evet hatırlıyorum kuzucum bak rüyanın yorumu ortada işte
valla kuzucum burdakiler yetişemiyor ki sen yetişesin:13::13::13:
ben bu ay kalıcam nasipse
amin tatlımmm. çok zor hemde. evimi barkımı taşıycam gitcem bilmediğim yerlere eğer atanırsam tabi.
sende bu ay gaz problemi olmuşmuydu canım
cuma günü değişiyo benim döngüm yarın 7. haftaya gircez onu demek istemiştim. :26:
işi bırakmayı düşünmüyorum hiç ama sanırım onlar beni bırakacaklar
canım ben adet olmadan 4-5 ün önce olur gaz problemim :26:
kızlar ya dün düğünde yengemin annesi beni ablamla karıştırıp tebrik etti.. hamileymişsin diyerekten
kızlar ya dün düğünde yengemin annesi beni ablamla karıştırıp tebrik etti.. hamileymişsin diyerekten
evet malum olmuş tatlım.. olur mu olur sende bu gayret varken doğurur doğurmaz ikinciye çalışırsınrüyada kendi bebeğini emzirmek bebeğinin iyi mevkilere geleceğinin habercisidir diyodu ama bana bildiğin gelecek malum olmuş...ama beşiz ne alaka...ikinciyi yapayım derken 4üz mü tutcak ne3 oğlan iki kız mıydı iki oğlan üç kız mıydı neydi rüyada...
Hadi insallah bu ikinci denemem en gec 3 ye bende kalirim Allahin izniyle insallah ama bu doktorlar moralmen cokertio beni sapssaglam kizdim kafalarina gore bisi uyduruolar kiclarindan
sen de "ne hamile miymişim sen nerden biliyosun benim niye haberim yok" deyip çıldırsaydın yazık kadın şok olurdu
vuuuuuuuuuuuu
Allah söyletmiştir canım belkideeee
Insallah yakin zmnda gercekten ederler karistirmadan cnm :)
hamilemiyim hiç haberim yok deseydin neyse canım inşallah önümüzdeki ay...
Bu arada eşimin kuzeni beni rüyasında görmüş ve hamileymişiiiimmmHiç test yapmana gerek yok ben kimi gördüysem o hamiledir diyo... Çok ilginç çünkü öyle bir planımız olduğundan bile haberi yoookkkk
içim bulanıyooo:26::26:
kendileri bilir sen de çıkar çıkar bana gelirsin ben de çıkar çıkar sana gelirimiyi bile olur bizim için hıh onlar kaybeder
evet canım bende de öyle olur normalde ama bu ay çok erken başladı hemde aşırı bi şekilde :18::18:
evet malum olmuş tatlım.. olur mu olur sende bu gayret varken doğurur doğurmaz ikinciye çalışırsın
inşallah tatlım valla hiç öyle söyleyenlere kulak asma..
benim komşuya dr çocuğun olmaz demiş 2 çocuğu var üstüne bide hamile yani düşün artık..
rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldurur inşallah sen merak etme
alla alaaa:26: ya üşüttün ayakların filan soğuk aldıysa gaz problemi olur fakat bebiş varsa onu bilememay hadi inşallaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?