Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet öle oluo aşık olunca tam oluyo dış dünyayla iletişimi kesilio benim eşimin facesinde bi tane bile kız arkadaşı yoktur örnegin
Kızlarla sohbeti bile olmaz hayatına biri girdigi anda tamamen kopuyo dış dunyadan

ama şölede bişe var fazla evcil evden dışarı hiç çıkmıo çok kavgasını yapıyoruz
sosyal değil kalabalığı sevmiyor
utangac yeni birileriyle tanışmak ona göre değil çekiniyor
Çok kıskanç vs vs vs olumsuz yönü çok ama aldatma konusunda %1000 güvenilebilecek bi erkek yengeçler gözleri asla dışarı bakmaz

aaa ne güzel. Hadi bakalım hayırlısıyla alırsınız inşallah evinizi babama geldiğimde uğrarım sanada :)) Sende bir metrobüsle atla bana geldi :))

yeni insanlarla tanışmaya bayılır benimki de,utangaçlık yok da her ortamda her zaman konuşmaz bazen de tutulur konuşamaz...evcimenlik benimkinde de var ama seninki kadar aşırı değil...beni bırakıp gitmesin de nereye götürürsen uyar gider arkadaşlarının peşinden...ama beni götüremeyeceği ortamlara kendi de girmez...ben mesela hayatımda hep "ben" merkezciyim...o da ben merkezci olunca ikimiz de beni seviyoz

Ben istanbul Anadolu yakasındayım bana yakın olan var mı ? :)

canım afiyet olsun ben iş yoğunluğundan takip edemiyorum çok bebişin mi geliyor yoksaaaaaa ??? :))

Umut dünyası işte

şüphelerimiz yüksek diyelim

aaaammiinnnn inşallaaaahhhh

ben de İstanbul Avrupa yakası

avrupa yakasında nerdesin canım. Benim iş yeri Zincirlikuyuda, babamda beylikdüzünde yani bir ayağım avrup yakasında :)

Durun fransız kaldım....

Ben istabul avrupa yakasındayım... Beylikdüzüüüü alevesenle komşu olucaz yakında inşalllaaahhhhh

Osmanda bu konuda çok iyi bak biyere gidilecekse bensiz gidilecekse gitmez yada sormadan asla gitmez arkadaşlarıyla çok sık gezmez ben yanlız kalacaksam çıkmaz bi yere ama birliktede gitmez hadi şuraya gidelim dediginde hadi diyen bi tip değildir ikna etmek için çaba sarfetmek gerekir herkesin yapısı farklı işte

sen onu benimkiyle tanıştır ne zaman çıkmak istersen bana msj atarsın gizli gizli ben de eşime derim dünür çıkmak istiyo hadi sen ikna edersin dünürlerle bi merinospark yapalım derimbisiklet sefası yaparızz

aaa ne güzel. Hadi bakalım hayırlısıyla alırsınız inşallah evinizi babama geldiğimde uğrarım sanada :)) Sende bir metrobüsle atla bana geldi :))

inşallah canım ya bizim k.peder bizi oyalıyor boş umut gibi geliyor ama inşallah olur da artık 8200 kiradan kurtuluruz borç ödersek en azından evimize,sen b.düzünün neresine geliyorsun

caydin de orda

B.düzü migros u biliyor musun? o taraftayım biraz daha aşağıda sen nereye geliyorusun....

Bilmezmiyim hiç ben büyükçekmece doğdum büyüdüm. Beylikdüzünde de çok çevre var. Babam büyükşehir durağı var ya hani karşısında medicana hastanesi var. Tam onun karşısında oturuyor.
ayy çok özlüyorum oraları. Hele de büyükçekmeceyi bütün çocukluğu büyükçekmece sahilinde geçti şimdi ayda bir geliyorum

inşallah canım ya bizim k.peder bizi oyalıyor boş umut gibi geliyor ama inşallah olur da artık 8200 kiradan kurtuluruz borç ödersek en azından evimize,sen b.düzünün neresine geliyorsun

caydin de orda

İnşallah canım ya İstanbulda ev almakta hiç kolay değilki , inşallah oyalamaz alır
babam büyükşehir durağına yakın medicana hastanesinin karşısında caydın'a yakın bir durak :)

Ay valla süper olurda tanıştırmakda eziyet bana bi arkadaşım var yakın arkadaşım aynı zmanda akrabam onun eşiyle bile hala şöle yanlız oturup konuşamadılar adam üşengec ve çekingen yaww

bende çok seviyorum b.çekmece sahili sanki tatil yerinde gibi hissediyorum deniz havası oohh misss

Benimde annemler büyükşehir B mahallesindeler bende pazar pazarının tam karşısındayım... Çok güzel yeşil alanlarımızla insanlarımızla valla ben 25 yıl bakırköyde oturdum sonra annemler taşındı b.düzüne geldim ve kısmet orda evlendim Şimdi hiç bakırköyü aramıyorum

Ay valla süper olurda tanıştırmakda eziyet bana bi arkadaşım var yakın arkadaşım aynı zmanda akrabam onun eşiyle bile hala şöle yanlız oturup konuşamadılar adam üşengec ve çekingen yaww

ayy bakalım benimki nasıl konuşcak anlaşcak seninkiyle şimdiye kadar hep tanıştırdığım arkadaşlar çeneliydi öyl öyle benimki de açıldı sessiz çekingen birine karşı nasıl olucak acaba...:26:aylığı alınca ilk işimiz size gelmek olucak...(şimdi benzin parası zor çıkıyo da işe git gel anca):26:

İnşallah canım ya İstanbulda ev almakta hiç kolay değilki , inşallah oyalamaz alır
babam büyükşehir durağına yakın medicana hastanesinin karşısında caydın'a yakın bir durak :)

esenyurt dışında olur inşallah ve metrobüse yakın olsun ki ben de işe giricem eşim de zeytinburnuna gidip gelicek rahat ulaşım olsun bari.sen hangi semttesin karşıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…