Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

silik çıktıysa idrarda bugün çıkar kan testinde daha kesin sonuç alırsın hayrlısı olsun canım

bence yaptır canım günü geçmeden silikte olsa çıkmış bence hamilesin ama kan tahlili kesinlik kazandırır

günaydın kıazlaaarr...ayy ne uyumuşum beee...kocam gece mesaideydi ben de uyuyamadım hemen...ee neden bu kadar azız?

günaydın canım herkesde haftasonu mayışıklığı var sanırım kalkamadılar yataktan yada gezmelere gittiler

olabilir yazdım bekliyorum bekliyorum son yazılan benden...şaşırdım da normalde yazdığım şeyi koyar koymaz yenilerdim sayfayı mutlaka bi muhabbete devam ediliyo olurdu....

bende bu sabah kaç sayfa oldu acaba die düşünerek açtım pek de bişey yokmuş önceki günü okuyorum biyandan

bende bu sabah kaç sayfa oldu acaba die düşünerek açtım pek de bişey yokmuş önceki günü okuyorum biyandan

ben bugün 2000'i buluruz diyodum...hatta geç kalktığımdan eyvah demiştim kim bilir kaç sayfa okuyacağım...ama pek kimse yok pek muhabbet yok bizim topik bu hallere düşecek topik miydi

hoşgeldin canım ölee sessiz sessiz oturuyoruz çok usluyuz bugün

buschy'cim bebişin kalp atışlarını kaçıncı haftada duymuştun?

hoşgeldin canım ölee sessiz sessiz oturuyoruz çok usluyuz bugün

buschy'cim bebişin kalp atışlarını kaçıncı haftada duymuştun?

ben 7+2 diye gitmiştim yani 8. haftaya girdiğimde....ama bebeğin gelişmesi biraz yavaşmış o zaman doktor 6+3 bu dedi kesenin büyüklüğüne göre...o yüzden tam net duyamadım eğer bikaçgün bekleyip gitseymişim duyarmışım:26:sus pus olup odaklandım belli belirsiz bi saniyelik kadar pıtpıt duydum o kadar...özele gittiğim için de sık sık gidemiyorum malum...öyle yani...

okadarcık pıt pıt bile içini kıpırdatmıştır
benimde abimin eşi hamile 5 haftalıkmış ve dün doktora gitti kalp sesini duymuş şaşırmış doktorda çok erken maşallahı var yaramazın demiş ilk çocuğunda bukdr erken duymamıştı oyüzden sordum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…