Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy canım ya kıyamam inşallah kanda da şöyle bool değerli bi sonuç çıkarda rahatlarsın...
sakın korkma... canım ya dayanamazsan bugün yaptır kan testini kendine eziyet etme boşu boşuna..

ayy canım ya kıyamam inşallah kanda da şöyle bool değerli bi sonuç çıkarda rahatlarsın...
sakın korkma... canım ya dayanamazsan bugün yaptır kan testini kendine eziyet etme boşu boşuna..

işlerim bugün yoğun bu akşam yine idarar denicem sonrası artık işlerimi ayarlayıp izin almamı gerektircek.

ben iyim Allah'a şükür sen nasılsın canım
yine sakarlığımın kurbanıyımmm dün evi temizlerken kendicimee dikkat etmedim dizim şuan şişti menisküsüm canım btanecik küsüm menisküsüm yırtılmamış olsa bari 2 sene önce aynı muhabbetten sağ diz menisküsüm yırtıldı ameliyat oldum şimdi eskisinden de sağlıklı. şimdide diğer dizi sakatladık iyimi.. 2 sene arayla yeniliyorum kendimi

ayy canım geçmiş olsun çok kötü çarptın heralde doktora gitmedin mi hemen bi doktora git canım ihmal etme daha öncede olmuş Allah korusun canım yaa

ayy canım geçmiş olsun çok kötü çarptın heralde doktora gitmedin mi hemen bi doktora git canım ihmal etme daha öncede olmuş Allah korusun canım yaa
canım zaten hastanede çalışıyorum ben ama kendi dr uma gidebilirsem ona gidicem.. bakalım inşallah skntı olmaz da... sardım sarmaladım hemen şuan da da iş yerindeyim inşallah doktorum bu gün yormaz benı. geçer canım yaa.. alıştım ben herseferinde biyerimi sakatlamaya.. bi kurşun döktürebilsem cok iyi olucak aslında ama bulamadım ki burda kimseyi.. teyzeme sürekli okuturum kendimi esneye esneye bi hal olurr :44: çok çabuk nazar değiyor bana yaa..

iyidir güzelim senden naber
yeğenim napıyo bakim
[/QUOTE]

iyiyiz canımm yeğenin de iyidir inşallah yaramazlık yapmıyor uslu uslu duruyor içerdee teyzesii

canım tebrikler bende cumartesi test yaptım aynı silik çizgiyi yakaladım ama henüz doktora gittim bugün bat geçmesini bekliyorum birkaç gün daha.

ayyyy canımmm senide tebrik edelimm o zamannnnnnnn hayırlı uğurlu olsunnnnn ne güzel haberler alıyoruzzzzzzzzzzz

off canım dikkat et kendinee babamda da vardı yürüyemez duruma gelirdi ağrıdığında hiç zorlama sen yorma kendini geçmiş olsun çok

ayy ne şanslısın doktor herzaman yanında Allah muhtaç etmesin ama yokluklarınıda göstermesin. inşallah önemli bişey değildir gerçekten. dikkat et kendine yorulma

günaydınnn şekerlerrrrr...
kızler bugün sabah mide bulantısı ile kalktım hemen lavobaya koştumki akşam hiç hamilelik falan düşünmedim...daha doğrusu hafta sonu aklıma gelmicek kadar yoğundum..ama bu kadar erken belirti vermez değilmi...BAT:9 temmuz çünkü

akrilll doktor ne dedi şekerimmm...

karamel-sosu geçmiş olsunn yavrummm

iyiyiz canımm yeğenin de iyidir inşallah yaramazlık yapmıyor uslu uslu duruyor içerdee teyzesii
:
akıllıdır benim yeğenim

tatlım hadi bakalım belkide erken başlamıştır belirtilerin

günaydın kızlarrrr moralim çok bozuk dün eşimle kavga ettim o da yetmez mi zırt pırt tuvalete gidiyorum kasıklarım ağrıyor ama bu sanırım enfeksiyondan hiç bi site bu kadar erken hamilelik görüleceğini yazmıyor en erken belirtiler 56 hafta da başlarmış umudumu iyice kaybettim

günaydın canım eşler arasında olur ya yeter ki büyütmeyin tartışmaları
senin batın ne zaman tanışamadık seninle??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…