Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allahalllah...hiç olmadı bende o bak..düz yattığım zaman kuyruk kemiğim ağrıyo ve ağırlaşıyo sanki sağa sola dönemiyorum popişimi kaldıramıyorum ben de

bendede bazen oluor bende kalkamıyorum donemıyorum Allah yardım etsın hepımıze

:26:biraz fazla erken değil mi o kadarlıkken anca kese görünür..bebeğin gelişimi ileriden gidiyodur yada vijinal ultrason mu karından mı??
bendede bazen oluor bende kalkamıyorum donemıyorum Allah yardım etsın hepımıze

ay amin ya ağladım en sonunda acıdan eşim de anlamamış oyun yapıyon sandım bi öyle dön ayyhh bi böyle dön ayyhh yapınca diyo...koştu yanıma kalçamı o kaldırdı vücudumun geri kalanını ben döndürdüm ve sola dönme operasyonumuz başarıyla bitti...

Son düzenleme:

bakalım nasıl gelıcek 9.ayımız

inşallah canım peki doktorun kim bizim semtten mi ben vital hospıtala gidiyorum genel kontrollerim falan orda oldu ,ondan önce muayenehaneye gidiyordum ama çok artmış burda devam ediyorum 1 yıldır
Ben medicalpark emine hanima giittm canm ilkkez ama muayene ucreti oldukca yuksek suan gebelegim yok ama batim 3 temmz bekliorm bakalm gebelik olustuysa guzel biyer. Bulmem gerek vital hospital nerde ?

Merhaba kızlarrr, Ya bir sorum olacak sizler hamiş kalmadan once folik asit kullandınızmı ? Birde ben ıkı aylık evliyim eşimde bende istiyoruz çocuk sahıbı oılmak sizce cokmu erken ?

Ben medicalpark emine hanima giittm canm ilkkez ama muayene ucreti oldukca yuksek suan gebelegim yok ama batim 3 temmz bekliorm bakalm gebelik olustuysa guzel biyer. Bulmem gerek vital hospital nerde ?

haznedarda geçen yaz açıldı medıcananın yan tarafında didem hanım doktorum denemeni tavsiye ederim 25 tl muayene şu an sgk lı

bu cok guzel haber...cnm nasıl muayene oldun......ultrasonla mı bakıyor? bende bu ay olmazsa gıtmeyı dusunuyorum doktora......
evet canım ultrasonla baktııı. hatta iki doktor vardı biri uzman diğeri prof.tu.

heeeeyyooooo....yaptır bakalım ne çıkcak!!!
ama daha 10 günüm vaaaar çıkmazsa üzülürüm

mendiller hazır halay çekmeyi bekliyoruz ozamannnnnnnn

10 gün sonra inşallah büyük bi halay organizasyonu olacak toplu hamiş haberleriyleeee

herkeslereeee güzel günleeeeer bu aradaaaa.
kan tahliline gitcem ama prolaktin ve tsh baktırmayı düşünüyorum kızlaar

Merhaba kızlarrr, Ya bir sorum olacak sizler hamiş kalmadan once folik asit kullandınızmı ? Birde ben ıkı aylık evliyim eşimde bende istiyoruz çocuk sahıbı oılmak sizce cokmu erken ?

canım ben 3 ay önceden başladım folik asit kullanabilirsin erken olup olmadığını en iyi sen bilirsin ben mesela 4 yıl bekledim am açok pişmanım maddi durumlar için bekledim ama hiçbir şey olmadı bebeğim olsaydı şimdi 3 yaşında olurdu.eğer evliliğinizin iyi gittiğinden eminsen bekleme derim

Son düzenleme:
haha kız kucaklarında gıderz dermısım bnde

yok anacım benim adam şimdiden kucaklamıyo beni...kendisi çok zayıf...ya aslında aynı kilodaydık da e tabi erkekler göstermez kilosunu bi de şimdi ben kilo alıyorum ya hamile kaldığımdan beri kucaklamıyo beni..kendime güvenemiyorum diyo manyak ya ben seni düşürürsem sen de bebeği düşürürsen nolcak diyo...ilk zamanlarımda sırtına atlardım bi şekilde ama şimdi göbeğim aramızda ezilmesin diye yapamıyorum

haznedarda geçen yaz açıldı medıcananın yan tarafında didem hanım doktorum denemeni tavsiye ederim 25 tl muayene şu an sgk lı
canım batıbahat hakkında bilgin varmı. bide safa hastanesi.ben ikisinden birine gitmeyi düşünüyorum :26:

hiç jinekoloğa gittinmi canım. muayene oldunmu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…