Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

5 6 hafta mı yok canım ozamana ultrasona gidiyosun zaten ne belirtisi
2 haftalıkken bile öğrenen var bat'ın nezmn canım
umarım eşinle aranız düzelir evlilikte olur böyle şeyler canını sıkma

5 6 hafta mı yok canım ozamana ultrasona gidiyosun zaten ne belirtisi
2 haftalıkken bile öğrenen var bat'ın nezmn canım
umarım eşinle aranız düzelir evlilikte olur böyle şeyler canını sıkma

3 temmuz canım ama adet döngüm 25 güne bi sat im 9 hazirandı öyle mi dersin 2 haftalıkken nasıl belirtiler başlıyor mesela

3 temmuz canım ama adet döngüm 25 güne bi sat im 9 hazirandı öyle mi dersin 2 haftalıkken nasıl belirtiler başlıyor mesela

ben tecrübesizim bişe söyleyip umutlandırmak istemem ama benim bat yarın 2temmuz bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı benimde bazen 28 bazen 25 gün arası değişiyo bat'ım bence umutsuz olma herşey olabilir

günaydın canım eşler arasında olur ya yeter ki büyütmeyin tartışmaları
senin batın ne zaman tanışamadık seninle??

ben daha yeniyim tatlım zaten 1 hafta felan oldu üye olalı canım aksam durduk yere azarladı beni hemde sadece bi tv kanalını açmasını söylemiştim çok kırıldım benim batım 3 temmuz ama sat im 9 haziran 25 güne bi döngüm

inş. canım ama bende sık sık tekrarlayan enfeksiyon var o yüzden enfeksiyon belirtileri de aynı böyle oluyor pek umutlanmak istemiyorum test alsam mı sence bende

inş. canım ama bende sık sık tekrarlayan enfeksiyon var o yüzden enfeksiyon belirtileri de aynı böyle oluyor pek umutlanmak istemiyorum test alsam mı sence bende

geçmiş olsun canım inşallah öyle bişey değildir. sabredebiliyosan bikaç gün bekle derim. ama ben dayanamadım bekleyemedim. bide benim kırmızıların gelceği gün veya geldikten sonra kasık ağrım olurdu ama bikaç gündür çok fazla var bundan şüphelenip bekleyemedim işte bugün kan testine gitcem inşallah yanıltmamıştır

canım iş yerinde ki stresini atamamıştır bi anlık bişeydir ya alttan al sen olur mu..
sakın üzülme bu yüzdende
evet hafta sonu gelmişsin ama topiğe ben yoktum..
yaşını da söyle de listemize ekleyeyim seni
iki günün varmış ya hadi bakalım güzel haberler verirsin

inş. hayırlı haberlerle dönersin tatlım sonuçları yazarsın :)

bilmiyorum valla canım umarım dediğin gibidir yaşım 21 kuzum senin kaç :)

tatlım eşinşn ters anına denk gelmiş demekki..hepimizde olur zaman zaman böle ter davranışlar..
eşinde fark edr hatasını zaten..uzatmayın kırmayın biribirinizii

tatlım eşinşn ters anına denk gelmiş demekki..hepimizde olur zaman zaman böle ter davranışlar..
eşinde fark edr hatasını zaten..uzatmayın kırmayın biribirinizii

umarım fark eder ama hiç sanmıyorum canım ben uzatmadım zaten ama çok kırıldım

Günaydııın kızllaarrr

Sabah sabah başım ağrıyooooo Diğer arkadaş izinli..... patron sabah sabah geldi Benden birsürü şey istiyıoo P.tesi sendromundayııımmmmmmmmm

Günaydııın kızllaarrr

Sabah sabah başım ağrıyooooo Diğer arkadaş izinli..... patron sabah sabah geldi Benden birsürü şey istiyıoo P.tesi sendromundayııımmmmmmmmm

günaydın güzelim ya geçmiş olsun
moralini bozma tatlım bugün cuma

Kizlargunaydin benimde 6.ayim bu ay.Hormos testlerim falan dayapildi ama yok 6 aydir.Yadim 28 bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…