eşim çok istiyor isyan 1 yılı geçtik diyor artık bir bebeğimiz olmalı diyor
şimdi ne yapmam lazım canım bi önerin var mı
kıs vakit de geçmio sıkıldımayy geçen nette ne gördüm.... idrrına çamasır suyu döktyomussun eğer köpürürse hamileymişssn köpürmezse değilmişssn öle yasıo kalktım yatım döktüm çamasır suyunu kabardı anasını satıyım .. ben kısın denemştim kabrmadıydı
wuuuhuuuu köpürdü demekkk...ben de cinsiyetle ilgili bişey duymuştum arpa ve buğday ekip ilk su niyetine çişini mi döküyomuşun ne önce önce arpa olursa kızın mı oğlun mu oluymuş...bilmiyorum karmaşık bişey....
.
nasıl ya idrarı bir kabamı yaptın yoksa klozete mi döktün çamaşır suyunu..
daha neler öğrenecez
sen yarın hamiş çıkarsan ben de o yöntemi deneyeceğim
ayyyyyyy canım çok güldüm bunaaa yaaa. ne deli kızsın heeebuschy cim desene önce babalar tanısıo bebekleeeeeeeeeeeeeeeeeabbowwwwwww şıkkıdı şıkkıdı şıkkıdı
dün akşam çalılşma olmadı...moralim alt üstttt
geldimmm çekilinnn
hea bende biliyodum onu hamile kadınlara işettiriyolarmışbilmiyorum bende tam
daha neler öğrenecez
çok net yazmışsın canım bende aynen yazdığın gibi yapıcam çünkü artık sıkıldım şu kist yüzündencanım sana şöyle söyleyeyim benim ksiti doktor adet gecikmesinde gördü söktürücü ile adet görünce adetin 3.günü gel bakıcam dedi eğer duruyorsa doğum kontrol hapı vericem dedi zaten adetle atılansa gitmiş olacaktır dedi.adetin 3.günü gittim ki duruyor 4 cm olarak.doğum kontrol hapını içtim 21 tane bitti 7 gün içinde adet oldum tekrar 3.günü gittim doktor baktı er,miş gözün aydın dedi.
yani adet tarihin yakınsa adetin 3.günü doktora git direk kistim vardı erimiş mi diye baktırmak istiyorum de bakılsın adetin 3.günü erimemiş duruyorsa o ilaçla erir çünkü ancak.yani doktora gidip dediklerini yap canım mutlaka gelişemlerden beni de haberdar edersen ben de sana yardımcı olamya çalışırım tekrar
ne pislik yaaa biri hamile kalsa da oraya buraya işetip saçma salak şeyler uydursak diye uğraşmışlar ne manyak atalarımız varmış
daha neler öğrenecez
çok net yazmışsın canım bende aynen yazdığın gibi yapıcam çünkü artık sıkıldım şu kist yüzünden
bi kaba yapıosun canım... kışın 1 kere daha denemiştim kabarmamıştı dibe çökmüştü.. dün gece yaptım foş foş köpürdüyarın bakalım sevnçten mi sinrden m,i köpürcem belli olcak
ayyyyyyy canım çok güldüm bunaaa yaaa. ne deli kızsın heee
ben de deneyeyim mibenimki de köpürürse kesin hamilesin ama marka önemli mi ki acaba çamaşır suyunda:44::44: bozuk çıkabilir bizim çamaşır suyu bimden aldıydı annem geçen gün
bebiş yapacaz diye biz kendimizi harap ediyoz ama kocişlerin de işine geliyo
ayyyyyyy canım çok güldüm bunaaa yaaa. ne deli kızsın heee
hoşgeldin bebişiiiim . bugün sıkı çalışır telafi edersin canım
bunu bende denemek istiyorummm :))) ne zaman yapınca sonuç gösteriyooo :) yumurtlama gününden itibaren düşünürsek:)))
ben de deneyeyim mibenimki de köpürürse kesin hamilesin ama marka önemli mi ki acaba çamaşır suyunda:44::44: bozuk çıkabilir bizim çamaşır suyu bimden aldıydı annem geçen gün
domestos lazımmış
<aten adetlerden belli kistin hala olduğu canımcanım sevindim bir an evvel kurtul kistten rahat olsun kafan uamrım yoktur kistin artık ama duruyor olabilir çünkü adet gecikemelerin de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?