Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esenyurt dışında olur inşallah ve metrobüse yakın olsun ki ben de işe giricem eşim de zeytinburnuna gidip gelicek rahat ulaşım olsun bari.sen hangi semttesin karşıda

Kesinlikle B.düzü tarafını iste canım aynı mesafe metrobüse nasılsa.... ama semt farkı o kadar çok kiiii

sen nerdesin ki canım biz çatlakbebekimle bursadayız

Anneannemler bursa altıparkmakta

Hepsi site ama C mahallesinde 2+1 evler var (yine blok blok) ne kadara kadar düşünüyorsun?

k.pedere kalsa 100-110 sıfır ev alıcakmış esenyurttan ama ben bahçelievelrde büyüdüm nasıl alışırım oaralara bilmiyorum ama bence 125 e kadar alınabilir

Kesinlikle B.düzü tarafını iste canım aynı mesafe metrobüse nasılsa.... ama semt farkı o kadar çok kiiii

Anneannemler bursa altıparkmakta
heeeyyy çok merkez....ben nilüfer görükledeyim...
Canim ayin 9unda randevu var insallah o zaman gittimde soyler ! Meraklaniyoruz bizde hehe
habersiz bırakma bizi sakııınnnn
Seninki belli mi canim

benim belli değil ama free ßhcg 18 ve nub'a göre falan erkek gibi duruyo kız çıkması büyük sürpriz olurr...

k.pedere kalsa 100-110 sıfır ev alıcakmış esenyurttan ama ben bahçelievelrde büyüdüm nasıl alışırım oaralara bilmiyorum ama bence 125 e kadar alınabilir

yine bir bakta ortamı pek güzel değil oraların 2+1 lerden bulabilirsin dediğim gibi metrobüste geldi ya fiyatlar fırladı gitti

tmmdır anlaştık bende merak ediyom

mrb mrb

internet gitti burda yaaa.sanki allahın dağındayım he. kızlar ben hastaneye gidiyorum. dua edin bana bişey çıkmasın :18::18:

Yok yok soylerim :)) vallah bizim burda biraz gec soyluyorlar emin olmak icin ama saglikli olsunda onemli olan o allah gonlune gore versin canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…