Hoşgeldinnn canımmm inşallah hamişsindir hafta başı güzel haberler verirsin
benimde 2 gündür karın ağrım vardı özelliklede dün akşam sanki karnımdan dışarı birşey çıkıcakmış gini hiç böyle olmamıştı.birde son bi haftadır yüz yatmaya çalışıyorum ancak sağ kasığım ağrımaya başlıyo sırt üstü döndüğümde ağrı kesiliyor anlayamadım birde göğüslerim hala geçmedi acaip şiş ve damalarım bildiğin yemyeşil görünüyor neden yaa
kim sıkıyoooo
hmmm bilmemkimse sıkmıyo sıkılcak bişi mi ki o
benimde 2 gündür karın ağrım vardı özelliklede dün akşam sanki karnımdan dışarı birşey çıkıcakmış gini hiç böyle olmamıştı.birde son bi haftadır yüz yatmaya çalışıyorum ancak sağ kasığım ağrımaya başlıyo sırt üstü döndüğümde ağrı kesiliyor anlayamadım birde göğüslerim hala geçmedi acaip şiş ve damalarım bildiğin yemyeşil görünüyor neden yaa
BAT'ın ne zaman?
batım 3 temmuzBAT'ın ne zaman?
Benim göğüslerde birşey yok ama geceleri özellikle karnım ağrıyo benimde sağdan sola dönüp duruyorum sırtüst yatıyorum sonra ki hiç sevmem sırt üstü yatmayı o zaman geçiyo benimde :26::26::26: Hamişlik belirtisi dio arkadaşlar inşallah öyledir
O benim bat arkadaşım hhhıııhhhhh
hadi ama artık gelsin batlarınız da halay çekelim yaaaahey ahey lililililillililililililiiii
Benim göğüslerde birşey yok ama geceleri özellikle karnım ağrıyo benimde sağdan sola dönüp duruyorum sırtüst yatıyorum sonra ki hiç sevmem sırt üstü yatmayı o zaman geçiyo benimde :26::26::26: Hamişlik belirtisi dio arkadaşlar inşallah öyledir
O benim bat arkadaşım hhhıııhhhhh
bak bak bak casusmusun sen hani bizim gruptaydıııın
chatlakbebek in deyişiyle
tilililililililililililililliiiiiiiiiiiiii
bushycim hamilelik takvimine baktın mı? yazana göre meme başın genişleyecekmiş..
yani bu da demek oluyor ki meme başında değişik bir şeyler olacak..
sen hiç kafana takma bence çok normal
batım 3 temmuz
canım bilmiyorum ama kasık haricinde göğüslerden dolayı acayip fenayım adetim başladıktan 2 gün içinde geçerdi ama sanki aksi bi şekilde inadına şiştiler ve çok acıyorlar afedersinz ama eşim dahi ellediğinde kızıyorum
canım bilmiyorum ama kasık haricinde göğüslerden dolayı acayip fenayım adetim başladıktan 2 gün içinde geçerdi ama sanki aksi bi şekilde inadına şiştiler ve çok acıyorlar afedersinz ama eşim dahi ellediğinde kızıyorum
caydin evet hani bizdik bat arkadaşlarınnn
caydin evet hani bizdik bat arkadaşlarınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?