ooo sen bizim şeref konuğu olcanım. çetenin ele başııı
hayırlısı olsun canım. hep iyi düşün. hemen olsun diye strese sokma kendini. benim tayin de doğuya çıkabilir bakalım.
Bakiyim ateşin varmı seninn.. hummmm 37.3 derece.. bak dikkat et kendine yavaştan cıkıyor ateşinnyok canım evde kimse yalnızım ben hep..siz varsınız siz bakıverin ordan kaç duruyovalla psikolojim bozuldu gözlerim yanmaya başladı :2: ama alnım yanaklarım buzzz....
günaydın tatlım ne zamandır yoksun sen tabii.. evet yeni hamişlerimiz var bu ayherkese günaydın ne var ne yok görüşmeyelivar mı gelişmeler hamileler
ooo sen bizim şeref konuğu olcanım. çetenin ele başııı
:
öyle canım Allahın bileceği iş bu ben kendimi parçalasamda payda etmez... sen ne iş yapıyosun canımmm
yok kontrol etmezdim..ben fark etmedim zaten
Bakiyim ateşin varmı seninn.. hummmm 37.3 derece.. bak dikkat et kendine yavaştan cıkıyor ateşinn
veteriner hekim canım
sen çalışıyomuydun :26:
yok bebeğim çalışmıyorum.... hakkında hayırlısı olsun canım benim tain zor iş... hakkında hayırlısı olsun
37,5 in üstü olursa ateşi var anlamına gelir.. gebişlerde bu değer değişiyor mu bilemiyorummmm:44:ahahaaa biraz düşük değil mi hamile birine göre :44: neyse üşüttüm ya ondan böyle çıkmıştır..sağol canım öğleden sonra da ölçeriz
tatlım sen günde bi kere kontrol et.. öyle karar ver..
haa bi de kaşlar ve göğüslerin eşleri hiç bi zaman birbirinin aynısı olmaz bunu unutma
Günaydın Kızancıklarr herkes iyi bakıyorum Allah bozmasın Bizde iyiyiz bugun çalışmaya geldikhiç çalışasımız yok evde yatmak daha güzel !
Bu arada 7 haftalık olduk
günaydın tatlım ne zamandır yoksun sen tabii.. evet yeni hamişlerimiz var bu ay
günaydın bebeğim hoşgeldin
aa ne güzel ya bi günde 7 aylık olduk dersin
kocaman göbişli olarak
ya 3-4 gündür kontrol etmiyodu...öncesinde olsa fark ederdik.o kadar kısa zamanda bu kadar büyük fark...ne bileyim..eşim de gelişir zamanla diğeri de diyo...basbelasına sordum onda daha olmamış bizden iki buçuk hafta büyük onun bebeği :44: e herkeste de aynı olmaz tamam ama ne bileyim işte
Günaydın Kızancıklarr herkes iyi bakıyorum Allah bozmasın Bizde iyiyiz bugun çalışmaya geldikhiç çalışasımız yok evde yatmak daha güzel !
Bu arada 7 haftalık olduk
valla kuzucum burdakiler yetişemiyor ki sen yetişesin:13::13::13:Arada bakiodum hiziniza yetisemedimden cikiodum ohhh mslh biz ne zmn hamile kalaacaksak Allahin izniyle
inş kuzum inşş ben yedi aylıkken sende bizimki daha 6 aylık dersin inş.
bebeğim hiç kafana takma ya yengemlerde de öyleydi..
bi göğüsleri daha çook sütlü oluyodu.. seninkide öyle olacak galiba..
bool boool süt ğretimi yapacak o değişik olan göğsün
hani hamile kaldığımı daha öğrenmemişken mi yeni öğrendiğimde mi ne 5iz bebeklerim olduğunu görmüştüm hatırlıyo musun???onlardan erkek olanlardan birini vermişlerdi kucağımasol göğsümle emzirmeye çalışmıştım süt de gelmedi bebek de istemedi sonra bu şimdi şiş olan göğsümün olduğu tarafa almıştım bebeği nasıl yapıştı nasıl süt fışkırıyodu anlatamam...ben biliyodum sağımda bi haller olduğunu...bak çıktı iştee
yok canım daha devretmemiş zaten bitirdiğin haftayı söylersin bebeğim dolu dolu 6 haftalıksınız şuan...biz de takip ediyoruz herhalde gelinimizi tecrübelerimizle demi ama hoşgeldin bu arada...ee ne zaman ayrılcan işten ??ikinci trimester çok rahat geçiyo canım bırakırsan pişman olabilirsin sonraki aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?