Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnn hanımlarrrr

radyolog kesildimi sende gelen akıntı...inş yerleşme kanaması falandırda gelmez...

meracım üzülme...Rabbim en hayırlısını bilendirrr:26::26:

aman da ne güzel düşünürmüş arkadaşınııı çok sağol canım ben ne olur ne olmaz duşa girerim sık sık derece yok evde ölçebileceğim...
ay o kadar şey yazdımmm günaydınnn demedimmmmm günaydınnnnnnnnnnnn tatlıı kızlaaarrrr

günaydın canım bal da iyi fikir annem karabiberle balı karıştırır yedirirdi onu da deneyebilirim bi kaşık...sıcak olarak da nane limon düşünmüştüm...ama öncesinde iki lokma bişey atıştırıp sağlık ocağına gitmem lazım...malum memişlerin sağ sol davası :92::92::92:

elinin dış kısmıyla arada kontrol et kendini. birde evde kimse yokmuuuu? varsa ona kontrol ettir ateşini eliyle baksın. düşünürüm tabisi. sen bu güne bu gün yeğenımın annesisin kendine dikkat et canım

yok canım evde kimse yalnızım ben hep..siz varsınız siz bakıverin ordan kaç duruyo valla psikolojim bozuldu gözlerim yanmaya başladı :2: ama alnım yanaklarım buzzz....

moralım bozuk 4 gunluk gecıkmeye sevındım testte yapmadım ama biliyodum psikolojık gecıktıgını ve 4 gun sonra regl oldum ,:2::2::2::2::2::2:

kızlar sonucum 1.2 çıkmış bu nasıl olur yha nasıl olrda ben adet olamam suan çok kötüyüm bütün hayallerim uçtu yok oldu

bende adet olanlar kervanına katıldım kızlarr

günaydınlaaar hanımlaar.
hakkınızda hayırlısı bayanlar. üzülmek yok pes etmek yok. ağıt yakmak hiç yok
daha birsürüüüüüü gün var bol bol vaktimiz var çocuk yapmak için inşallah. biz hayırlı bi zamanda gelmesi için dua edelim sadece

olağandır belki canım bunlar yavaş yavaştan bebiş için süt doluyodur

olağandır belki canım bunlar yavaş yavaştan bebiş için süt doluyodur
eşim de öyle diyo...aman benim bebişimin mamaları mı gelcekmiş diyo manyak ama ben gene de sağlık ocağına gitmeden rahat edemicem...zaten idrarımda orta yoğunlukta bakteri çıkmıştı ya geçen gün kültür için örnek bırakmıştım hastaneye...o gün iltihap zaten vardır ama bikaç gündür ekstra özen gösteriyorum normal sıradan bi tahlil isticem bakalım sonucu hastane kontrolüne giderken götürürüm..fikir olur doktoruma da antibiyotik vermez inşallah..verse de kullanmam zaten..ben verdiği parolu açmadım daha ağrıdan ağlasam bile antibiyotiği kimse kullandıramaz bana
bence şuan onları okuyo. çişli bölümü yeni geçmiştir
az önce yazılanları beğenmişti çünküü

sabah sabah midesi kalkcak kıyamam

ayyy kızlr bu arada dün akşam kasık ağrılarım arttı. karnım öyle bi şişti ki patlıycam zannettim. ve öyle bi gaz doldu ki içim. afedersiniz sabaha kadar gaz problemiyle uğraştım. ilk kez bu kadar oldu yaaa:18::18::18:

sabahtan beri okumaktan gözlerim ağrıdı
çiş okumaktan çişim kaçtı
bi gün boş bırakmaya gelmiyor hemen kaynatmışsınız kazanı
yahu o çamaşır suyunu bazıları kocalarına da yaptırmış onlarınki de köpürmüş çünkü ikisinde de asit var..
haliyle idrardaki asit oranı çamaşır suyuysa birleşince köpürüyor..
niye uzattınız bu kadar olayı beni hiç mi düşünmediniz..
bu kız nasıl okuyacak bu kadar sayfayı diye..
şimdi hepinizin yanağını ısırıp koparsam haksız mıyım

ısır ısır ısır ısır ısır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…