günaydın kızlarrrr moralim çok bozuk dün eşimle kavga ettim o da yetmez mi zırt pırt tuvalete gidiyorum kasıklarım ağrıyor ama bu sanırım enfeksiyondan hiç bi site bu kadar erken hamilelik görüleceğini yazmıyoren erken belirtiler 56 hafta da başlarmış umudumu iyice kaybettim
5 6 hafta mı yok canım ozamana ultrasona gidiyosun zaten ne belirtisi
2 haftalıkken bile öğrenen var bat'ın nezmn canım
umarım eşinle aranız düzelir evlilikte olur böyle şeyler canını sıkma
3 temmuz canım ama adet döngüm 25 güne bi sat im 9 hazirandı öyle mi dersin 2 haftalıkken nasıl belirtiler başlıyor mesela
günaydın canım eşler arasında olur ya yeter ki büyütmeyin tartışmaları
senin batın ne zaman tanışamadık seninle??
ben tecrübesizim bişe söyleyip umutlandırmak istemem ama benim bat yarın 2temmuz bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı benimde bazen 28 bazen 25 gün arası değişiyo bat'ım bence umutsuz olma herşey olabilir
inş. canım ama bende sık sık tekrarlayan enfeksiyon varo yüzden enfeksiyon belirtileri de aynı böyle oluyor pek umutlanmak istemiyorum test alsam mı sence bende
ben daha yeniyim tatlım zaten 1 hafta felan oldu üye olalı canım aksam durduk yere azarladı beni hemde sadece bi tv kanalını açmasını söylemiştim çok kırıldımbenim batım 3 temmuz ama sat im 9 haziran 25 güne bi döngüm
geçmiş olsun canım inşallah öyle bişey değildir. sabredebiliyosan bikaç gün bekle derim. ama ben dayanamadım bekleyemedim. bide benim kırmızıların gelceği gün veya geldikten sonra kasık ağrım olurdu ama bikaç gündür çok fazla var bundan şüphelenip bekleyemedim işte bugün kan testine gitcem inşallah yanıltmamıştır
canım iş yerinde ki stresini atamamıştır bi anlık bişeydir ya alttan al sen olur mu..
sakın üzülme bu yüzdende
evet hafta sonu gelmişsin ama topiğe ben yoktum..
yaşını da söyle de listemize ekleyeyim seni
iki günün varmış ya hadi bakalım güzel haberler verirsin
inş. hayırlı haberlerle dönersin tatlım sonuçları yazarsın :)
tatlım eşinşn ters anına denk gelmiş demekki..hepimizde olur zaman zaman böle ter davranışlar..
eşinde fark edr hatasını zaten..uzatmayın kırmayın biribirinizii
inşallah canım çok saol hepimiz yakında hayırlı haberleri alalım
ben kaçtım şimdilik hoşçakalın kızlarrr
bilmiyorum valla canım umarım dediğin gibidir yaşım 21 kuzum senin kaç :)
Günaydııın kızllaarrr
Sabah sabah başım ağrıyoooooDiğer arkadaş izinli..... patron sabah sabah geldi Benden birsürü şey istiyıoo P.tesi sendromundayııımmmmmmmmm
günaydın güzelim ya geçmiş olsun
moralini bozma tatlım bugün cuma
sağol tatlım sen nasılsın?
Cuma mıahhh ahh keşke olsa bu hafta zor geçecek
iyiyim tatlım evet cuma
geçer geçerrrr bu hafta da geçerrrrr:13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?