gerçekten sabırsızdım zaman geçmek bilmiyodu sanki silik çizgiyi görünce bi rahatlık geldi ama h.sonu beni görmeniz lazım bütün forum sitelerini neredeyse okudum ii şeylerde var kötülerde sonra pek ümide kapılmıyım dedim kendi kendimi telkin ediyorum .eşim çok ısrar etti kanda baktıralım diye ama erken diye negatif çıkmasından korktum
ayy canım ya kıyamam inşallah kanda da şöyle bool değerli bi sonuç çıkarda rahatlarsın...
sakın korkma... canım ya dayanamazsan bugün yaptır kan testini kendine eziyet etme boşu boşuna..
hamişmisin seeennnnnnnnnnn yoksaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmgünaydın canım hoşgeldinnn
nasılsınız bakalım kızçelerimmmmm
hamişmisin seeennnnnnnnnnn yoksaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm
yine sakarlığımın kurbanıyımmmben iyim Allah'a şükür sen nasılsın canım
işlerim bugün yoğun bu akşam yine idarar denicem sonrası artık işlerimi ayarlayıp izin almamı gerektircek.
nasipse kısmetse.. hadi hayırlısı ozaman. çok sevindimm canımmmmmmgalibaaa sanırsam heraldeee inşallah
yine sakarlığımın kurbanıyımmmdün evi temizlerken kendicimee dikkat etmedim dizim şuan şişti menisküsüm canım btanecik küsüm menisküsüm yırtılmamış olsa bari 2 sene önce aynı muhabbetten sağ diz menisküsüm yırtıldı ameliyat oldum şimdi eskisinden de sağlıklı. şimdide diğer dizi sakatladık iyimi.. 2 sene arayla yeniliyorum kendimi
nasipse kısmetse.. hadi hayırlısı ozaman. çok sevindimm canımmmmmm
canım zaten hastanede çalışıyorum ben ama kendi dr uma gidebilirsem ona gidicem.. bakalım inşallah skntı olmaz da... sardım sarmaladım hemen şuan da da iş yerindeyim inşallah doktorum bu gün yormaz benı. geçer canım yaa.. alıştım ben herseferinde biyerimi sakatlamaya.. bi kurşun döktürebilsem cok iyi olucak aslında ama bulamadım ki burda kimseyi.. teyzeme sürekli okuturum kendimi esneye esneye bi hal olurr :44: çok çabuk nazar değiyor bana yaa..ayy canım geçmiş olsun çok kötü çarptın heralde doktora gitmedin mi hemen bi doktora git canım ihmal etme daha öncede olmuş Allah korusun canım yaa
canım tebrikler bende cumartesi test yaptım aynı silik çizgiyi yakaladım ama henüz doktora gittim bugün bat geçmesini bekliyorum birkaç gün daha.
yine sakarlığımın kurbanıyımmmdün evi temizlerken kendicimee dikkat etmedim dizim şuan şişti menisküsüm canım btanecik küsüm menisküsüm yırtılmamış olsa bari 2 sene önce aynı muhabbetten sağ diz menisküsüm yırtıldı ameliyat oldum şimdi eskisinden de sağlıklı. şimdide diğer dizi sakatladık iyimi.. 2 sene arayla yeniliyorum kendimi
canım zaten hastanede çalışıyorum ben ama kendi dr uma gidebilirsem ona gidicem.. bakalım inşallah skntı olmaz da... sardım sarmaladım hemen şuan da da iş yerindeyim inşallah doktorum bu gün yormaz benı. geçer canım yaa.. alıştım ben herseferinde biyerimi sakatlamaya.. bi kurşun döktürebilsem cok iyi olucak aslında ama bulamadım ki burda kimseyi.. teyzeme sürekli okuturum kendimi esneye esneye bi hal olurr :44: çok çabuk nazar değiyor bana yaa..
akıllıdır benim yeğenimiyiyiz canımm yeğenin de iyidir inşallah yaramazlık yapmıyor uslu uslu duruyor içerdee teyzesii
:
günaydınnn şekerlerrrrr...
kızler bugün sabah mide bulantısı ile kalktım hemen lavobaya koştumki akşam hiç hamilelik falan düşünmedim...daha doğrusu hafta sonu aklıma gelmicek kadar yoğundum..ama bu kadar erken belirti vermez değilmi...BAT:9 temmuz çünkü
akrilll doktor ne dedi şekerimmm...
karamel-sosu geçmiş olsunn yavrummm
günaydın kızlarrrr moralim çok bozuk dün eşimle kavga ettim o da yetmez mi zırt pırt tuvalete gidiyorum kasıklarım ağrıyor ama bu sanırım enfeksiyondan hiç bi site bu kadar erken hamilelik görüleceğini yazmıyoren erken belirtiler 56 hafta da başlarmış umudumu iyice kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?