yaaa ne güzel bi çoğunuz İstanbul'dasınız görüşebilirsiniz beeeen yalnızım buradaaaaaaaaa
esenyurt dışında olur inşallah ve metrobüse yakın olsun ki ben de işe giricem eşim de zeytinburnuna gidip gelicek rahat ulaşım olsun bari.sen hangi semttesin karşıda
sen nerdesin ki canım biz çatlakbebekimle bursadayız
sen nerdesin ki canım biz çatlakbebekimle bursadayız
16 hafta mı neee!!!ayyy doktora gitmiş mitdin canım sen cinsiyet için:26:
Kesinlikle B.düzü tarafını iste canım aynı mesafe metrobüse nasılsa.... ama semt farkı o kadar çok kiiii
Anneannemler bursa altıparkmakta
16 hafta mı neee!!!ayyy doktora gitmiş mitdin canım sen cinsiyet için:26:
canım siteler pahalı olduğu için b.düzü nün neresine bakıcaz peki site olmadan tavsiyen var mı
benim memleketlimde yok şekeirmmm...bizde senle kardeş olalımmmben Gaziantep'teyim şekerim bir kişi bulsam bari
Hepsi site ama C mahallesinde 2+1 evler var (yine blok blok) ne kadara kadar düşünüyorsun?
heeeyyy çok merkez....ben nilüfer görükledeyim...Kesinlikle B.düzü tarafını iste canım aynı mesafe metrobüse nasılsa.... ama semt farkı o kadar çok kiiii
Anneannemler bursa altıparkmakta
habersiz bırakma bizi sakııınnnnCanim ayin 9unda randevu var insallah o zaman gittimde soyler ! Meraklaniyoruz bizde hehe
Seninki belli mi canim
benim memleketlimde yok şekeirmmm...bizde senle kardeş olalımmm
k.pedere kalsa 100-110 sıfır ev alıcakmış esenyurttan ama ben bahçelievelrde büyüdüm nasıl alışırım oaralara bilmiyorum ama bence 125 e kadar alınabilir
ayy bakalım benimki nasıl konuşcak anlaşcak seninkiyle şimdiye kadar hep tanıştırdığım arkadaşlar çeneliydi öyl öyle benimki de açıldı sessiz çekingen birine karşı nasıl olucak acaba...:26:aylığı alınca ilk işimiz size gelmek olucak...(şimdi benzin parası zor çıkıyo da işe git gel anca):26:
yine bir bakta ortamı pek güzel değil oraların2+1 lerden bulabilirsin dediğim gibi metrobüste geldi ya fiyatlar fırladı gitti 
tmmdır anlaştık bende merak ediyom
mrb mrb
heeeyyy çok merkez....ben nilüfer görükledeyim...
habersiz bırakma bizi sakııınnnn
benim belli değil ama free ßhcg 18 ve nub'a göre falan erkek gibi duruyo kız çıkması büyük sürpriz olurr...
internet gitti burda yaaa.sanki allahın dağındayım he. kızlar ben hastaneye gidiyorum. dua edin bana bişey çıkmasın :18::18:
zaten 2+1 istiyorum ben 90 m2 olsa yeter bize o bloklar da mı bizim limitin çok üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?