Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

doğru diyorsun canım evet bende o halde yavaş yavaş kullanmaya başliyayım , okadar geç annede olmak istemiyorum 27 yaşındayım zannedersem zamanıda gelmiş :) doktormu yazıyor ilacı yoksa kendim alabılıyormuyum eczaneden ?

Merhaba kızlarrr, Ya bir sorum olacak sizler hamiş kalmadan once folik asit kullandınızmı ? Birde ben ıkı aylık evliyim eşimde bende istiyoruz çocuk sahıbı oılmak sizce cokmu erken ?

Canim bende 2 aydir folidoce kullaniyorm doktor tavsiyesiyle ben 2 yillik evliyim istek varsa beklemenize gerek yok bence :)

valla canım bız bu gıdısle 7.ayda doğum yaparız gıbıme gelıyo benımde göbek fırladı zaten komık gorunuyorum

Merhaba kızlarrr, Ya bir sorum olacak sizler hamiş kalmadan once folik asit kullandınızmı ? Birde ben ıkı aylık evliyim eşimde bende istiyoruz çocuk sahıbı oılmak sizce cokmu erken ?

güzelim ben de şubatta evlendim 24 nisanda bir aylık hamile olduğumu öğrendim...erkenden yapmak çok güzel bence...25martta son adetimi gördüm ve adetim bittikten sonra folik asite başladım...hamile kaldıktan sonra bırakmak zorunda kaldım doktor tavsiyesiyle...kalp çarpıntısı yapmıştı bi süre sonra ama her bünye farklı tabii

Medicanayi
Biliorm ama vitali yeni duydum haftaya gidecegim test ve muayene icin ozaman bir deneyeyim tesekkurler bu arasa sen hamissin sanirim :))

yok canım ya 4 yıllık evliyim erteledim hep ama kistim olduğunu öğrendiğim an dedim artık istiyorum kist eridi şimdi bu ay 2.denemem 11 temmuz batım bakalım ne zaman olacak artık belki beraber gider geliriz hamişken doktora

canım batıbahat hakkında bilgin varmı. bide safa hastanesi.ben ikisinden birine gitmeyi düşünüyorum :26:

hiç jinekoloğa gittinmi canım. muayene oldunmu :26:

canım ya batıbahata bir abla vardı ben çalışırken o doğum yaptı orda ama hiç bilgim yok memnuniyet açısından safa ahstanalerinin de birinde bir komşumuz doğum yaptı ikizdi bebekleri epidural anestezi yapıyoruz demişler sezeryanda genel istedi yapmadılar kız fenalaşmıştı yaşı çok küçüktü 19 yaşınd aanne oldu ama hangi safaydı bilmiyorum canım ya ama o 3 yıl önce doğum yaptı neler değişmiştir sen en tarafta oturuyorsun

Ya kızlar bişi sorucam doktor bana folik asit vermedi :44::44::44:
Sadece elevit diye bi vitamin verdi bide progestan diye bi hap
folik asiti neden vermediki ben kendim alsam olurmuki sizce :44::44::44::44::44::44:

Canim bende 2 aydir folidoce kullaniyorm doktor tavsiyesiyle ben 2 yillik evliyim istek varsa beklemenize gerek yok bence :)

sen hamile kaldıktan sonra basşadın o halde, bende pazartesi bir doktora gideyim yazsın reçete ile alınıyor değilmi? yoksa kendim alabılırmıyım eczaneden ?

Ayyhhh cok guzel olur kuzum insallahh hamisizdir ben haftaya gidicem iste bakalim insallah gobisimiz doludur :)

folik asiti neden vermediki ben kendim alsam olurmuki sizce :44::44::44::44::44::44:

hayır canım olur mu hiç!!!!gebelik öncesi gittim ben doktora çocuk düşünüyorum diye gerekli vitamin açısından verdi...hamile kaldıktan sonra da zaten elevite çevirdi onu

canım ben başakşehirde oturuyorum. ama bağcılara çok sık gidip geliyoruz akrabalar burda çünkü

ben de 26 yaşındayım zamanı artık bana da doktor yazdı ama yazmasaydı da ben eczaneden alıcaktım ama gebelik öçncesi istersen git muayene ol smear testin yapılsın

bana da doktor folıdoce önerdi onu kullanıyorum :13:

bak bak bak
öyle bişey yapma. doktor gerek duysa verirdi zaten

hayır canım olur mu hiç!!!!gebelik öncesi gittim ben doktora çocuk düşünüyorum diye gerekli vitamin açısından verdi...hamile kaldıktan sonra da zaten elevite çevirdi onu

hamile kaldıkdan sonrada folik asit alanlar var benim başım kelmi ???? :44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…