aşırı olmasada bi bulantı iştahsızlık yorgunluk ağız kuruluğu göğüs ucunda karıncalanma
sabah ölesine yatım baktım yine negatif tekrar atmadan bakıyım dedim silikte olsabişeey var kan testini nezaman yaptırmalıyım acaba bugün yaptıram mı
kızlaaaaar doktor baktı yumurtalıkların gayet sağlıklı hiç bişeyin yok dedi. gebelik olabilir ağrın varsa dedi. kese yok henüz ama kan testi yaptır dediiii
aşırı olmasada bi bulantı iştahsızlık yorgunluk ağız kuruluğu göğüs ucunda karıncalanma
sabah ölesine yatım baktım yine negatif tekrar atmadan bakıyım dedim silikte olsabişeey var kan testini nezaman yaptırmalıyım acaba bugün yaptıram mı
kızlar günaydın bat 1 temmuz bu sabah 2.çizgiyi silikte olsa gördüm inşllah devamı gelir
kızlar günaydın bat 1 temmuz bu sabah 2.çizgiyi silikte olsa gördüm inşllah devamı gelir
günaydın kıazlaaarr...ayy ne uyumuşum beee...kocam gece mesaideydi ben de uyuyamadım hemen...ee neden bu kadar azız?
günaydın canım herkesde haftasonu mayışıklığı var sanırım kalkamadılar yataktan yada gezmelere gittiler
bende bu sabah kaç sayfa oldu acaba die düşünerek açtım pek de bişey yokmuş önceki günü okuyorum biyandan
slm nasılsınız kızlaaar
sessiz sakiniz valla :26: bugün nazar değdi topiğimizesen nasılsın bakalım
ıyı degılım cnm ağrım var bıraz
hoşgeldin canım ölee sessiz sessiz oturuyoruz çok usluyuz bugün
buschy'cim bebişin kalp atışlarını kaçıncı haftada duymuştun?
hayırdır nerem ağrıyo ??:26:
ben 7+2 diye gitmiştim yani 8. haftaya girdiğimde....ama bebeğin gelişmesi biraz yavaşmış o zaman doktor 6+3 bu dedi kesenin büyüklüğüne göre...o yüzden tam net duyamadım eğer bikaçgün bekleyip gitseymişim duyarmışım:26:sus pus olup odaklandım belli belirsiz bi saniyelik kadar pıtpıt duydum o kadar...özele gittiğim için de sık sık gidemiyorum malum...öyle yani...
Herkese slmmmm kızlar dün doktora gittik kalp atışlarını dinledik bebişimizinnnnn çok mutluyuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?