Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet hatırlıyorum kuzucum bak rüyanın yorumu ortada işte

rüyada kendi bebeğini emzirmek bebeğinin iyi mevkilere geleceğinin habercisidir diyodu ama bana bildiğin gelecek malum olmuş...ama beşiz ne alaka...ikinciyi yapayım derken 4üz mü tutcak ne 3 oğlan iki kız mıydı iki oğlan üç kız mıydı neydi rüyada...

valla kuzucum burdakiler yetişemiyor ki sen yetişesin:13::13::13:
ben bu ay kalıcam nasipse

Hadi insallah bu ikinci denemem en gec 3 ye bende kalirim Allahin izniyle insallah ama bu doktorlar moralmen cokertio beni sapssaglam kizdim kafalarina gore bisi uyduruolar kiclarindan

amin tatlımmm. çok zor hemde. evimi barkımı taşıycam gitcem bilmediğim yerlere eğer atanırsam tabi.
sende bu ay gaz problemi olmuşmuydu canım

canım ben adet olmadan 4-5 ün önce olur gaz problemim :26:

kızlar ya dün düğünde yengemin annesi beni ablamla karıştırıp tebrik etti.. hamileymişsin diyerekten

Son düzenleme:
cuma günü değişiyo benim döngüm yarın 7. haftaya gircez onu demek istemiştim. :26:

işi bırakmayı düşünmüyorum hiç ama sanırım onlar beni bırakacaklar

kendileri bilir sen de çıkar çıkar bana gelirsin ben de çıkar çıkar sana gelirim iyi bile olur bizim için hıh onlar kaybeder

kızlar ya dün düğünde yengemin annesi beni ablamla karıştırıp tebrik etti.. hamileymişsin diyerekten

sen de "ne hamile miymişim sen nerden biliyosun benim niye haberim yok" deyip çıldırsaydın yazık kadın şok olurdu

evet malum olmuş tatlım.. olur mu olur sende bu gayret varken doğurur doğurmaz ikinciye çalışırsın
Hadi insallah bu ikinci denemem en gec 3 ye bende kalirim Allahin izniyle insallah ama bu doktorlar moralmen cokertio beni sapssaglam kizdim kafalarina gore bisi uyduruolar kiclarindan

inşallah tatlım valla hiç öyle söyleyenlere kulak asma..
benim komşuya dr çocuğun olmaz demiş 2 çocuğu var üstüne bide hamile yani düşün artık..
rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldurur inşallah sen merak etme

hamilemiyim hiç haberim yok deseydin neyse canım inşallah önümüzdeki ay...

Bu arada eşimin kuzeni beni rüyasında görmüş ve hamileymişiiiimmm Hiç test yapmana gerek yok ben kimi gördüysem o hamiledir diyo... Çok ilginç çünkü öyle bir planımız olduğundan bile haberi yoookkkk

sen de "ne hamile miymişim sen nerden biliyosun benim niye haberim yok" deyip çıldırsaydın yazık kadın şok olurdu

vuuuuuuuuuuuu
Allah söyletmiştir canım belkideeee

Insallah yakin zmnda gercekten ederler karistirmadan cnm :)

benim cevap aynen şu şekildi '' kim ben mi hamileyim'' kadında utandı yazık yaa..
valla allah mı söyletti bilemeyeceğim artık..
inşallah karıştırmadan söylerler..
ama ben inat ettim söylemeyeceğim hamileliğimi çatlasınlar meraktan:13::13:

evet bu ay işi sıkı tutacağım
ayy hadi inşallahhhhh inşallahhhh

evet canım bende de öyle olur normalde ama bu ay çok erken başladı hemde aşırı bi şekilde :18::18:

alla alaaa:26: ya üşüttün ayakların filan soğuk aldıysa gaz problemi olur fakat bebiş varsa onu bilemem ay hadi inşallaaah

Oyle valla doktora gittine gidecene pisman ediolar...Rabbim ol derse olur bisuru sorun cikartiolar..aha bugub yumurtlamama bakacakti kadin sorun varmi die hanfendi izinliymis bi adet gecikmesi yuzunden gittim
Neler cikardi neler adeti duzenlemek icin sadece bi hap verecekti cocugum olmuo muamelesi gordum moralimi mahvetti nerden duzensizlesti su adetim ya bi sene once ne kadar iyiydi hersey

kızlar benim gözlerim yok olmuşşş dün azcık ağladım şişmişler hemen... zaten gözlerim küçük ve çekikler tanrım önümü göremiyorummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…