Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşim çok istiyor isyan 1 yılı geçtik diyor artık bir bebeğimiz olmalı diyor

şimdi ne yapmam lazım canım bi önerin var mı

canım sana şöyle söyleyeyim benim ksiti doktor adet gecikmesinde gördü söktürücü ile adet görünce adetin 3.günü gel bakıcam dedi eğer duruyorsa doğum kontrol hapı vericem dedi zaten adetle atılansa gitmiş olacaktır dedi.adetin 3.günü gittim ki duruyor 4 cm olarak.doğum kontrol hapını içtim 21 tane bitti 7 gün içinde adet oldum tekrar 3.günü gittim doktor baktı er,miş gözün aydın dedi.

yani adet tarihin yakınsa adetin 3.günü doktora git direk kistim vardı erimiş mi diye baktırmak istiyorum de bakılsın adetin 3.günü erimemiş duruyorsa o ilaçla erir çünkü ancak.yani doktora gidip dediklerini yap canım mutlaka gelişemlerden beni de haberdar edersen ben de sana yardımcı olamya çalışırım tekrar

nasıl ya idrarı bir kabamı yaptın yoksa klozete mi döktün çamaşır suyunu..
daha neler öğrenecez
sen yarın hamiş çıkarsan ben de o yöntemi deneyeceğim

hea bende biliyodum onu hamile kadınlara işettiriyolarmış bilmiyorum bende tam

ben de bir ara bir yerde okumuştum iğneyi idrara batırıyorsun rengi mi değişiyorsa hamileydin paslı renk olursa mı kafamı toparlayamadım ki tam anlatayım ama nette vardır yine bizim kk da okumuştum

buschy cim desene önce babalar tanısıo bebekleeeeeeeeeeeeeeeee abbowwwwwww şıkkıdı şıkkıdı şıkkıdı
ayyyyyyy canım çok güldüm bunaaa yaaa. ne deli kızsın heee
dün akşam çalılşma olmadı...moralim alt üstttt

geldimmm çekilinnn

hoşgeldin bebişiiiim . bugün sıkı çalışır telafi edersin canım

nasıl ya idrarı bir kabamı yaptın yoksa klozete mi döktün çamaşır suyunu..
daha neler öğrenecez
sen yarın hamiş çıkarsan ben de o yöntemi deneyeceğim

bi kaba yapıosun canım... kışın 1 kere daha denemiştim kabarmamıştı dibe çökmüştü.. dün gece yaptım foş foş köpürdü yarın bakalım sevnçten mi sinrden m,i köpürcem belli olcak

çok net yazmışsın canım bende aynen yazdığın gibi yapıcam çünkü artık sıkıldım şu kist yüzünden

ne pislik yaaa biri hamile kalsa da oraya buraya işetip saçma salak şeyler uydursak diye uğraşmışlar ne manyak atalarımız varmış

bide o arpa bugdayı yiyolar haklısın bebeğim saçmalık p,islik bişey

ben de deneyeyim mi benimki de köpürürse kesin hamilesin ama marka önemli mi ki acaba çamaşır suyunda:44::44: bozuk çıkabilir bizim çamaşır suyu bimden aldıydı annem geçen gün

bunu bende denemek istiyorummm :))) ne zaman yapınca sonuç gösteriyooo :) yumurtlama gününden itibaren düşünürsek:)))

canım böyle bi kriter olduğunu sanmıyorum...eskiden yumurtlama günü mü biliniyomuş...gecikince hemen yapıyolardır o zaman çıkıyodur bence

ben de deneyeyim mi benimki de köpürürse kesin hamilesin ama marka önemli mi ki acaba çamaşır suyunda:44::44: bozuk çıkabilir bizim çamaşır suyu bimden aldıydı annem geçen gün

benimkide bim den alınma kuzum ay bak kalk çişin varsa yap benim için hem aynı yerin malıymıs bekliyoruuuuuuuuuuuuuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…