmedi galiba...inşallah süt bezleridir be soldaki daha anca oluşacaktır....diğer ihtimaller çok berbat çünkü:18::18::18:

merhaba kızlar benimde regl 4 gün kaldı acayip derecede şiş hissediyorum kendimi onun haricinde arada gelen akıntılar mevcut
merhaba canım bekle bakalım 5 gün daha inşallah hamişsindir

Güldürmeyin daha çok karnım ağrıyo
biz değil bebiş ağrıtıyorrr inşalllaaaahhhh

hoşgeldiiiiiiiiiin bebişiiim
bizim batlar beraber amaaaa. ben erken mi adet olacam yoksa yaaa ben niye böyle oldum sende bişey yoook :26::26:
isyanda durumlar nasıl acaabaa
kıs aynı olmaz ki belirtiler herkeste farklı sanmıyorum erken adet olacağını inşallah 9 ay geç adet olursun

ya işte msj yazdım basbelasına ama cvp gelmedi görmedi galiba...inşallah süt bezleridir be soldaki daha anca oluşacaktır....diğer ihtimaller çok berbat çünkü:18::18::18:

canım diğer ihtimaller için yaşın çok küçük içini ferah tut. onlar bebişinin maması bence. bezler gelişiyo aynı anda olacak diye bişey yok. sen rahat ol. fazla oynama da iyice gelişsin bezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…